reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

My właśnie wrocilysmy od ginka. Serducho wlai jak dzwon, rozwarcie na 2 cm... teraz czekamy tylko na skórcze :tak:
Doktor kazal chodzic po schodach :-D i już mnie mama na 8 pogonila :-D

reklama
Dziś w nocy była pełnia i zastanawiałam się rano ile z nas się zaczęło wysypywać. Wchodzę na forum ... a tu NIC. Wszystkie jesteśmy w komplecie ;-):-D:laugh2:

ja również weszlam na forum aby spr ile w pelni polecialo, a tu cichutko.
ale myśle że teraz juz styczeń i będzi z górki :-)
my wybieramy sie na wizyte jutro, zobaczymy co nam lekarz powie
juz biore rzadziej i mniejsze dawki Fenoterolu, brzuszek częściej twardnieje, ale bezboleśnie
leże juz 3 tyg, zobaczymy czy się szyjka trzyma czy skrócila itp
dam znać jutro wieczorkiem

Ewa też tyle lezałam na tym leku i od 1 stycznia nie biorę...i wiesz co czuje się dobrze , czasem brzuch twardnieje, ale jak miałam nadzieję, ze urodze po odstawieniu, to już ta nadzieja minęła....jak sa dolegliwości to wszystkie oprócz właśnie skurczy....boję się teraz , że przenosze...

Abeja-schody...?to i ja zaraz ide na klatkę :-)

i ja też dziś mam wizytę na ok. 17.00
ciekawa jestem jak ze mną, bo ostatnio zero rozwarcia, szyja jak u żyrafy i twarda jak ze stali :no:

tak się zastanawiam, ale już od jakiegoś czasu (chyba ze dwa miesiące) jem 3 razy dziennie rozkurczową galospę i może to ma taki wpływ, że ani skurczy nie czuję żadnych i ta szyjka taki terminator, a przecież już by się mogło zacząć coś dziać.

choć muszę się przyznać ostatnio zauważyłam u siebie dość obfity biały śluz .... więc może jednak coś się ruszy do przodu :confused:

MariaOla ja nie łykam nic rozkurczowego, już nawet na te łydki - a niech się kurczą - przeżyję to! I też nic się u mnie nie dzieje. Wcześniej miałam jakieś tam objawy, ale każdy z osobna i już ponad dwa tygodnie temu. A teraz nic, ani skurczy, ani obniżonego brzucha. Jedynie co to synek troszeńkę mniej się rusza, ale i tak ponad 20 razy na godzinę. W poniedzialek mam wizytę u gina, więc się okaże, czy szyjka się już skróciła i czy jest jakieś rozwarcie. Ale jak dotychczas nic takiego nie mialam :-(

reklama
U mnie podziałał masaż szyjki, po południu go miałam a w nocy o 23.30 dokładnie;-)dostałam skurczy i urodziłam o 6.50.Ekspresowo:tak:z tego co czytam.Ale ten masaż jest bolesny ale jak za tydzień nie urodzę:-Dto się na niego zgłoszę:-)

Do góry