reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Dzieki Xandii :-)no i znowu siedze przy kompie ;-) oki ide lezec bo jakos nie usmiecha mi sie ani szpital ani krazek ;-) a dzisiaj jade na pierwszy wyklad ze szkoly rodzenia :-)

reklama
Karlam to i ja sie do gratulacji dolaczam. GRATULUJE MICHAŁKA!!! Hihi, Michałek, tak jak cukierek. Slodki dzieciaczek napewno z niego bedzie. :tak: tylko dlaczego masz termin przesuniety?? Brzydko. A co do szyjki to odpoczywaj lepiej.Z krazkiem nie jest zle, ale po co jak nie trzeba i idzie tego uniknac. Przy dobrym ukladzie znowu wskoczymy na wizyty w tych samych terminach. Ja mam na 6.11 a Ty 8.11. :-)

heheh to moze przesunmy sobie i idzmy w ten sama dzien :-) pogadamy sobie :-) hehehhe

dzieki dziewczynki za gratki :-) Michaś tez dziekuje :-)

no i wstalam kurde bo lezec nie znosze, ale tylko na chwilke i zaraz sie klade

aha pytanko mam: ostatnio stosowalam globulki i tak sobie pomyslalam czy nie za gleboko ich wpychalam!!!????? moze przez to pochwa i szyjka macicy mi zgabczala jak to lekarz nazwal!!!??? co o tym myslicie???? no rano sie zeschizowalam :-(

Karlam gratuluję Michasia:-) Nie wydaje mi się,żeby od siedzenia przed kompem skracała się szyjka, skraca się tak po prostu. A czemu jednym zakładają krążek a innym nie...:confused:

mi sie wydaje ze to ma zwiazek bo jestem w pionie i malec naciska glowka na szyjke, jak leze to naciska na sciany brzucha lub plecy i wtedy szyjka jest odciazona :-) tak mi to wytlumaczono i widze w tym spora logike :-) a to ze komus zakladaja a komus nie to zalezy od szyjki, jak bardzo sie skrocila i w jakim to nastapilo tempie :-) buzka:-)

reklama
Do góry