reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
faktycznie- tym imieniem to bardzo dobry pomysł- ja mam cheśniaka Michała (14 lat) - jest bardzo przystojny, a co najważniejsze - mądry z niego facet.

Wczoraj znowu wyladowałam u ginka. Ja tam chyba powinnam mieć wykupioną miejscowkę :-(
Ale kazał się przykulac gdyby mi po regularnym stosowaniu NOSPY nie przechodziły bole. Więc po tym jak przez ostatnie dni niemalze nie wychodzilam z łóżka a bolało w dalszym ciągu - zdecydowałam się na wizytę. Tym bardziej, ze dziś wczesnie rano mój mąż znów wyjechał na drugi koniec Polski i wraca dopiero we wtorek rano.... wolalam więc zabezpieczyć się jakimiś silniejszymi specyfikami na wypadek gdyby cos sie działo a ja byla sama.

Tak wlaściwie to to taki dziwny ból. Mam wrażenie jakby Zuzka ciągnęła mnie za jajowody i bawilą się nimi jak procą:eek: Doktor zbadał - nie ma rozwarcia więc jest OK.
Dostałam silniejsze leki rozkurczowe Fenoterol 4x1/2 tabl. i osłonowo na serce Ispotin40 (po tych rozkurczowych moga byc niefajne objawy z serduchem więc po to ten isoptin) No i dalej LEŻENIE.
Więc leżę..

Abeja a przypadkiem to nie boli Cię brzuch przez rozciągające się wiązadła?Właśnie bolą jakby jajniki przy miesiączce.W tamtej ciąży się też wystraszyłam bo nie wiedziałam co to, potem poczytałam i wiem,że tak mo/ze być, po prostu brzuch się rozciąga bo dzidzi brakuje miejsca:-)

reklama
Skakanko, możliwe ze to przez to, ale te bóle uniemowśliwiały mi normalne funkcjonowanie i ginek powiedzial ze nie są prawidłowe. Do tego miałam upierdliwie bolacy kregosłup i napinajacy się brzuszek. I albo dolegało mi wszytsko naraz, albo nic.

Wczoraj o polnocy wziełam pierwsza dawke tego leku i dzis (odpukać) jest dobrze..

No, ale dalej leżę..

Buziaki dziewczyny :) Do jutra

Do góry