reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Witam kobietki!
my byliśmy dziś na USG 3D/4D. było wpsaniale. pierwszy raz widzielismy na żywo takie zdjecia. Maluszek cudny. super go widac
Lekarz powiedział że zdrowy, waży 1200 gram i jest duży chłopak. 10% większy niż dzieci w tym wieku, ale wszystko w normie
niestety nie chciał nam się pokazac, brał nóżkę i rączkę do buzi :)
ale i tak przezycie niasamowite
poszlismy na taką wizytę aby synek mial później pamiatkę z nagraniem na płytkę DVD

Ewa-Elexi no to super,duży chłop ci rośnie:-) mam nadzieje że pochwalisz się nagraniem z tego USG 3D, wiem że jakoś można go umieścić w necie.:-)

Ja jakbym wiedziała jak wstawic filmik z 3D to wstawiłabym na bloga. Ale niestety nie wiem. Nie wiem też jak wsadzic tam fotki - chyba zgłoszę sie na lekcje do karlam ;-)

dziewczyny, a od jakiego ciśnienia zaczyna się nadciśnienie? Może głupie to pytanie , ale niebardzo wiem...czy od 160 na iles tam...?:confused:

Położna powiedziała , ze rośnie mi ciśnienie - miałam dziś 140/90...i że jak tak dalej pójdzie to do szpitala .....i że sól wywalić mam z diety...co jeszcze można zrobic by je jakoś "zbić"?

reklama
kamila
przedewszystkim spokoj pomaga ''zbic'' cinienie, rzeczywiscie sol tez trzeba ograniczyc. 140/90 nie jest jeszcze koszmarnym nadcisnieniem, ale to jest wskazanie ze z cisnieniem moze byc nie tak... zwlaszcza to 90 jest niemile... mi powiedzili ze jesli drugie urosnie powyzej 90 to mam zaczac brac jeszcze jedna tabletke, na szczescie mam teraz 120/80 na dopegycie i miodzio:p

Bylam dzisiaj u lekarza. Pomacal brzuszek, sprawdzil glukoze i bialko w moczu(wszystko ok) posluchal serduszka i wyslal do domu:) wszystko jest OK powiedzial a na kregoslup zalecil sumienne uczeszczanie na szkole rodzenia:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry