reklama

Styczniówki 2010 !!

Serca Dwa ja też jestem po cesarce i dwa dni po operacji sama sobie zmieniałam pościel w szpitalu... Wróciłam do domku i robię dosłownie wszystko!! Czuję się świetnie... Nie patrz na koleżankę... Wszystko zależy od organizmu:tak: U Ciebie a pewno będzie lepiej niż u Niej :-) Jeśli chodzi o leki przeciwbólowe... W pierwszy dzień dostałam paracetamol!! bo leków silnych jak ketonal nie mogę brać, bo uczulona jestem i to tyle moich leków przeciwbólowych... Ból, który czułam był do wytrzymania, uważam, że leki przeciwbólowe w moim przypadku były zbędne :tak: Zresztą paracetamol niewiele pomaga :tak:
Główka do góry!! Wszystko będzie dobrze :-)

Bardzo dziękuję Ci za to pocieszenie.Ja tez mam zamiar byc taka dzielna:tak:Już boje sie mniej:-)

Kaja Tobie również bardzo wielkie dzięki.Z tego co widzę to cały ten stres przed cc jest troszkę na wyrost.Mam nadzieję,ze ja tez tak to zniosę.Nienawidzę faszerować się lekami...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chętna!

Agbar, Kaja - Witamy :-D

Astrid - trzymam kciuki

Dorciaa - Ty lepiej obejrzyj te odcinki za wczasu... Dzisiaj jeden epizod 3,5 h oglądałam bo mi mała nie pozwalała...:baffled::-D

Skanera niestety w domu nie posiadam więc postaram się przepisać i wkleić to w wątku kulinarnym jak najszybciej - dostałam też płytę CD ale muszę zobaczyć co tam jest.

Obawiam się że nie będzie czytelne (choć na pewno spróbuję) bo tekstu na stronie jest sporo - ale w sumie jak będzie możliwość powiększenia zdjęcia to może i coś z tego wyjdzie. Dziś już nie będę miała możliwości ale jutro przy świetle spróbuje.

Kaja witaj
Psy nie wypowiadam się, ale po co rozwijać agresję u psa?
Cc ja nie brałam ponad to, co dostałam w zastrzykach i kroplówie, na drugi dzień wieczorem ketonal poprosiłam bo bolało i nie mogłam zasnąć, a potem nie było takiej potrzeby, aale wiadomo każdy inaczej reaguje
astrid powodzenia
Emilcia no właśnie na mnie też krzyczą- cięcie we wtorwk odkurzanie w sobotę
andzia76 ale masz uparciucha
karoli 3mam kciuki
dormark Ty już biedna jesteś
lecę karmić

Witajcie kochane strasznie mi Was brakowało my dzis wróciliśmy do domu. :tak:;-)Wszystko wporządku mały dostał 10pkt.:happy2:Szwy troche ciągną jeszcze bo byłam porzadnie nacięta niestety:-( ale jakoś dałam rade bo juz mialam miec cesarke. Jestem szczesliwa a Adaś sliczny.
Pozdrawiam Wase serdecznie:-)

YOLA czy ty czytałas moje posty:baffled::eek:mam przeczucie że uważaxcie że ja wywołuje agresje u mojego pupilka:szok::szok::szok:BROŃ BOŻE JA NIGDY TEGO NIE POWIEDZIAŁAM BO JESTEM TEGO PRZECIWNIKIEM NO LUDZIE JA MAM DZIECI(TZN DRUGIE W DRODZE) I SERCE I NIE PO TO MAM PSIACZKI ABY WYWOŁYWAC AGRESJE:szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaja, Agbar, Paulinaa witajcie wraz ze swoimi małymi mężczyznami :-D:-D:-D
Ivi co do psów to ja mam identyczne zdanie na ten temat co Ty i zdania nie zmienię, za dużo rzeczy widziałam w schroniskach i stanowczo nie popieram rozmnażania psów w typie rasy i jestem jak najbardziej za sterylizacją i kastracją, a szczytem moich marzeń jest, żeby był obowiązek chipowania psów:tak:
Jejku Dziewczyny jak mi się nic nie chce, normalnie mam takiego lenia, że szok:sorry2: Chce mi się siusiu, a nawet do kibelka nie chce mi się podnieść, więc tak sobie przekładam nóżkę na nóżkę :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry