Serca Dwa ja też jestem po cesarce i dwa dni po operacji sama sobie zmieniałam pościel w szpitalu... Wróciłam do domku i robię dosłownie wszystko!! Czuję się świetnie... Nie patrz na koleżankę... Wszystko zależy od organizmuU Ciebie a pewno będzie lepiej niż u Niej :-) Jeśli chodzi o leki przeciwbólowe... W pierwszy dzień dostałam paracetamol!! bo leków silnych jak ketonal nie mogę brać, bo uczulona jestem i to tyle moich leków przeciwbólowych... Ból, który czułam był do wytrzymania, uważam, że leki przeciwbólowe w moim przypadku były zbędne
Zresztą paracetamol niewiele pomaga
![]()
Główka do góry!! Wszystko będzie dobrze :-)
Bardzo dziękuję Ci za to pocieszenie.Ja tez mam zamiar byc taka dzielna
Już boje sie mniej:-)Kaja Tobie również bardzo wielkie dzięki.Z tego co widzę to cały ten stres przed cc jest troszkę na wyrost.Mam nadzieję,ze ja tez tak to zniosę.Nienawidzę faszerować się lekami...
Ostatnia edycja:

Szwy troche ciągną jeszcze bo byłam porzadnie nacięta niestety:-( ale jakoś dałam rade bo juz mialam miec cesarke. Jestem szczesliwa a Adaś sliczny.
mam przeczucie że uważaxcie że ja wywołuje agresje u mojego pupilka
Chce mi się siusiu, a nawet do kibelka nie chce mi się podnieść, więc tak sobie przekładam nóżkę na nóżkę