Pasibrzuch
Fanka BB :)
Zmykam do łóżka, na razie od 20:00 cisza, choć brzuch pobolewa jak na @. no ale wszystko pewnie okaże się w nocy (znając życie, to nic się nie rozwinie). Spokojnej nocki Wam życzę :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Oddech juz ma lepszy ,a jak wyciągną mu dreny to będzie jeszcze lepiej.Wyniki też coraz lepsze
Byc moze w weekend wyjdziemy na kardiochirurgie z oddziału pooperacyjnego.Probowali nynulka karmic z butelki ,ale niezbyt mu to szło .Jutro jade dopiero wieczorkiem,bo wczesniej wpuszczaja tylko na pare minut.
Witam.Dzisiaj pani anestezjolog powiedziała ,ze Oliwierek coraz lepiej sobie radziOddech juz ma lepszy ,a jak wyciągną mu dreny to będzie jeszcze lepiej.Wyniki też coraz lepsze
Byc moze w weekend wyjdziemy na kardiochirurgie z oddziału pooperacyjnego.Probowali nynulka karmic z butelki ,ale niezbyt mu to szło .Jutro jade dopiero wieczorkiem,bo wczesniej wpuszczaja tylko na pare minut.
Ps mój króliczek nauczył sie ciągnąc smoka![]()

zero zrozumienia czy zainteresowania koszmar normalnie co za typ!!!

Andzia to musisz mi chłopa jakiegoś znaleźć, bo mój już śpi..a doskonale wiedział jakie mam plany na wieczór-chyba specjalnie to zrobił. niby strasznie zmęczony po pracy, ale i agresor mu się przed spaniem włączył-za wszystko fochy strzela,głupi.. Oglądaliśmy film i rękę położyłam tak,że mu zasłaniała i juuuuuuż fruuuuu.. foszysko jak stąd do kosmosu. Nie bede go zaczepiać,bo jeszcze pogryzie. nawet na psa nakrzyczał, bo pies spać nie chciał,tylko się bawić
to biedna Nelka uszy skuliła i zasnęła razem z nim..
a ja siedzę sama i czekam na PANA SKURCZA!!!!
![]()

nawet nie chce żeby mnie do szpitala odwiózł, jak mam liczyć tylko na siebie, to sobie poradze bez niego, buu..
;-)
ona nigdy nie odmówi pieszczot

Witam.Dzisiaj pani anestezjolog powiedziała ,ze Oliwierek coraz lepiej sobie radziOddech juz ma lepszy ,a jak wyciągną mu dreny to będzie jeszcze lepiej.Wyniki też coraz lepsze
Ps mój króliczek nauczył sie ciągnąc smoka![]()
super

cały czas mamy zaciśnięte kciuki i jesteśmy myślami z Wami
Oliwierek to silny facet. Ma tą siłe po mamusi 
Jednak psy są niezawodne, im nigdy pieszczot za dużo :-) A ja uroczyście oświadczam, że moje dziecko właśnie zasnęło, od razu humor mi się poprawił i zamiast spać to zaczyna mnie nosić
T. jeszcze nie wrócił, dzwoniłam do niego i pewnie na noc zostaną w Dublinie, bo pogoda jest nie do jazdy
Wieje jak na jakimś wygwizdowie, leje i w ogóle jest do bani
Wieje do tego stopnia, że wiatr wlatuje do nas przez kominek i kartki od drukarki mi latają po pokoju:-) Mogłabym te latające kartki nagrać i później wkręcać ludziom, że u nas straszy