reklama

Styczniówki 2010 !!

Zmykam do łóżka, na razie od 20:00 cisza, choć brzuch pobolewa jak na @. no ale wszystko pewnie okaże się w nocy (znając życie, to nic się nie rozwinie). Spokojnej nocki Wam życzę :-)

reklama
Witam wieczornie , ja juz na nic nie czekam , nie chce wyjsc to niech nie wychodzi serduszkuje caly czas , wstyd sie przyznac , ale juz sie zatarlam teraz ma czekac do 14 lutego na waletynki bedzie prezent.Jak mala mi po zlosci to ja sie teraz bunuje i nie rodze.Co mi tam strajk.
Ide sie do M przytulic i wam zycze milej nocki ,.Dziekuje wszystkim ktore o mnie myslaly.Jestescie kochane, zegnam do jutra na kawie.

Ale ja Wam zazdroszczę, że możecie się spokojnie położyć. Mój mały ancymon ani myśli o spaniu :sorry2:
Dormark to miłego przytulania, ja co najwyżej to do misia się mogę przytulić, bo T. w Dublinie i pewnie w środku nocy dopiero wróci:sorry2:

Witam.Dzisiaj pani anestezjolog powiedziała ,ze Oliwierek coraz lepiej sobie radzi:tak:Oddech juz ma lepszy ,a jak wyciągną mu dreny to będzie jeszcze lepiej.Wyniki też coraz lepsze:tak:Byc moze w weekend wyjdziemy na kardiochirurgie z oddziału pooperacyjnego.Probowali nynulka karmic z butelki ,ale niezbyt mu to szło .Jutro jade dopiero wieczorkiem,bo wczesniej wpuszczaja tylko na pare minut.
Ps mój króliczek nauczył sie ciągnąc smoka:tak:

Witam.Dzisiaj pani anestezjolog powiedziała ,ze Oliwierek coraz lepiej sobie radzi:tak:Oddech juz ma lepszy ,a jak wyciągną mu dreny to będzie jeszcze lepiej.Wyniki też coraz lepsze:tak:Byc moze w weekend wyjdziemy na kardiochirurgie z oddziału pooperacyjnego.Probowali nynulka karmic z butelki ,ale niezbyt mu to szło .Jutro jade dopiero wieczorkiem,bo wczesniej wpuszczaja tylko na pare minut.

No widzisz jest coraz lepiej super Oliwierek to dzielny chłopczyk poradzi sobie!Pamiętaj że my tu wszystkie jesteśmy z Wami całym sercem i ciągle o Was myślimy.Bądźcie dzielni a teraz będzie już tylko lepiej.

roxeen to nie twoja wina i kopać Cię tu nikt nie będzie to hormony i do tego dochodzi stres i strach przed porodem tak że ja jak najbardziej Cię rozumiem. :tak:
nie martw sie jutro będzie lepiej ściskam Cię a raczej Was mocno.;-):-)

Zresztą sama dziś przeryczałam cały dzień bo się z moim Z pożarłam i takich mi przykrych rzeczy nawciskał że normalnie go dzisiaj bym najchętniej udusiła nie dość że stresa mam przed porodem i ciągle czekam to on jeszcze mnie wkurza.:wściekła/y:zero zrozumienia czy zainteresowania koszmar normalnie co za typ!!!:no:

A jeszcze do tego przyszły mi dziś wyniki z posiewu wymazu z kanału szyjki macicy i pisze na nich że ''po za granicami normy''ale niby wskazana wizyta w trybie planowanym a więc zgupiałam czekać do piątku czy umówić się wcześniej?Bo sama juz nie wiem?

Ostatnia edycja:
ech dziewczyny nie dolowac sie!
ale chyba cos jest dzis w powietrzu....
tez od rana mysle ze jestem do dupy.
Jak bylismy u malej to probowalam ja karmic butelka i co? oczywiscie nie moglam jej nakarmic, po raz kolejny...poprostu nie chce jesc. U meza nie ma problemu je....a ja nie moge. Dodatkowo tak strasznie plakala ze i ja sie pobeczalam. ma kroplowke i jak raczke zgina to ja boli.A ona caly czas probowala zginac raczke i tak strasznie plakala.....Nie moge patrzec jak ona tak lezy biedna pokluta, podlaczona do rurek i innych dziwnych rzeczy...wiem ze to dla jej dobra ze to jej pomoze ale poprostu serce mi sie lamie jak ona taka biedna lezy i patrzy na mnie jakby probowala powiedziec ze ja boli...ze chce do domu...ech...no to sie dobilam do konca....przepraszam ze wam zrzedze...

Sylwia super, że z Oliwierkiem coraz lepiej, zobaczysz teraz będzie już z górki i wkrótce będziecie w pełni mogli się sobą cieszyć w domku :-)
Roxeen zapewniam Cię, że dzisiaj też nie miałam dobrego humoru, także witaj w klubie nabuzowanych hormonalnie ;-):-) Zresztą Oliś nie śpi do tej pory i jakoś mi ten fakt humoru nie poprawia :sorry2:
Sel wierzę, że ciężko się patrzy jak własne dziecko jest podpięte do tych wszystkich kabelków, rurek itp., ale już wkrótce będziecie razem, a mała szybko o tym zapomni :tak:
A jak tak bardzo chcecie kopa to proszę bardzo;-):-p
kop_w_jaja

Ostatnia edycja:
Witam nocną zmiane;-);-) wiem mialam się już nie pokazywać, ale mnie też dopadła deprecha, siedze i rycze, więc dołączam do zdołowanego towarzystwa;-):-D
Roxen, ja też potrzebuje tego kopniaka :))

Andzia to musisz mi chłopa jakiegoś znaleźć, bo mój już śpi.. :dry::sorry2::dry::dry::dry::dry: a doskonale wiedział jakie mam plany na wieczór-chyba specjalnie to zrobił. niby strasznie zmęczony po pracy, ale i agresor mu się przed spaniem włączył-za wszystko fochy strzela,głupi.. Oglądaliśmy film i rękę położyłam tak,że mu zasłaniała i juuuuuuż fruuuuu.. foszysko jak stąd do kosmosu. Nie bede go zaczepiać,bo jeszcze pogryzie. nawet na psa nakrzyczał, bo pies spać nie chciał,tylko się bawić :dry: to biedna Nelka uszy skuliła i zasnęła razem z nim.. :dry: a ja siedzę sama i czekam na PANA SKURCZA!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No właśnie, to idziemy na poszukiwania razem:-D:-D:-D
Ja zaczęłąm się do swojego przytulać i było: zostaw, jutro, później. A jak próbowałam mu wytłumaczyć, że potrzebuje "jego" w innym celu niż same przyjemności to najpierw mnie wyśmiał, a potem się obraził i poszedł spać. A mi zrobiło sie strasznie przykro, że jak potrzebuje jego wsparcia i chociaz tego zeby mnie przytulił, to on ma mnie gdzieś . No i oczywiście, co ja od niego chce i foch,i pewnie się nie odezwie teraz przez pare dni, buu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet nie chce żeby mnie do szpitala odwiózł, jak mam liczyć tylko na siebie, to sobie poradze bez niego, buu..

Ale mój m. to chyba obrał inną taktyke i zamiast mnie teraz wspierać, to pewnie chce mnie wk... żebym z nerwów urodziła. Bo jakby mi przyszło teraz przeć, to chyba Asi rekord bym pobiła:-p;-)

Paula, a co do przytulania, to też mi pies (suczka) została:-D ona nigdy nie odmówi pieszczot:-p:-D

:tak:super:tak::tak::tak: cały czas mamy zaciśnięte kciuki i jesteśmy myślami z Wami:tak: Oliwierek to silny facet. Ma tą siłe po mamusi :)

---------------
Koniec monologu...
Miłej nocki :)
ale mi i tak się nie chce spać, buuu...

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia to przyjmij, że ten kopniak w moim poprzednim poście jest też dla Ciebie ;-) Ale z Was perwersiki, tak Wam się kopniaków zachciało :-p:-D Jednak psy są niezawodne, im nigdy pieszczot za dużo :-) A ja uroczyście oświadczam, że moje dziecko właśnie zasnęło, od razu humor mi się poprawił i zamiast spać to zaczyna mnie nosić :-p T. jeszcze nie wrócił, dzwoniłam do niego i pewnie na noc zostaną w Dublinie, bo pogoda jest nie do jazdy :no: Wieje jak na jakimś wygwizdowie, leje i w ogóle jest do bani:sorry2: Wieje do tego stopnia, że wiatr wlatuje do nas przez kominek i kartki od drukarki mi latają po pokoju:-) Mogłabym te latające kartki nagrać i później wkręcać ludziom, że u nas straszy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry