reklama
F
Fiołek2010
Gość
no chyba sprobuje tylko ile musze teraz odczekac ze by te swinstwa co jadlam zniknely z pokarmu? ciekawe czy to nie takie chwilowe tylko...a no i jak to zrobic zeby pokarm tak naprawde wrocił?mam ja przystawiac czy sciagac laktatorem?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pasibrzuch mi tez przykro jak tylko o takich samotnych maleństwach pomyślę - tak ja też jestem teraz bardziej wrażliwa ! a jak widze jakąś scene porodu to rycze jak bóbr ! 
wczoraj bylam świadkiem sytacji na solarium - dziewczyna w moim wieku (24lata) ma tez maluńską niunie około 4 miesięcy i dziecko jej płakusiało a ona do tej małej (nie wiedzac ze jestem w solarium) "Ty mała Ku*** jak Ci najebei dzisiaj to przesteniesz wkońcu ryczec - mam już jej dosyć normalnie jej naje****" takim tekstem rzuciła do swojejkolezanki - dziecko rozwyło się w niebogłosy a ja myślałam ze się porycze ! byście zobaczyły wystarszona mine tej laski jak się okazało ze ktoś (ja) jest jednak w solarium i ja słyszał......
matko naprawde żal mi takich dzieci,,,,patologia na ccałego? i jak potem taki okruszek ma dorastać? wyobrażacie to sobie? ja wiem ze można czasem unieśc głos na dziecko no ale nie z nie z taką nienawiścia i przekleństwami jak ta laska

Beti moja Mała po szczepieniu tez taka była - caaały dzień spała, mało jadła inormalnie przelewała się w raczkach - ale jutro juz bedzie lepiej - nie martw się
ściagaj laktatorem i przystawiaj ile się da ! a nóz widelec się rozbuja mleczarnia ! zawsze warto sprobować !
a ja zaczynam się martwić wiecie ....:-( przed chwilą wazyłam malude i ma tylko 5 kg a miała juz jak ją raz wazyłam 5500
co jest grane? przeciez mam mleczko, ładnie pije, robi siuski i kupki ! a schudła by mi? :-( martwie sie bo przez 6 tygodni w takim razie przytyła by tylko 400 gram? :-
no:

wczoraj bylam świadkiem sytacji na solarium - dziewczyna w moim wieku (24lata) ma tez maluńską niunie około 4 miesięcy i dziecko jej płakusiało a ona do tej małej (nie wiedzac ze jestem w solarium) "Ty mała Ku*** jak Ci najebei dzisiaj to przesteniesz wkońcu ryczec - mam już jej dosyć normalnie jej naje****" takim tekstem rzuciła do swojejkolezanki - dziecko rozwyło się w niebogłosy a ja myślałam ze się porycze ! byście zobaczyły wystarszona mine tej laski jak się okazało ze ktoś (ja) jest jednak w solarium i ja słyszał......
matko naprawde żal mi takich dzieci,,,,patologia na ccałego? i jak potem taki okruszek ma dorastać? wyobrażacie to sobie? ja wiem ze można czasem unieśc głos na dziecko no ale nie z nie z taką nienawiścia i przekleństwami jak ta laska

Beti moja Mała po szczepieniu tez taka była - caaały dzień spała, mało jadła inormalnie przelewała się w raczkach - ale jutro juz bedzie lepiej - nie martw się

ściagaj laktatorem i przystawiaj ile się da ! a nóz widelec się rozbuja mleczarnia ! zawsze warto sprobować !
a ja zaczynam się martwić wiecie ....:-( przed chwilą wazyłam malude i ma tylko 5 kg a miała juz jak ją raz wazyłam 5500

F
Fiołek2010
Gość
Macy jakie granulki???jak sie nazywaja?
Tysiolek może waga cos szwankuje. jełsi ładnie Ci je to wątpie żeby schudła.
a ta laksę z solarium to z łokciosana potraktowa

co za debil!!!
Tysiolek może waga cos szwankuje. jełsi ładnie Ci je to wątpie żeby schudła.
a ta laksę z solarium to z łokciosana potraktowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
morka
Fanka BB :)
Witajcie :-) Ja się dzisiaj chyba ze sto kilometrów przeszłam z całym kramem. W kupę wjechałam, walniętego mam pod dwudniową opieką. Urwał kolczatkę i mi wskoczył do fontanny w centrum żeby wjęcej wstydu było. Mała się dziora , to ja ją na ręce. Walnięty się kąpie . To przecież do fontanny za nim nie wskoczę:-) Akcja normalnie była że już mam dość chodzenia z pieskiem na spacerki , że się cholera nie utopił
Musiałam pomoc wzywać
No ale Ci co to widzieli to sie przynajmniej uśmiali
Tysiolek taki ktoś wogóle nie powinien być matką

Tysiolek taki ktoś wogóle nie powinien być matką
F
Fiołek2010
Gość
Beti, granulki Ricinus 9CH - homeopatyczne.
Morka, Tobie pewnie do smiechu nie bylo, ale z samego opisu mozna sie posmiac.
Tysiolek, zamarlam...
dzieki,zaraz polece do apteki.kurcze nie sadziłam ze pare kropel mleka z cycusia moze mnie tak uszczęsliwic;-)
a moja mała jzu odzyla po szczepionce, pospala 3ha teraz juz szaleje z misiami;-)
Pasibrzuch
Fanka BB :)
heloł zaraz mykam smażyć sznycle i pić kawusie bez kofeiny.
Zepsułam na amen karuzele, dobrze, że mieliśmy najtańsza za 35 zł. Tylko teraz Filip nie będzie mógł zasnąć.
agbar dobrze ze nic się nie stało
beti nie martw się mój starszy tez taka chudzina była
aga ja też cycki poświęce, tym bardziej, że F tak cudnie na nich rośnie.....
wrażliwość ja ryczę nawet wtedy jak na F patrzę
Ja też

Dziewczny jesteście nie zastąpione dzięki Waszym radom Julka właśnie śpi w swoim łóżeczku Dziękuje kochane :-):-):-)
To GRATULACJE!!!
Witam po szczepieniu!!
Muszę Wam powiedzieć, że mam bohatera małego!! Tylko ja jeszcze sie trzęsę![]()
Adaś zapłakał jak Pani dr mu patyczek do buźki wsadziła, a tak... SpokójNa szczepionce zasypiał, jak się wkłuła Pani, to oczka otworzył, a rotawirusa pięknie wypił :-)
Podczas badania śmiał się tak, że aż miło było![]()
Pani dr sprawdzała go, chwyciła za rączki,a on do siaduw szoku była
Waży 7200!! 61,5 cm, obwód główki 41,5, klatki 43,5 cm
Yol_a przepis w odpowiednim wątku!!
Nie czytam tych smutnych rzeczy o których piszecie, bo płakać będę... :-(
------------
Nie no bosko!!
Pranie włączone i prąd nam zabrało!! ;/
Szlag by to trafił!!
Dobrze, że jest taki wynalazek jak laptop i internet w play![]()
przynajmniej jest skąd muzę puścić![]()
Mała piła rotawirusa i chichrała się do mnie :-) Może jej smakowało ;-)
A nam wczoraj poszedł prą o 21.30, laptop działał, ale co z tego, skoro router też był wyłączony i nie miałam neta

A Adaśko zuch chłopak!
diewczyny stała sie rzecz dziwna....
nie karmie piersia juz 1,5mies i nie mialam pokarmu juz wcale...po dzisiejszym wazeniu i moich przemysleniach ze mala lepiej przybieralana piersi pomyslalam ze chyba lepiej bylo jej na cycusiu i wiecie co???pokarm mi polecial!!! moze to znak!!!
Kobieto, przystaaawiaaj!!! Nawet jak nie masz za dużo mleczka to rób jak ja, najpierw cyce, potem butla, zawsze dostanie trochę naszych przeciwciał :-)
Pasibrzuch mi tez przykro jak tylko o takich samotnych maleństwach pomyślę - tak ja też jestem teraz bardziej wrażliwa ! a jak widze jakąś scene porodu to rycze jak bóbr !
a ja zaczynam się martwić wiecie ....:-( przed chwilą wazyłam malude i ma tylko 5 kg a miała juz jak ją raz wazyłam 5500co jest grane? przeciez mam mleczko, ładnie pije, robi siuski i kupki ! a schudła by mi? :-( martwie sie bo przez 6 tygodni w takim razie przytyła by tylko 400 gram? :-
no:
W głowie mi się takie sceny po prostu nie mieszczą. Patrzcie, jak my się staramy zrozumieć nasze dzieci, pomóc im, żeby były szczęśliwe i ile nerwów i wysiłku nas to czasami kosztuje, a tu taka franca nawet się nie zastanowi nad tym, że jest odpowiedzialna za dziecko. No jej się pewnie nie chce, albo nawet na to nie wpadła, żeby posłuchać własnego dziecka

A jak ważyłaś? Na wadze łazienkowej? One nie są dla takich maluszków miarodajne, ja też jak ważyłam i zupełnie inna waga wychodziła mi niż w przychodni.
Beti, granulki Ricinus 9CH - homeopatyczne.
Te granulki są na laktację? Dostępne w aptece?
reklama
no Pasibrzuch na łązienkowej - najpierw ja sie waże a potem biore małąna ręke i waże się z nią - fakt może źle pokazywała - wole jużnie wchodzić i się nie wazyć bo tylko stresa mam - we wtorek po swietach ide na szczepienie to Malude zważą i się okaże co i jak czy Tyje mi ta córcia czy nie :-)
tak granulki na laktacje są w aptece - u mnie musze zamaiwiać zawsze wcześniej - jak to mówią są to leki placebo - ale w każdym razie działają - albo one albo moja psychika pod ich wpływem
tak granulki na laktacje są w aptece - u mnie musze zamaiwiać zawsze wcześniej - jak to mówią są to leki placebo - ale w każdym razie działają - albo one albo moja psychika pod ich wpływem