Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co jest grane? przeciez mam mleczko, ładnie pije, robi siuski i kupki ! a schudła by mi? :-( martwie sie bo przez 6 tygodni w takim razie przytyła by tylko 400 gram? :-

co za debil!!!
Musiałam pomoc wzywać
No ale Ci co to widzieli to sie przynajmniej uśmiali
Beti, granulki Ricinus 9CH - homeopatyczne.
Morka, Tobie pewnie do smiechu nie bylo, ale z samego opisu mozna sie posmiac.
Tysiolek, zamarlam...
heloł zaraz mykam smażyć sznycle i pić kawusie bez kofeiny.
Zepsułam na amen karuzele, dobrze, że mieliśmy najtańsza za 35 zł. Tylko teraz Filip nie będzie mógł zasnąć.
agbar dobrze ze nic się nie stało
beti nie martw się mój starszy tez taka chudzina była
aga ja też cycki poświęce, tym bardziej, że F tak cudnie na nich rośnie.....
wrażliwość ja ryczę nawet wtedy jak na F patrzę
Wierzyć mi się nie chce, że ta buźka uśmiechnięta jest moja :-)Dziewczny jesteście nie zastąpione dzięki Waszym radom Julka właśnie śpi w swoim łóżeczku Dziękuje kochane :-):-):-)
Witam po szczepieniu!!
Muszę Wam powiedzieć, że mam bohatera małego!! Tylko ja jeszcze sie trzęsę![]()
Adaś zapłakał jak Pani dr mu patyczek do buźki wsadziła, a tak... SpokójNa szczepionce zasypiał, jak się wkłuła Pani, to oczka otworzył, a rotawirusa pięknie wypił :-)
Podczas badania śmiał się tak, że aż miło było![]()
Pani dr sprawdzała go, chwyciła za rączki,a on do siaduw szoku była
Waży 7200!! 61,5 cm, obwód główki 41,5, klatki 43,5 cm
Yol_a przepis w odpowiednim wątku!!
Nie czytam tych smutnych rzeczy o których piszecie, bo płakać będę... :-(
------------
Nie no bosko!!
Pranie włączone i prąd nam zabrało!! ;/
Szlag by to trafił!!
Dobrze, że jest taki wynalazek jak laptop i internet w play![]()
przynajmniej jest skąd muzę puścić![]()

diewczyny stała sie rzecz dziwna....
nie karmie piersia juz 1,5mies i nie mialam pokarmu juz wcale...po dzisiejszym wazeniu i moich przemysleniach ze mala lepiej przybieralana piersi pomyslalam ze chyba lepiej bylo jej na cycusiu i wiecie co???pokarm mi polecial!!! moze to znak!!!
Pasibrzuch mi tez przykro jak tylko o takich samotnych maleństwach pomyślę - tak ja też jestem teraz bardziej wrażliwa ! a jak widze jakąś scene porodu to rycze jak bóbr !
wczoraj bylam świadkiem sytacji na solarium - dziewczyna w moim wieku (24lata) ma tez maluńską niunie około 4 miesięcy i dziecko jej płakusiało a ona do tej małej (nie wiedzac ze jestem w solarium) "Ty mała Ku*** jak Ci najebei dzisiaj to przesteniesz wkońcu ryczec - mam już jej dosyć normalnie jej naje****" takim tekstem rzuciła do swojejkolezanki - dziecko rozwyło się w niebogłosy a ja myślałam ze się porycze ! byście zobaczyły wystarszona mine tej laski jak się okazało ze ktoś (ja) jest jednak w solarium i ja słyszał......
matko naprawde żal mi takich dzieci,,,,patologia na ccałego? i jak potem taki okruszek ma dorastać? wyobrażacie to sobie? ja wiem ze można czasem unieśc głos na dziecko no ale nie z nie z taką nienawiścia i przekleństwami jak ta laska
a ja zaczynam się martwić wiecie ....:-( przed chwilą wazyłam malude i ma tylko 5 kg a miała juz jak ją raz wazyłam 5500co jest grane? przeciez mam mleczko, ładnie pije, robi siuski i kupki ! a schudła by mi? :-( martwie sie bo przez 6 tygodni w takim razie przytyła by tylko 400 gram? :-
no:

Beti, granulki Ricinus 9CH - homeopatyczne.