reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam Was:)mam pytanie,otóż chciałabym kupić łóżeczko turystyczne dla mojego Miśka bo dużo będziemy podróżować. Na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego łóżeczka, czy są one w ogóle funkcjonalne, jakie polecacie?pozdrawiam:)

Monika ja bede zwracala uwage przy kupnie ( bo tez bedzieny podrozowac) na to zeby lozeczko mialo mocne dno,rozpinany bok ( krotszy),zeby bylo z mocnego materialu,zeby sie latwo skladalo i mialo od razu torbe do pakowania,nie pogardze tez przewijakiem ani koleczkami z hamulcem;-)to tak na szybko....Ja ogladalam lozeczka Chico i Esprita.

Ostatnia edycja:
Mari_anna, do uslug. ;-) U mnie niestety to zawodowe zboczenie, choc juz cztery lata nie w zawodzie, bo z dziecmi w domu.

Ok. Dosyc tego pisania. Ide sie wypuscic do parku z dzieciarnia. Pod oknem spiewa mi jakis robotnik. Glos ma paskudny, a co gorsze chyba jest wykastrowany albo jakis problem z krtania. Ale widac, ze mu to nie przeszkadza, bo na caly glos spiewa: Don't cry for me Argentina. :-D A koledzy z niego boki zrywaja.

Ja dzis w domu nic nie robie jeszcze swietuje .Pogoda cudna , niestety jacys roboloe mi wierca na dole i juz mnie glowa boli , jescze czekam az dziewczyny zjedza i wypad na dwor.
Beti -poczekaj na usg , nie zadreczaj sie na zapas.

Dzien dobry

U nas tez swieta szybko minęły, 1 dzien u rodziców, 2 u tesciów. Niestety trzeba było wrócic do rzeczywistosci:zawstydzona/y:

22 kwietnia w katowickim spodku Musical Metro:-) Oczywiscie odrazu musiałam bilety zamówic, czekam az przyjda poczta;-) Ale sie ciesze, mam bzika na punkcie tego musicalu i jestem ciekawa jak nowa obsada to zagra, ja pamietam 1 obsade z Janowskim:tak: W koncu tez wyjde gdzies z P. bez córek:-)Dobrze nam to zrobi.

Poza tym planujemy jakies wakacje, narazie szukamy, prawdopodobnie zaczepimy sie w kieleckim i lubelskim na noclegi u ciotek, a tak bedziemy jezdzic zeby było to jak najmniej kosztem:tak:No nic, zobaczymy:tak:
Na jesien tez chcemy sie wybrac na weekend bez dziewczynek w 3 rocznice slubu, tez jestem ciekawa czy nam sie to uda:tak: Ale kiedy bede musiała je zostawic, Agatke juz pewnie karmic nie bede wiec chciałabym by nas było stac, bo pewnie to bedzie problem, zobaczymy:tak:

No to sie pochwaliłam planami:-p

u nas pochmurno i zimno wiec siedzimy w domu:zawstydzona/y:
Dzieki temu podegregowałam ubranka Agatki i juz mam 3 sterty do oddania:szok:Poczekam az wyrosnie z 68 i sprzedam wszystko hurtem:tak:

Dziewczynk spia, obie w tym samym czasie:szok:po raz 1 od 2 miesiecy:-DRAJ!

Ja jestem wzrokowcem ale ostatnio wpadłam w panikę, że pisząc długopisem a nie na klawiaturze miałam wątpliwości z pisownią... :szok:
Beti... spokojniutko, dopiero USG wszystko potwierdzi, narazie nie martw się. Zresztą ciekawa jestem po czym ta pani stwierdziła dysplazję?

no prosiłam żeby nie szaleć :wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam chłopa w domu i jestem taka szczęśliwa :-) trochę luzik :-)
Beti ja też idę do ortopedy i się trochę boję czy czegoś nie znajdzie:-(
zazdroszczę tym, które już są po chrzcinach my planujemy dopiero w lipcu chociaż najchętniej to dała bym jej wybór ... niech sama wybierze, ale takie u nas są standardy.

ale u nas pogoda supppper ale dam młodej spokój ostatnio codziennie gdzieś była to niech się dziecko wyciszy troszkę.

miłego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry