Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w najważniejszym momencie spała jak zabita nawet lanie wodą jej nie zbudziło

super że chrzest udany:-)miłego urlopowania :-)cześć i czołem
my po chrzcinach ale miałam stresa jak ksiądz kazał podejść do ołtarza
ale już po i jestem happy
moje dzieciątko było grzeczne 3/4 mszy a poźniej zaczęła marudzić bo była śpiąca bidulka akurat trafiliśmy na święcenie samochodów bo było Krzysztofa (naj naj dla wszystkich) to mój chłop się cieszy, że nie dość, że córcie poświęcili to jeszcze mu samochódw najważniejszym momencie spała jak zabita nawet lanie wodą jej nie zbudziło
ja dzisiaj wzięłam urlop co by trochę chałupę ogarnąć;-) no i właśnie widać jak latam ze ścierą no nie
na razie pa
hehe super że tak zadowolona:-)dziendobry!
najlepsze zyczenia dla wszystkich solenizantow i solenizantek!
Moja mala wczoraj dostala krzeselko do karmienia i mate z puzli...juz zdazyla powydlubywac cyferki i sie cieszy...strasznie jej sie podoba ta mata...gada do niej jak najeta i puka w nia czym sie daubaw po pachy.
no nie co za pogoda jak nie upał to zimnotaWitam
Dziękujemy za życzenia
U nas deszczowo i zimno 15 sttypowe polskie lato... Nici ze spaceru.
aga wytrwałości z gościną;-)
Malwina zdrówka dla Zuzi
Miłego dnia

zdrówkaWitam
Bećka najlepsze zyczonka dla Krzysia
A my zmykamy dzisiaj do lekarza, bo katar utrzymuje się juz od paru dni i chce spradzic czy wszystko ok. Kiepskiej nocki ciąg dalszy...
A my podczas weekendu leniuchowalismy:-)

ja też lubie taką aktywności i odziwo pomimo zmęczenia i tak bym wyszła hahah a tak to doopki podniesć sie nie chceheeeej hooo :-)
uuuf ale jestem padnieta cały dzien w rojazdach - od rana na zakupach Amelkowych, potem obiad u teściów, potem działka i gril u rodzinki Michała a jak wrócilismy koło 18 to tylko Amelke dałam babci do uspania i myk na Stary Rynek do Poznania na kawusie ze znajomymi i tak cała niedziela mineła - padam ! ale uwielbiam takie dni aktywne !
Miłej nocy kochane ja udaje sie wkoncu na spoczynek :-)

Chyba ząbki idą bo co by to innego było ?? Niby oczka miał w nocy zamknięte ale przewalał sie z jednej strony na drugą , marudził i momentami strasznie krzyczał. Dostał dawkę Nurofenu tak zapobiegawczo i się uspokoił. Zaczął sie bawić ale ze snu nici. 

Mojej siostrze o 2.30 w nocy odeszły wody ale do tej pory nic specjalnego się niewydarzyło. No moze tylko to ze szwagier zdążył 2 razy zemdleć
:-)

Hehehe a taki niby z niego twardziel i odważniak o biegunce i wymiotach juz niewspomne 

myslałam ze się posiusiam jak siostra zadzwoniła i powiedziała o tym.
;-):-)
super zostaniesz ciocią:-)hehe bo faceci tak na parwde to miękkie kluchy haha
oo nie wiedziałam że katar i na ząbki może byćHej
My po lekarzu, naszczescie osuchowo czysto.
pan dokrore powiedział ze katar moze byc na zabki.
a tak wogole to nie chce mie sie nic kompletnie![]()
dobrze że ogólnie jest ok