reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

WItam sie i ja.
Lece dzisisaj do fryzjera humor soie poprawic;)

Milego dnia

Jak po fryzjerze bo ja dziś też byłam i fryzjerka ciachnęła mnie w ucho:dry: ale naszczęście płytko bo krew prawie nie laciała, zły dzień miałą biedna i akurat na mnie trafiło.

Malwina najważniejsz,że płucka i oskrzela czyste.
aga współczuję, ale mój K ostatnio też się wierci i czasami z zamkniętymi oczami wpada w taki ryk ż e nie widzieć jak go uspokoic
agniecha dzięki

reklama
Jola Bećka chwalić sie fryzurami!:tak:

A my mamy (tzn.D ;-)) drugą jedyneczke właśnie ciutka się przebiła :-)

Gratulacjon zębolka my nadal szczerbaci:)
A fryzura krótka bo włosy mi strasznie wypadają, biorę tablety już widać odrościki ale jak krótsze będą to się łysina w oczy nie rzuca:)

Dobrej nocki i poprawy pogody dla tych co nie lubią deszczu:)

hej :)
nam lekarka też powiedziała że jak idą ząbki to może pojawić się katarek i lekki kaszelek, ale tak naprawdę to nie jest katar i kaszel tylko zwiększona ilość wydzieliny czy coś takiego
Malwina, zdrówka dla Zuzi
Tysiolek, ja też zazdroszczę spotkać ze znajomymi :) Ja też muszę gdzieś się wyrwać bo niedługo zwariuję sama w domu
jola.24, jak wizyta u fryzjera?
Bećka, spóźnione życzenia dla Krzysia (ale szczere :))
Nadia, super że chrzciny się udały :) Powiem ja Ci że też się denerwowałam jak podchodziliśmy do ołtarza, zupełnie nie wiem czemu

Jak po fryzjerze bo ja dziś też byłam i fryzjerka ciachnęła mnie w ucho:dry: ale naszczęście płytko bo krew prawie nie laciała, zły dzień miałą biedna i akurat na mnie trafiło.

Malwina najważniejsz,że płucka i oskrzela czyste.
aga współczuję, ale mój K ostatnio też się wierci i czasami z zamkniętymi oczami wpada w taki ryk ż e nie widzieć jak go uspokoic
agniecha dzięki

Dzieki dzewczynki, w miare, nawet zadowolona jestem. bećka czy ty aby na pewno u fryziera bylas ze po uszach ciela??:-D:-D:-D

witam!
Gratulacje na nowe fryzurki, zębolki i imienionowe spóźnione!

Fajna pogoda jest, taka idealna, słoneczko a nie za gorąco. U nas nocka dziś idealna i biorąc pod uwagę, że druga jedynka idzie to super!
Miłego dzionka!

\witam

u nas tez ładnie ale przyjemnie czyli nie za gorąco choć pewnie pogoda się rozkręci ;-) może dziś nad jezioro pojedziemy tylko mam nadzieje że nie będę mieć takiego pecha jak w niedzielę bo upierdzieliła mnie osa w palec a potem sobie jeszcze w domu inny oparzyłam :baffled:

obiad już się gotuję rano załatwiłam urząd byłam w pracy w sklepie uśpiłam D i mam chwilkę by zajrzeć i poczytać choć widzę dużego nadrabiania nie mam ;-)

dzien doberek

uprzejmie donosimy ze wypisujemy sie z grona szczerbulców;-)

MAMY ZĄBKA!!!!

poki co dolna jedyna ale chyba jeszcze jedna idzie, to juz wiem czmu dziecko jesc od dowch dni nie chce.

hej :)
Beti81, gratulacje dla Fioletki :)

MAti ucina sobie drzemkę a potem idziemy na spacerek bo śliczna dzisiaj pogoda, potem chyba do teściów pojedziemy. Miłego dnia życzę

reklama
witam:-)
dzien doberek

uprzejmie donosimy ze wypisujemy sie z grona szczerbulców;-)

mamy ząbka!!!!

poki co dolna jedyna ale chyba jeszcze jedna idzie, to juz wiem czmu dziecko jesc od dowch dni nie chce.
gratulacje:-d

jola bećka chwalić sie fryzurami!:tak:

A my mamy (tzn.d ;-)) drugą jedyneczke właśnie ciutka się przebiła :-)
gratulacje:-d

Do góry