reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
To ja tez się podpinam na 18-tkę :-D
A swoją drogą ciekawe, co styczniowym będziemy kupować, chyba sanki nam zostają tylko ;-)
Nie wiem, czy wiecie, ale nasze szkraby średnio za 4 miesiące mają roczki. Już! :szok:

O matko kochana... i trzeba będzie wielkie uroczystości robic? Ja całej rodziny w chacie nie pomieszcze a znow knajpka? Wydatki? Z tego co słysze wyprawia się ostro roczki.... co wy o tym sądzicie?
patrysia - dzięki tobie kilka miesięcy przed zaczniemy debatować :)

Witam się i ja...
Zebów gratuluje, nieprzespanych nocek współczuje...
Jak C się często wybudzał to też wygodniej go było mieć u siebie, z tych powodów co Andzia pisze, ale C i M to za dużo w łóżku, niby spałam,ale tylko na jednym boku i nie mamy jednego materaca, a kanapę więc ja spałam na tym środku i się pochlastać z tego powodu szło- dlatego zapadła decyzja o wyeksmitowaniu C do łóżeczka... Teraz też trafia do nas ok. 4-tej/5-tej... Ale ostatni tydzień muszę do Niego wstawać. Bo tak jak spał bez smoka, tak teraz jakoś się wierci i zaczyna stękać, a potem nawet płakulać i wtedy tylko smok pomaga i króliczek przytulasek w dłoń.... o tej 4 /5 tej jak C do nas trafia to M już do roboty wstaje, to wówczas ja się wysypiam z C - do 7 mej....
Pasi u nas z tym płaczem C tak robił, tylko On się nie uśmiechał, nie docierało do Niego że ja jestem obok, płakał przez sen, dobudzić go nie mogłam, potem sam się jakoś uspokajał i spał i po tych akcjach po 1/2 tyg zębol wylazł....

Miłego wieczoru...

hola hola kobieeeeety jeszcze trochę czasu do roczków, nie szalejcie hihihi:rofl2:

Ja pewnie chrzestnych i rodziców i teściów zaproszę na torcika i ciacho dobre żadnych rewelacji.

Dobrej nocki wszystkim mamulkom i dzidziolkom

Malwina pewnie cały dzień przespała:-)

Witam kobietki

Ale się wyspałam , jak nowonarodzona, podładowałam akumulator i zaraz jade po moją Z.

Taki dzien to kazdej by się przydał

Wczoraj jeszcze posprzątałam, zrobiłam sobie kąpiel, kupiliśmy Z fotelik Maxi Cosi Tobi
na wieczór oglądnelismy film i przed 22 poszłam spać i spałam do 8!!!!! Superasko

Wy o 18 a my jeszcze przed chrzcinami:-D:-D

Słoneczko ładnie świeci , wiec miłego dzionka życze

kurcze jak was czytam to ja chyba wyrodnamatka jestem bo Fiolcia sała ze mna do tej pory 2 razy jak juz kompletnie sił nie miałam do niej wstawac. a takto zawsze spi u siebie, rano jak sie obudzi, pobawi sie chwilke i zaśnie. zawsze ma przytulanke koło siebie wiec ma sie czym zając;-)

a ja sie przeziębiłam, gardło boli jak cholera, modlę sie tylko co by młodej nie zarazic.
ale chociaz sie wyspalam bo spalam od 22 do 07.30!!! M zajal sie mala w nocy a ja sobie słodko spałam.

reklama
hej kobitki :-)

hihihi widze ze juz temat roczków :-)
Kaja ja nie bede szalała, dziadkowie, chrzestni, i wystarczy :-) i w domku bede robiła jakiś torcik , słodkie, ewentualnie kolacja i finito :-) nie ma co szaleć bo to małych świeto a nie nasze ! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry