reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam

u nas słonecznie ale wietrznie.
Wcz któraś z dziewczyn pisała o zmienie poduszeczki na płaską czy twarda to maluch lepiej będzie spał, tak zrobiłam i K spał od 20.30 do 7 z przerwą o 2 na mleczko na śpiocha, może to ta poduszka;)

Ja dziś sprzątam okna , podłogi, pranie itp.

Malwina to mówisz,że po takim dniu i nocce można się zregenerować?:) Fajnie

Roxeen ciekawie u Ciebie się dzieje, udanego spływu.

Miłego dnia

reklama
Rox to zycze miłego spływu i wypoczynku w Zakopcu :-)
Malwina super ze sie wkońcu wyspałas i zazdraszczam ale ja w połowie wrzesnia jade do Turcji wiec tez sie wyśpie :-) nie mge sie doczekac - jeden dzień nie wyjde wogóle z łózka :-)

Roxeen, przyjemnego spływania i zakopywania. ;-) Udanego wypoczynku. Najedz się oscypków za mnie, bo uwielbiam!!!!!!!
Tysiolek, Turcji zazdroszczę, ale tak pozytywnie zazdroszczę.
Kaja, restauracja? Chyba masz dosyć miejsca w domu. Jeden dzień się przemęczysz albo zrób na dwie tury. My jeśli będziemy tutaj, nawet roczku wyprawiać nie będziemy, bo dla kogo. :-( Chyba, że po Nowym Roku kilka dni zostaniemy, to wtedy będzie impreza.

Dzień dobry :-)

Wy tu o wysypianiu się, a ja o 1.00 poszłam spać, bo Lostów nadrabiam :-D

Beti, Fafla też sama śpi. Życze zdrówka!
Tysiolek, też zazdraszczam :-)
Rox, odpoczywaj i relaksuj się :-)
Malwina, fajnie, że się wyspałaś.

Jakoś nie chce mi się skakać nad goścmi. Mam co prawda duży pokój ale przy stole posadzę maksymanie 12 osob, częst otak ludzi zapraszam i szczerze mówiąc trochę mam dość. Wiem, że restauracja to znow wydatek ale jak tylko będę mogła sobie na to pozwolić to tak zrobię. Tylko kawka i kolacja - zobaczymy. Masz rację agbar, że to zaraz po świętach u nas to może wyglądać całkiem inaczej z wielu względów.

becka jaką masz twardą poduszkę??moja do tej pory spała tylko na materacu, czasem na poduszecce z wózka.ale ostatnio zauwarzylam ze lepiej zasypia na tej podusi. pytam bo kombinuje co tu zrobic zeby mała zasypiała sama w łóżeczku;-) nie hcce zapeszac ale wczoraj M ja uspal w łóżeczku i dzis juz drugą kimkę zalicza i tez sama zasneła bez wózka. oby to nie było chwilowe.

wogule zastanawima si enad kupnem śpiworka dl amałej na zime, teraz spi pod kocykiem ale zawsze sie rozkopuje, póki jest ciepło w mieszkanku to mi to nie przeszkadza ale w zime juz bede sie martwiła, mamy które macie doświadczenie ze śpiworkami-jakie możecie polecic? i jaki rozmiar kupowac? taki jak dziecko nosi ubranka?

Tysiolek zazdroszcze wyjazdu to Turcji, ale ja bym sie chybanie odwarzył małej zostawic.bo z tego co pamietam to Amelcia zostaje z babcia tak?

co urodzin to pomyslcie jak ja mam kiepsko -w Nowy Rok-ciekawe kto na kacu do nas przybedzie;-)

Beti mi na pewno tez będzie cięzko zostawić Amele babci..na tydzien bede teskiła i płakała pewnie ale nie mielismy z M podrózy poslubnej wiec chyba jednak coś nam sie nalezy od zycia a Amela jest za mała na takie wojaże..... :-( ciesze się i nie ciesze ale odpoczne i przyjade z Amelcia z nowymi siłami do zabawy !

Witajcie

Brakowało takiego jednego dnia , ale Z juz w domku:-)

No i mamy 3 ząbek górna jedynka:-D

A teraz zmykamy jeszcze na dwór korzystać z pogody

Piszecie o poduszkach , moze tez zmienie , bo Z ma taką miękką , moze lepiej na twardej by się spało...

reklama
taaaram taaaram toz to mój 1000 post :-D

Malwina co do poduszek hmmmm ja póki co nie dałam poduszki Ameli ale mam taką płaska od kompletu pościeli może już czas? mówice ze lepiej sie bedzie spało? tylko musze..ją znalezc :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry