becka jaką masz twardą poduszkę??moja do tej pory spała tylko na materacu, czasem na poduszecce z wózka.ale ostatnio zauwarzylam ze lepiej zasypia na tej podusi. pytam bo kombinuje co tu zrobic zeby mała zasypiała sama w łóżeczku;-) nie hcce zapeszac ale wczoraj M ja uspal w łóżeczku i dzis juz drugą kimkę zalicza i tez sama zasneła bez wózka. oby to nie było chwilowe.
wogule zastanawima si enad kupnem śpiworka dl amałej na zime, teraz spi pod kocykiem ale zawsze sie rozkopuje, póki jest ciepło w mieszkanku to mi to nie przeszkadza ale w zime juz bede sie martwiła, mamy które macie doświadczenie ze śpiworkami-jakie możecie polecic? i jaki rozmiar kupowac? taki jak dziecko nosi ubranka?
Tysiolek zazdroszcze wyjazdu to Turcji, ale ja bym sie chybanie odwarzył małej zostawic.bo z tego co pamietam to Amelcia zostaje z babcia tak?
co urodzin to pomyslcie jak ja mam kiepsko -w Nowy Rok-ciekawe kto na kacu do nas przybedzie;-)
Twarda nie jest, taka z wózeczka malutka i tak jakby jej nie było pieluszkę na nią kładę, zobaczymy dzisiejszą noc.
sama otwierała buzie co jej sie nie często zdarza. a kluczem do tego sukcesu okazał się biszkopcik wkruszony do kaszki na jej oczach