Witam
a my mamy psa i karma Dominika nie interesuje na razie

Emilka o tym czasie miała szał na noszenie karmy i rzucanie psu układała sobie nawet na poręczy od fotela łańcuszki z karmy

ale nigdy do buzi nie wzięła
Dominik jak na razie nie ma takiego szału na psa woli ucieczki i wspinaczki na co tylko idzie i grzebanie w każdym niedozwolonym miejsc
i muszę się pochwalić wzięłam się za te nasze nocki ograniczam spożycie picia Dominika w nocy na wieczór szykował wszystko mój mąż herbata i o 23:00 mleko teraz robię ja herbata ograniczona do samiuśkiej wody
pierwszy dzień pobudki jak zawsze :/ pił jak zawsze choć pogniewany na wodę , drugi dzień ciut lepiej budził się na małe łyczki dostał mleko jak zawsze 23:00 a wczoraj poszedł spać 19:00 i tu uwaga pobudka 20:00 łyczek wody pobudka 22:00 łyczek wody i spał do 5:00 !!! normalnie cieszę się jak głupia nie obudził się nawet na mleko hihi

jedynie co to Emilka w nocy mnie obudziła bo chciała siusiu a coś ją tknęło żeby przyjść po mnie normalnie to chodzi sama
no i mam nadzieje że nie zapeszę i będzie coraz lepiej
Miłego dnia dziewczyny ja zmykam zaraz na kurs i potem na chwilkę wpadam do domu uściskać dzieciaczki i do 19:30 w pracy siedzę
Edyta zdrówka dla was ! ja ratowałam się coca colą przy jelitówce wszystkich wzięło mnie jakoś potraktowało delikatniej