reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej!
Antos śpi od 20,Z pojechał dziś znów do swojej mamy a ja z moja byliśmy u cioci,więc mieliśmy dziś dzień towarzyski.

Nareszcie oficjalnie mogę się pochwalić że mój syn w końcu zaczął chodzić JUPI!
No i podzielę się z Wami fajną nowina,otóż moja koleżanka która nie mogła mieć dzieci jest w ciąży,udało im się po 2 in vitro tak bardzo się cieszę jak bym to ja zaciążyła heheh SUPER ! już planuje co jej dam po Antosiu.

reklama
My dzisiaj odpuściliśmy spacerek, ale Ksawik za to babcie odwiedził. Teraz śpi, pozniej obiadek i oczywiscie zabawowe wariacje!:-)
Miłego weekendziku kobitki!:-)

Hejka

u nas też szaro buro za oknem ale za jakąś godz jak młody wstanie i zje to jedziemy do moich rodziców a jutro do babci mojej na urodziny, także weekend poza domem.

Miłego weekendu dla wszystkich i słonka..chociaż się nie zapowiada:(

p.s. ostatnio kupiłam pampersy sleep&play... porażka nigdy więcej, cienkie jak papier.

Topoleczka pączki z ziemniaków są lepsze od zwykłych bo mogą stać parę dni i nie wysychają tak jak zwykłe chociaż u nas są zjadane w ciągu dwóch dni:) jak chcesz to przepis napiszę.

Poproszę:-)

No niemożliwe!;-)

A u nas dzisiaj ponuro i na spacer nie chce mi się tyłka ruszyć... Mój mąż znów sobie gdzieś tam wyjechał coś załatwiać, więc siedzimy z Małym w dwójkę w domu. Nie lubię takich weekendów:-( Na dodatek mój M ma dziś imieniny... I teściowa ma się zjawić z niezapowiedzianą wizytą, o której się dowiedziałam od siorki męża i jej też nie ma... Mało fajny dzień...

Sleep&play'e są kiepskie-też tak myślę. I nie lubię ich nierozciągliwych boczków. Z tego samego powodu jakoś nie podpasowały mi Huggiesy. W tym tygodniu moja teściowa kupiła Małemu pieluchy DaDa z Biedronki i normalnie w pozytywnym szoku jestem-nieźle chłoną, mają rozciągliwe boczki. Moim zdaniem lepsze od Huggiesów:tak:I tańsze. Ale i tak jestem fanką Pampersiaków:tak:

Ja też uwazam, że Dada są naprawde ok. Mały pupci nie ma odparzonej.:-) Pamperki sleep & play delikatnie mowiac sa do niczego.
Mój Ksawik mnie dzisiaj zadziwił spał aż .... 2,5 h. Normalnie w szoku jestem!:szok:

Justys gratki dla małego !

Ja te pampersy też mam i na co dzień używam Dada i sto razy bardziej jestem zadowolona z tych drugich tylko nie wiem czemu ja z córą sleep używałam i jakoś mi tak nie wadziły jak teraz ale zaczęłam jak miała 1,5 roczku ale to było lato i trenowałyśmy wtedy z nocnikiem więc może dlatego tak szybko się pełna pielucha nie robiła a kupowałam je wtedy ze względu na to że są delikatniejsze i wydawało mi się że takiego grubego pampka na lato nie będę jej zakładać ;) dla mnie huggisy też do niczego za sztywne i za grube heh

Jeszcze co do Huggiesów: wydawało mi się, że to, po Pampersach, najpopularniejsze pieluszki. A zdziwiłam się, bo sporo osób wypowiada się o nich średnio pozytywnie. I chyba znalazłam odpowiedź. Na każdej pieluszce jest data 2007, więc jeśli producent od 2007 roku nie zmienił wyglądu pieluszki, to nic dziwnego, że jest nie na czasie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry