reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kaja ja normalnie jestem pyskol, ale właśnie szpital mnie się tylko z trauma kojarzy i boję się że jak dojdzie co do czego to języka w gębie zapomnę....
w teorii też czuję się nieźle.....
no a jeśli chodzi o sposoby na skurcze i samemu wywołanie... ja za bardzo się boję coś robić jak gina nie mam pod ręką.... ale u mnie sytuacja inna bo gin chce wywołać skurcze...

Może Gosiak23 szaleje na zakupach? hmmm

a co do maluszków w szkole - w przedszkolach na pewno nie byłoby gorzej, przedszkola są lepiej przygotowane i przyjaźniejsze dla malucha, ale uważam że problem leży w tym że za dużo jest dzieci za mało przedszkoli, dlatego robią oddziały w szkole... to już niefajne....

Ostatnia edycja:
reklama
Paula jesteśmy dumne z Ciebie!!!! :-D Teraz już z górki pójdzie!! :tak::-D Ciesze się bardzo, że poszłaś i zdałaś!!!! Jak następnym razem będziesz chciała się poddać, to pamiętaj o tym dzisiejszym egzaminie!! Czasami los się uśmiechnie... :tak:;-)

Kubiaczka, Beti ze mnie też taki śluz gęsty jasny leci kawałkami... :confused2: Upławy to nie są...

Dorcia zakochałam się w Twoim psiaku!! :tak: A podwórko rzeczywiście piękne :tak::-D

Kąpałam się sobie niedawno i jak wychodziłam z wanny, to się poślizgnęłam i upadłam do wanny i pół wody się z niej wylało... Cała łazienka mokra ... Musiałam sprzątnąć to! I nabiłam sobie nowe siniaki... Nic tylko czekać, aż ktoś kogoś zawiadomi, że mnie w domu biją :confused2: Mam wciąż siniola po upadku pod tesco, od pana z banku i ten dzisiejszy... Wyglądam jakbym z ringu zeszła :zawstydzona/y::confused2:

Zaraz porobię zdjęcia i wrzucę moje wczorajsze zakupy w odp wątku :tak:

Kaja ja normalnie jestem pyskol, ale właśnie szpital mnie się tylko z trauma kojarzy i boję się że jak dojdzie co do czego to języka w gębie zapomnę....
w teorii też czuję się nieźle.....

Może Gosiak23 szaleje na zakupach? hmmm
:laugh2:jakbym siebie słyszała mądra w gadce jestem a co do czego to:zawstydzona/y:
No ciekawe czemu GOSIA się nieodzywa a może ma coś z netem i dlatego bo coś tak ostatnio miała:eek:bo gdyby była w szpitalu to by dała raczej znac...

witam...przelotem, bo młoda dzisiaj nieodbra tak że masakra. Wizyta u gin ok, szybka i sprawna, jedyne co mi się nie podobało to opóźnienie godzine. Szyjka sie nie skróciła, ostatnie badanie do zrobienia, luteina do świąt a później może się dziać co Bóg chce...

Nic uciekam robic obiad i połozyc się, bo młoda dzisiaj zrobiła sobie w nocy 2 godzinna przerwę w spaniu a ja juz później nie zasnęłam.
no to super wieści :-)ja jutro robie ostatnie badania(miałam dzisiaj ale nie pasowało M)no i ostatnia wizyta u gina w czwartek(bo potem go nie ma a wtedy już mysle że się rozpakuje):tak:

Paula, gratulacje. Nie trzy czy cztery trzymały kciuki, ale wszystkie - właśnie dlatego zdałaś. ;-):-)

Ja uciekam do położnej. Ciekawe, czego się dowiem.

Joasia - wszystko dobrze, tak trzymać
emilcia - kobieto ty uważaj na siebie matko kochana !
macy - przynoś same dobre wieści z wizyty

Ufff, udało mi się doczytać...
Zdecydowanie za dużo piszecie ;-) a fot czopów jak nie było tak nie ma ;-)

Podsumowując - lepsza szczepionka od tej koreańskiej to HBVaxPro. tak?

Mi tez lekarz mówił, ze po 35 tyg szyjka sie nie zajmujemy, bo wszystko sie moze juz zdazyc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry