Dorciaa
Fanka BB :)
cześć kobietki, melduję, że jestem i nadal 2w1
jeju ja nie nadążam za wami! w ciągu dnia gotuję piekę sprzątam oglądam dr housa na necie i kończę ostatnie korepetycje dziś ostatni dzień i laaaaba

byłam u gina wczoraj, mam miękką szyjkę ale jeszcze się nie skraca, rozwarcie na pół cm,ale już nie dosłyszałam z wrażenie czy wew. czy zew.

Frank waży 2800! jestem w 35tc, termin z om 24.01.ale gin mówi, że rozpakuję się szybciej ale na pewno w styczniu, hehe zapomniałam poprosić o gwarancję
ja mam urodziny 18.01, może młody się wceluje
hehe i ja też mam wizytę na 29grudnia
wtedy robimy badania na paciorkowca,i niestety Frank się nie przekręcił, ma na to ostanie 2 tygodnie, więc póki co cesarka ale i tak czekać trzeba na skurcze albo odejście wód

dalej zakaz odwiedzin w szpitalu,
wczoraj do mnie dotarło, ze lada chwila dzidzia w domu i z wrażenia i strachu spać nie mogłam, jeju jak ja sie teraz boję

kurka śnieg znowu pada a ja musze do szkoły ze zwolnieniem jechać, i po zakupy już się cykam, bo odkąd śnieg spadł m mnie wszędzie wozi, normalnie w końcu jakies zainteresowanie swoją kuleczką

to do zobaczyska
p.s. laski się rozpędziły , jeju to juz trzy!!!!
Jutro muszę pojechać do pracy poznać babeczkę, która mnie zastępuje

:-)
Dobrze, że nie czekał do wigili, żeby powiedzieć ze będziemy mieć gości. Ja tu się nastawiłam na gotowce, bo co potrzeba dla dwóch osób... a tu czeka mnie stanie przy garach, wrr.... i latanie przy gościach. Wrr....
widzę od samego rana tematy depresyjno - problemowe - więc ja się w tej dziedzinie nie wypowiadam. nie mnie oceniać nikogo - najważniejsze że ja się mam dobrze ( eeee chyba ;-)) ! każda z nas tutaj ma swoje życie i nie ma co się w nie wtrącac - bo co na takim forum my możemy wiedzieć? możemy domniemać o czymś i to wszystko.... w każdym razie głowa do góry bo niedługo nasze Maleństwa kochane będa z nami i chociażby z tego powodu warto sie uśmiechnąć każdego dnia !!!