reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosia, a ta położna w jakim celu?
no po porodzie ma przyjść do dziecka i do mnie :tak:
ja ogólnie bym nie chciała by przychodziła ale już była przy 1 dziecku i nie chciałam nowej bo jeszcze gorsza by była i co ;-)a ta jest miła i ok tylko wydaje mi się że jest na starych zasadach z tym pieluszkowaniem itd :sorry:no ale słuchać jej nie muszę wyjdzie zrobię swoje ;-)

tyko jakby mnie nacięli to musi mi szwy zdjąć :cool: wiec dlatego do niej dzwoniłam by przyszła ;-)

reklama
No jasne ! Nie dość że zdjecia nie zrobiłaś, wątku o czopach nie założoymy to jeszcze 'odjedziesz' nam rodzić a my tu położnej potrzebujemy !!!
ZAPOMNIJ!!! Absolutnie masz zakaz rozpakowywania :-p

a nie,nie:no: absolutnie:no: nigdzie się do stycznia nie wybieram...nie chcę mojej małej popsuć prezentów urodzinowych gwiazdkowymi ;-) poza tym cały rok w plecy...

a z czopem to miałam taki pomysł,żeby fotkę cyknąć,wydrukować i na lodówce postawić...może by człowiek trochę zaoszczędził :)

Ostatnia edycja:
Nie bardzo wiem gdzie to napisać wiec piszę tu :;-);-);-)

Wiadomość od Klary :

"więc tak juz dziś kontaktuje więc piszę. Jestem po CC Cyprian waży 2940 ma 53cm.
Dostał 10pkt Apgar ale po godzinie włożyli go pod namiot tlenowy bo miał sapkę. Teraz też profilaktycznie jest ale oddycha samodzielnie.Wcz.miał gazometrie na granicy normy ale dziś już ładnie. Ja jestem bardzo obolała ale szcześliwa. Pozdrawiam Was. "

Roxeen ja też lubię czwartki bo mi też się pojawia kolejny tydzień hehe

Wiadomość od Klary :

"więc tak juz dziś kontaktuje więc piszę. Jestem po CC Cyprian waży 2940 ma 53cm.
Dostał 10pkt Apgar ale po godzinie włożyli go pod namiot tlenowy bo miał sapkę. Teraz też profilaktycznie jest ale oddycha samodzielnie.Wcz.miał gazometrie na granicy normy ale dziś już ładnie. Ja jestem bardzo obolała ale szcześliwa. Pozdrawiam Was. "

No proszę jaki dorodny dzidziuś, chwała Bogu,że wszystko dobrze z maluszkiem i mamusią:tak:

Oj jak super ze wieści od Klary są i że z maluszkiem wszystko dobrze. Gosia k23 jesli masz z nią kontakt ucałuj ja od nas :)

A właśnie czy ja mogłabym prosić o polski numer wrazie " W" którejś z dziewczyn w celu poinforomowania ze jest sie w szpitalu itd.itp??

Ostatnia edycja:
a nie,nie:no: absolutnie:no: nigdzie się do stycznia nie wybieram...nie chcę mojej małej popsuć prezentów urodzinowych gwiazdkowymi ;-) poza tym cały rok w plecy...

a z czopem to miałam taki pomysł,żeby fotkę cyknąć,wydrukować i na lodówce postawić...może by człowiek trochę zaoszczędził :)
No, lepiej się nie wybieraj, bo kogo my będziemy o rady pytać?;-)
macy , Kaja , Agagsm poczekajcie do jutra to i pierogi z kapustą i grzybkami będą :-D:-D
Ja się też muszę wziąć za te świąteczne przysmaki. Tyle, że w zasadzie będę gotować tylko dla siebie, bo mąż na ścisłej diecie.:-(
Gosia_k23 Rany Julek !!!
Zapomniałabym na śmierc do położnej zadzwonić, gdyby nie Twój post !!!
One się same upomną o Ciebie. Takie nachalne. Ja bardzo niemiło wspominam wizytę położnej środowiskowej po porodzie. Babsztyl taki paskudny, że do dziś mam gęsią skórkę, jak ją wspomnę.:crazy:

Wiadomość od Klary :

Roxeen ja też lubię czwartki bo mi też się pojawia kolejny tydzień hehe

To już wiemy dużo więcej.:-) A może na te smsy wątek założyć, żeby się później nie gubiły? W końcu coraz więcej będzie takich wiadomości.

Właśnie wróciłam z toalety a na wkładce niespodzanka! troszke mlecznej barwy galaretowatego czegoś...czyzby to czop......?????sama nie wiem ale zachowuje spokoj...

Oj jak super ze wieści od Klary są i że z maluszkiem wszystko dobrze. Gosia k23 jesli masz z nią kontakt ucałuj ja od nas :)
już jej napisałam że wszystkie jej gratulujemy i czekamy na nią na BB nie chce jej za dużo pisać i przeszkadzać bo pewnie jest wymęczona i obolała i pewnie też ciągle na smsy odpisuje :-D

Anusia dawaj fotę zobaczymy hehe żartuję ;)

Macy myślałam że może w ten wątek z gratulacjami dać sama nie wiem bo tu za chwilę zginie pod mega ilością postów albo specjalny wątek do tego bez komentarzy ?a komentować tu będziemy hihi? jakby co wkleję tam gdzie powinnam

Ostatnia edycja:
reklama
Anetrix tak to ja z tym bólem ucha od rana się męczę ale już mi przechodzi.chyba dlatego ze nienawidzę leżeć bezproduktywnie;-) nie chce zapeszać ale chyba zwykła wata w uchu pomogła i gorąca zupka z torebki do tego (wiem..wiem...ze to nie zdrowe ale mam awersje do gotowania a jak jestem chora to jakos zawsze rosołek z torebki dobrze mi robi)
a ty kochana nawet nie mysl o rozpakowywaniu sie teraz.kto nam bedzie rad i porad udzielal??:tak: ja mam taki pomysl zebys rozpakowala sie jako ostatnia;-) (wiem-egoistyczne to bardzo;-))
tez popieram pomysł Golandy-medale przyznajemy od stycznia wkońcu jesteśmy styczniówki a nie grudniówki;-);-);-)
Kaja10 zazdroszcze pierniczków.ja nie mam zdolności do pieczenia ciast niestety wiec nawet nie bede probowac tzn piec bo skonsumowalabym chetnie;-)

ja tak czytam jak wy gotujecie przed swietamia ja mam obrzydzenie do stania przy kuchence.dziwne to bo zawsze uwielbialam gotowac i wymyslalam rozne potrawy a teraz...poprostu mi sie nie chce.na obiad najchetniej bym do mamy jezdzila ( w weekendy tak robie a w tyg jem parówki i ryż z jajkiem sadzonym)

GosiaK23 jak bys pisala do Klary to przekaz ze bardzo sie cieszymy i oczywiscie GRATULUJEMY a takze czekamy na nia na BB.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry