reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

hahahahaaa Roxeen, poniekąd tak było :-p :-D :-D :-D

Patrysia, no dla mnie to jakaś tajemnica, ale może anetrix nam to wytłumaczy ;-) bo mi teraz większy klocek się szykuje ;-)

reklama
Aaaa jeszcze w nocy mi się urodziło jedno pytanie w zasadzie głównie do Agbar i Anetrix: jak u was z witaminą K po urodzeniu? Podają od razu w zastrzyku czy nie? Kaja: i co ty z tym fantem robisz?
Tutaj sobie czytałam i teraz myślę nad tym: Witamina K dla noworodka - Noworodek - artykuł

QUOTE]

Podaja za zgoda rodzicow doustnie.Pierwsze szczepienia w 3 mz.:-)

Nadrabiam,nie nadazam,gubie sie..jestescie potwory:-p:-D

Ja też nie wyobrażam sobie spać na plecach - lewy lub prawy bok. Lepiej lewy bo lepiej łożysko dokrwione czy jakoś tak to już działka anetrix ;-)
Macy - ja was widzę wszystkie jak w tę pełnie w sylwester lecicie do szpitali i potem o 24.00 jak korki od szampana będą strzelać i petardy w niebo pójdą to wiele z was będzie ostatnie parcie o krzyk wydawać i maluchy pokolei bedą na świecie. :-)
Są miasta co pereminują takie pierwsze dzieci w roku i ja sądze, że wy forumowe medale macie za nic. Wam na nagrodach zależy od władz miasta :-D:-D:-D:-D

Dażka - gdzie ty rodziłaś biedna, że trzeba za wszystko płacić... :szok:

Macy ja się właśnie codziennie na plecach budzę, najwygodniej mi tak, staram sie spac na lewym boku ale juz niedlugo odlezyny bede miala :)

Ostatnia edycja:
kaja, no właśnie w Polsce, w swoim rodzinnym mieście. Bo w tym drugim szpitalu to już o nic nie pytali, i nie chcieli niczego ;-)
Bo ja mieszkałam 9 lat w NL i przyjechałam do Polski tylko na poród, a że byłam przyzwyczajona do "normalności" to nie zdążyłam zaopatrzyć się w wiele "niezbędnych" rzeczy typu: lewatywa, czopki, wenflon i jeszcze coś. Nie przypuszczałam, że szpital będzie wymagał tego wszystkiego ode mnie.

Macy - ja was widzę wszystkie jak w tę pełnie w sylwester lecicie do szpitali i potem o 24.00 jak korki od szampana będą strzelać i petardy w niebo pójdą to wiele z was będzie ostatnie parcie o krzyk wydawać i maluchy pokolei bedą na świecie. :-)
Są miasta co pereminują takie pierwsze dzieci w roku i ja sądze, że wy forumowe medale macie za nic. Wam na nagrodach zależy od władz miasta :-D:-D:-D:-D
Przejrzałaś nas, Kochana.;-):-D Tylko muszę wypytać, czy tu w Londynie jakaś nagroda specjalna się należy. Może audiencja u królowej.:-p A tak poważnie, to chyba już wolałabym urodzić w tym roku. Jak czuję te małe stopki, co mi się w bok wpychają, to mam już je ochotę całować.:-)

Macy ja się właśnie codziennie na plecach budzę, najwygodniej mi tak, staram sie spac na lewym boku ale juz niedlugo odlezyny bede miala :)
Ja na lewym czuję już jakieś mrowienie, jak się tylko położę. Na wznak nie leżę w ogóle, bo jest mi za ciężko. Więc albo jeden boczek, albo drugi. A teraz to już w ogóle masakra, bo mam katar i najchętniej to bym na głowie spała, żeby katar zleciał szybciej.

Ostatnia edycja:
Ja też nie wyobrażam sobie spać na plecach - lewy lub prawy bok. Lepiej lewy bo lepiej łożysko dokrwione czy jakoś tak to już działka anetrix ;-)
No kurcze ja bym nie pogardziła, ale w stolicy to same sknery, więc to baaardzo wątpliwe,alelicze na ciebie, że jak ten milion wylosujesz to nam tu złoty medal ufundujesz:-p

Macy - srebrem też nie pogardzę zachłanna kobieto. A wszystko pzrez Labambe, że nas tu pełnią straszy i teraz się kolejka robi do medalów 1-styczniowych heheh

A co do jedzenia stópek, to ja też bym mojej zjadła - ostatnio taki żart słyszałam, że jak się dzieci rodzą to sa takie kochane i słodkie, że chcemy je zjeść, a jak urosną to się zastanawiamy czemuich nie zjedliśmy jak były małe:laugh2:

kurde trafiłam kulą w płot!!!:szok::szok::no::no:

wybaczysz ??

Roxeen, daj spokój ;-) Kulą to ja trafiłam dwa dni temu, i co mam powiedzieć?
Gdyby dało się cofnąć czas, to chętnie bym to zrobiła.......
Ech.....podle się czuję. Idę sobie do lodówki.

agagsm, jakie sknery?? Mojego miasta nie stać na takie iluminacje :-p :-D :-D

reklama
Dażka ale ten pierwszy felerny szpital do którego trafiłaś to chyba nie ten do którego się teraz wybieramy?:szok:

morka, hahahahahaaaaaaa :-D:-D:-D:-D chcesz znać prawdę? :-p :-D
Ten sam, ale nie martw się, po pierwsze to było 11 lat temu ;-) po drugie, wyczuli mamonę bo miałam kartę ciążową holenderską ;-) a po trzecie :cool: zrobiłam wywiad, jest OK, personel totalnie wymieniony

Do góry