reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kazimiera najważniejsze, że już masz wszystko za sobą!! Teraz ciesz się Małym!!
Silna jesteś, dasz radę!!!! :tak:

Ale sms od Asix !! O kurcze :tak: Teraz tylko czekać nam zostało!! :tak:
Ten ząb, samochód, pralka ją do tego porodu pogoniły!! Biedna... Tyle zmartwień... Ale da radę!! Jest silna!! Ufffff... Czekam!! :tak::-D

Ale mnie brzusio boli... Odpocznę do końca Brzyduli i do roboty dalej... A później sprzątanie :tak:

reklama
No, no spokojnie, bo i Ty pojedziesz jeszcze dzisiaj.;-) A tak w ogóle to chyba przywołałam Ciebie telepatycznie, bo próbowałam wysłać smsa o Asia (pomyślałam, że się zainteresujesz:-)), ale nie masz włączonej takiej opcji w telefonie, więc nie wyszło. A za chwilę się pojawiłaś.

Karoli4, u Ciebie jak się zacznie, powiesz: Ja dziękuję, czekam, aż przejdzie epidemia grypy. :-p;-)

macy - sierota nie miałam włączonej tej opcji; dlaczego? nie wiem nie znam się, ale przyeszdł sms, że ktoś chce mi wyslać wiadomośc z bramki sms i czy chce właczyć opcje - to włączyłam (bo wystarczyło odpisać TAK) i już działa.
a ja wprawiona w odpowiadaniu TAK przeciez na ten milion czekam. :-D

ale oprocz tego, że odpowiedziałam to wiem mniej niz przy tym milionie - to gdzie mam tego sms od ciebie albo o co chodzi mi wytlumacz, gdzie ta bramka moze tam mam gdzieś pojść :-D:-D

wole do bramki niz na porodówkę :-D

Hej Mamuśki;-)
Próbowałam trochę Was nadrobić, ale że nie było mnie od wczoraj to jest to raczej niewykonalne. Spróbuję troszkę w nocy poczytać.
Nie było mnie od wczoraj, bo mam więcej szczęścia niż rozumu:no: Schodziłam po schodach dzierżąc w obu rękach laptopa, a poręczy już nie miałam czym chwycić, pech chciał, że się potknęłam i spadłam z prawie ostatniego schodka na parter domu i to centralnie na brzuch:-( Od razu ruszyliśmy na dyżur, na szczęście z Młodą wszystko w porządku, ale ja mam się totalnie oszczędzać, bo wyszło na jaw, że szyjki to ja już nie mam, wszystko idealnie przygotowane do porodu i w każdej chwili akcja może się zacząć:-( Byle tylko do stycznia wytrzymać:sorry: Takiego cykora jak wczoraj to dawno już nie miałam i wystarczy mi wrażeń już chyba do końca życia :sorry:
Dobrze, że nic się nie stało, ale na boga uważaj na siebie:no:
Po pierwsze gratuluję udanych wizyt:-)
asiax, kciuki zaciśnięte aby wszystko gładko poszło:-) Ale fajnie 4dzieciaczek:-):-):-)
Ja chodzę dzisiaj jak zombie, Szymo wstał o 4 dzisiaj przylazł do nas do łóżka i śpiewał nam piosenki do 6:confused2:
Byłam u fryzjera, nareszcie jakoś wyglądam no i stópki takie leciutkie:-p
Teraz co chwilę będę zaglądać czy sms od asiax już jest:tak:

Oj Asiax rodzi. No to coraz wiecej mam po drugiej stronie .
Black ja tez sie boje czy Nica nie bedzie zazdrosna.
Ja teraz ide odpoczywac czeka na aparat i bede robila zdiecia.

Dobrze, że nic się nie stało, ale na boga uważaj na siebie:no:
Po pierwsze gratuluję udanych wizyt:-)
asiax, kciuki zaciśnięte aby wszystko gładko poszło:-) Ale fajnie 4dzieciaczek:-):-):-)
Ja chodzę dzisiaj jak zombie, Szymo wstał o 4 dzisiaj przylazł do nas do łóżka i śpiewał nam piosenki do 6:confused2:
Byłam u fryzjera, nareszcie jakoś wyglądam no i stópki takie leciutkie:-p
Teraz co chwilę będę zaglądać czy sms od asiax już jest:tak:

labamba a te piosenki to chciaz ladne byly? :-D:-D slodziutki jest Twoj synek :-D

Wchodze zobaczyć czy jakies info jest o ASIAX a tu info, że juz ma 6 cm rozwarcia - normalnie serce mi zaczęło pikać z emocji, że kolejna z dzidzia zaraz będzie - a ostatnio płakała, jak jej gin mówił, że włoski Mikołaja widzi, a zaraz sama je zobaczy:tak::tak::tak:
Czym prędzej wzięłam komórke i napisałam do mojego męża - dobrze, że dziś wracasz, bo styczniówki rodza jedna za drugą i stracha dostałam, a poza tym mandarynki mi się skończyły, a do warzywniaka kaaaawał drogi:eek:heheh

No to teraz czekamy kiedy urodzi - ja wam mówię, że przed świętami to jeszcze z jeden dzidziuś będzie u nas na forum...:-p

Nie no szok, ze Asiax rodzi, najpierw info, ze ma skurcze a niedlugo potem juz 6cm, zycze jej szybkiego i szczesliwego porodu!
Wszystkie wasze posty przeczytane ale sorki bo nie mam weny na komentarze.

U nas teraz -14 brrr zima taka, ze hej. Mialam nigdzei nie wychodzic ale sie uparlam, ze musze koneicznie dzisiaj dresy kupic, no i kupilam na szczescie ;) Ostatnio mam takie fazy, ze cos sobie ubzduram to musze to miec natychmiast i juz. Druga taka rzecza byl blender, bo uparlam sie na koktail mleczny z kiwi i z jablkiem.
Dzisiaj moj pies dziwnie sie zachowuje, nie odstepuje mnie na krok, wtula sie we mnie non stop, piszczy jak znikam za drzwiami, no i moj maz jest przekonany, ze on cos przeczuwa.. no zobaczymy jak nocka minie :) (chociaz wg mnie im bardizej sie nastawiam na porod w grudniu tym bardziej mi sie wydaje, ze to jednak bedzie styczen).
Dobrej i w miare wygodnej nocki wszystkim, i z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Asiax... ciekawosc zzera!

macy - sierota nie miałam włączonej tej opcji; dlaczego? nie wiem nie znam się, ale przyeszdł sms, że ktoś chce mi wyslać wiadomośc z bramki sms i czy chce właczyć opcje - to włączyłam (bo wystarczyło odpisać TAK) i już działa.
a ja wprawiona w odpowiadaniu TAK przeciez na ten milion czekam. :-D

ale oprocz tego, że odpowiedziałam to wiem mniej niz przy tym milionie - to gdzie mam tego sms od ciebie albo o co chodzi mi wytlumacz, gdzie ta bramka moze tam mam gdzieś pojść :-D:-D

wole do bramki niz na porodówkę :-D
Ty nic nie musisz już robić:-) Zaraz Ci prześlę testowego, to już będziesz wiedziała, jak działa.;-) Problem w tym, że tam reklamy się przewijają, ale myślę, że inteligencji Ci nie brakuje, to się zorientujesz, co ode mnie, a co nie.:-D

Asiax kciuki mocno zaciśnięte :-)
Kazimiera przeniosłam Twój opis porodu do właściwego wątku;-)
Hmmm, pytacie, która następna? Mam nadzieję, że nie ja, od rana męczą mnie skurcze i mam nadzieję, że w końcu przejdą. Wzięłam już kąpiel, ale nic się nie nasila na szczęście:tak: Zresztą to takie jakieś inne skurcze niż takie co miałam przy porodzie z Olisiem.
Dormark przepraszam Cię bidulko, że przeze mnie po nocach nie śpisz;-):-)Obiecuję, że już nie planuję żadnych lotów ze schodów i już nie będziesz musiała się martwić ;-):-)

reklama
Do góry