reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

J
Swoją drogą już drugi dzień boli mnie brzuch jak na @. Martwię się trochę, ale jednocześnie pocieszam, że w sumie jest was 33 przede mną na liście w kolejce do rozpakowania (policzyłam dokładnie!) więc to nie może być już... Poza tym mój gin na urlopie!!!

Nie martw się kobieto w końcu lista obowiązuje;-)Polecam kanapowy tryb życia:tak: i będzie ok

reklama
Witam porannie u nas za oknem bialo .Ciekawe czy Asiax urodzila biedna meczy(la)z tym rozwarciem.
Ja tez nie chce , nie moge jeszcze rodzic.Szykuje sie na polowe stycznia i Mia ma sie tego teinu trzymac, a nie mi tu niespodzianki robic.
Cos mi sie stalo z prawym raieniem boli nie wiem czy mnie przewialo czy nadwrezylam jedzac placki ziemiaczane.
Ide zrobic sobie kawe .Do tej pory jak nie wroce zadnych porodow poprosze.

yol_a - święta racja; kanapowy tryb życia jest najlepszy; wczoraj się trochę wyłamałam i zaczęłam jakieś porządki czynić - to efekt :wściekła/y:
Pumpkin ty masz suwaczek bezpieczniejszy ale te 33 osoby przed tobą zobowiązują... normalnie lecę policzyć ile przede mną :-D
dormark - Mia cię posłucha ale ty terż prosze uważaj na siebie

____
policzyłam - okołó 65 ale pewnie się pmyliłam - matko ile tam nas .... ale odkryłam też, że części nicków to ja nie kojarzę

Ostatnia edycja:
A Paula pewnie zajęta rozpakowywaniem paczki z USA....:tak::tak:
oby paczki a nie siebie!:-D:-D:-D

Czy wszystkie akcje porodowe sa tak wolne? Ja chce miec szybka. Cale rozwarcie w max 4-5 godzin i po sprawie:cool2:
hehe ja też ja też:-Dja chcę taki jak Black! chyba napiszę list do Mikołaja:-D

roxeen - ty za to potrzebujesz rady starszej koleżanki po fachu, Dorciaa też słuchaj - :-D:-D Nigdy w życiu będąc nawet w najgorszym stanie ciałą i ducha nie kumulujemy swych problemów na biednych uczniach. :eek:
Iż żywot jest i tak kiepski bo większość nauczycieli zapomniało jak to jest mając naście lat. Poza tym wszyscy zawsze byli oczywiście święci :rofl2:

anulka stawiam na to, że ją właśnie kroją.

tak jest!ale na korkach nawet jak dostają trudne rzeczy to chociaż jęczą i stękają to robią, a potem uśmiech po zaliczonym teście w szkole - bezcenny:-D

ja też myslę, że anulkę rozpakowują, z tego co wiem cc robią z rańca

no nic śniadanko wszamane, idę sprzątać, dziś w planie pokój młodego, nasza sypialnia z garderobą i salka do korków hehe ciekawe jak bardzo mi się plany zresetuja po godzinie:sorry:

:tak:No kawa zrobiona dziewczyny mam pytanie czy wam dziecko tez tak dziwnie siédzi nie dosc ze kosc ogonowa daje popalic ti jeszcze robie pepy, takie smierdzace ze hoho:tak:i nie kontroluje tego, przeciez az wstyd gdzies wyjscKaja_10-wedlug rozkazu uwarzam na siebie.

Ostatnia edycja:
Hej kobitki!
zostawić was na chwilę to już teorie podorabiacie, które mają rodzić:-pNie na A, bo ja znam takie powiedzenie, że ostatni będą pierwszymi haha - no to lecimy od końca alfabetu:-D Kto tam u nas na końcu?;-)Yala czyżby ty? heheh
Ja dziekuje...poczekam sobie do stycznia;-):-)Chetnie kogos przepuszcze:-D
Tak tak Agbar - ty się nie martw - my mamy ten sam termin i rodzimy w swoim terminie- 6 stycznia:-D A te co im się spieszy niech nas wyprzedzają:-p
Macy tu uparła się na styczniowe złoto, bo myśli, że jej Kaja nagrode ufunduje z tego miliona smsowego:rofl2: Roxeen sobie medal na allegro zamawia - więc pewnie podrobkę dostanie:-p

hej Mamuski,
2 dni temu bylam u gina, rozwarcie juz jest, na palec, dzidzia dosc duza, bo ok 3500g :) a co do porosu to nic nie wiadomo, jak przyjda skurcze to sie zacznie... Jak sie pytalam lekarza od usg, to powiedzuial, ze moge zaczac rodzic za godzine a rownie dobrze za 3 tyg... Szkoda, bo ja juz chce, pewnie jak wiekszosc z Was. Na wadze przybylo mi 15 kg... no ale to po ciazy trzeba bedzie likwidowac.
Smiac sie chce jak wszystkie po wiadomosci o porodach szukaja jakis dziwnych zmian u siebie, ktore moglyby wskazywac na porod. Hehe zanim weszlam na forum rowniez szukalam w necie czy sa jakies takie objawy na kilka dni przed i raczej nie bardzo. Jedne sa drazliwe, inne maja mnostwo energii, jeszcze inne totalny spokoj.
U mnie brzuchol napina sie juz calkiem niezle, skurczy jako takich "bolesnych" brak, tylko takie jak przed miesiaczka, no i jak chodze duzo to Niunia mnie uciska w pecherz i strasznie boli, jakby ktos szpileczki mi wpinal, ale i tak kocham moje Malenstwo. Aaa, no i po wizycie u gina, podobno ma juz glowke nisko.
Dzielna Asiax, 5 godzin czekala i napisala jeszcze post na forum. :)))
Pozdrawiam
Gratuluję dobrych wieści:tak:
Witam się porannie. Nawet wyspana:-)
Wiec kciuki nadal zaciskam za Asiax i Anulkę. Jola za Ciebie też:szok:
Zapowiada sie u mnie leniwy dzień, M cały dzień na szkoleniu, a my jak zwykle w domu:confused2: Jak sobie pomyślę, że przyszły rok spędzę w domu to trochę mnie to przeraża:sorry:
No ale dobra koniec marudzenia, musze opracować jakiś plan na dzisiejszy dzień, zacznę od kawusi:tak:

Witam z rana.

Wpadam sprawdzić czy Asiax już urodziła, ale widzę, że się jeszcze chyba biedna męczy :-(

U nas noc spokojna tylko problem mam z jedzeniem małej. Possie chwilę i przysypia, a jak ją obudzę to za cholerę już nie chce jeść. Tak samo jak wypuści z buźki cyca. Później budzi się po pół godziny i znów to samo. Jest tak od wczoraj wieczora. Mam nadzieję, że dziś wszystko powróci do normy :-(

reklama
Witam;-)
ja nadal w dwupaku udalo mi sie wczoraj jakos zasnac
i bolobudzil mnie o 5 na jakies 30 min i spowrotem zasnelam
teraz jest wmiare oki boles nie boli ale troszke sie napina
zobaczymy jak to dalej pojdzie...
teraz panowie montuja mi szafe wnekowa w pokoju wiec
zostalam zmuszona przeniesc sie do jadalni :sorry:

Do góry