Dorciaa, "wpadką" się nie przejmuj. Nasze ciała w ciąży różne psikusy robią. Takie uroki. :-(Dr Housa też uwielbiam.

QUOTE]

a ja wczoraj wieczorem ok 22.00 pojechlama z M na zakupy do tesco i bylam w szoku...pelno ludzi...kolejka do kasy na godzine stania...wiec mowie ze czas pierwszy raz skorzystac z przywileju dla cieżarnych bo przecziez nie pogielo mnie jeszcze zeby stac godzine w kolejce.M oczywiscie spanikowany ze moze lepiej nie, ze poczekamy;-) ja mowie ..kurde jeszcze nigdy nie prosilam zeby mnie przepuscili a zaraz urodze i co?trzeba skorzystac choc raz z przywileju;-)wiec podeszlam do kasy dla ciezarnych i pytam sie czy mnie przepuszczą a tu cisza...no wiec mowie -dziekuje i stanelam przy kasie i zaczelam pelny wozek zakupow rozpakowywac;-) za chwile podeszly jeszcze dwie inne ciezarne;-) heheh myslalam ze ludzie z tej kolejki wyjdą z siebie tacy wkurzeni byli...ale mam to w d...stając w kolejce do takiej kasy trzeba sie z tym liczyc. poza tym jeszcze pan z kasy zaczal sie czepiac ze on juz konczy zmiane i nadgodzin nie bedzie robil a tu jeszcze dodatkowe osoby dochodza. beszczelny...ale chyba mial z glowka cos nie tak bo pozniej nagle ni ztego ni z owego mowi do mojego meza ze mu wspolczuje ze musi tak pozno zakupy robic;-)
brawo za postawę ja jakoś nie umiem się przemóc a w tesco byłam ostatnio 2 razy i jak ten ciul stałam w kolejce, a kasa pierwszeństwa zawsze jest zamknięta
A Paula wczoraj pisała, że cały dzień ma zawalony bo idzie do fryzjera i jedzie do szkoły rodzenia :-) z fryzjera nic nie wyszło, ale do domu wróciliśmy dopiero po 22ej i już nie miałam siły zajrzeć. A dziś od godziny czytałam 20stron zaległości

ale oczywiście nadal 2 w 1 i do stycznia już tak zostanie na 100%! amen.
Dziewczyny czy któraś z Was chodziła do szkoły rodzenia z partnerem?
?
sorki gapa ciążowa ze mnie;-)
m był ze mną w szkole 2 razy i mu się nudziło a ja właściwie ostatnie 2 spotkania odpuściłam z lenistwa, następne w poniedziałek wieczór i jeszcze bardziej mi sie nie chce
anetrix jak po wyrywam o juz gdzies widzialam fajne perulki

macy ale ja przed styczniem niechce rodzic

bo ja chce po urodzinach urodzic:-)
mam taka czarną peruke afro i jedną elwisowską z sylwestra hihi jak coś to chętie pożyczę

Melduje, że uczeń moj przezył
W sumie to nie taki dzieciak - za 1,5 roku mature pisze 
sprawdzian zrobilam mu taki w normie, ale mnie zezłoscił tylko swoim podejsciem cyt: " dobrze ze nie stawia Pani ocen bo bym się bał " 
no cóż
ja sobie pocichu pomyslałam "dobrze ze mi Twoi rodzice płaca bo bym cie udusiła "
oj rozumiem dokładnie co masz na mysli

kobitki drogie dostałam dzisiaj powera i sprzatnęłam dzidziolkowy pokój i ten sąsiedni i sypialnię i garderobę poupychałam ciuchy kołdry w worki próżniowe super zabawa przy okazji

, generalnie całą górę mam sprzątniętą

potem wpakowałam się do teściowej na obiad i tak sobie siedzę znów w domku i od godziny nadrabiam, wstawiłam drugie pranie, hihi teraz idę leżakować w wannie o potem jakis filmik a jak nie będzie nic leciało to dr house
aha u nas -15