reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

U mnie tez juz mlody spi wykapany,najedzony...ja cos dzis padnieta jestem.. cisnienie chyba jakies nie teges...ale jeszcze spac nie pojde bo mi za jasno:-)

Ja tez lece zobaczyc co tam Kaja wyprodukowalas:-)

reklama
u nas szczepienia wstrzymane przez przeziebienie Oskara:tak:

Dostalismy zielone swiatło na jabłuszko ,marcheweczke i powoli mozemy soczków próbowac:tak:tylko najpierw przez 4 dni podawac jedna rzecz po 2 lyzeczki i jak bedzie ok to dopiero nastepna rzecz:tak:

Jabłuszko Olinek polubił :-)az sie oblizywał i chciał jeszcze:tak:
Lece zobaczyc co Kaja naprodukowała:tak:

Dostalismy zielone swiatło na jabłuszko ,marcheweczke i powoli mozemy soczków próbowac:tak:tylko najpierw przez 4 dni podawac jedna rzecz po 2 lyzeczki i jak bedzie ok to dopiero nastepna rzecz:tak:

no to super ze juz jabluszko jecie.mnie tez korci zeby Wiolci podac ale troszke sie boje. a to jabluszko dawalas surowe czy lekko podduszone?

witam panie:)) ja z pytankiem bo mam maly klopocik wiki od jakiegos czasu robi duzoo kupki to znaczy przy kazdej zmianie pampersa cos tam ma czy u waszych skarbow tez tak jest??
a i czy wasze dzieci sie duzo slinia i gryza piastki??

witam panie:)) ja z pytankiem bo mam maly klopocik wiki od jakiegos czasu robi duzoo kupki to znaczy przy kazdej zmianie pampersa cos tam ma czy u waszych skarbow tez tak jest??

Mój robi kupkę średnio raz na dwa dni ale za to porządną :) Rączki w buzi to jego ulubione zajęcie, czasami wkłada je tak głeboko że aż się dławi...

U mnie tez chwilowa cisza. Mlody oglada bajki, a panienka juz spi. :-) Zaraz przyjdzie malzon, potem kapiel mlodego i czas uderzac w pioreczko. Dzis sie tak naganialam z okazji tak pieknej pogody, ze az milo. Podejrzewam, ze taka pogoda dlugo sie nie utrzyma. :-(

Sandrq, co do kup - nie odpowiem, bo Wiki karmiona sztucznie. Wiem, ze dzieci karmione piersia moga robic kupy albo bardzo czesto, albo bardzo rzadko. Co do drugiego pytania - tak. Młoda gryzie piastki, zaczela ssac tez palce. Wklada sobie srodkowy i wskazujacy i wyglada pociesznie. A czasami wciaga tylko srodkowy i wyglada, jakby mowila: odwalcie sie. :-D

Dziewczyny, pisalam do Karoli4, ale nie odpowiedziala. Troche sie martwie, bo przeciez miala wrocic w zeszlym tygodniu, a do tej pory sie nie odezwala.

Ostatnia edycja:

Ooooo jak wy juz mozecie to moze nam el dochtore tez pozwoli juz?W poniedzialek idziemy lykac rotawirusa to zapytam:-)

My jutro będziemy na szczepieniu kolejnym wiec też zapytam kiedy jabłuszko mozemy zacząć konsumować
;-)
.

Dzis kupiłam sobie słoiczek Gerbera Suszone sliwki - pyyyychaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Moja Nikusia kupki robi 2 razy dziennie rano i wieczór i tak od 2 tyg.życia,ale ja karmię piersią.A jeśli chodzi o piąstki i ślinienie to też tak robi ostatnio nawet też pytałam o to dziewczyny bo nie wiedziałam czy to normalne.

A ja mam pytanie dziewczyny czy wy po kąpieli używacie oliwki czy balsamu?Ostatnie w niektórych miejscach(szyja,brzuszek,kolanka) zauważyłam,że mała ma taką dziwną szorstką skórę i nie wiem co to czy to wysuszona czy uczulenie.Daję jej płyn do kąpieli i myłam ją mydłem może to mydło wysusza?Co o tym myślicie?

Do góry