reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
macy - zięciunio też bezzębny; nie wiem tylko co ma do tego karmenie cycem patrysia, jednym dzeciom szybciej innym później wychodzą ząbki po prostu.
Beti - super wiadomosci, ja bym trg nie robiłam uważam, że na USG widać wystarczająco a jeśli lekrka jest durna to ją olać. Najważniejsze, że mała ma bioderka.ok
Klara - no małż przegiął z tymi konsekwencjami, to co on myśli, że C celowo wyrzucił tę zabawkę? :szok: no a nawet jeśli - choć nie sądze, bo to etap lekko późniejszy to tak dzieci mają w pewnym wieku i to jest super.
Mam dla ciebie propozycje ... :-D powiedz M, że konsekwencją tego, że głupio gada będzie fakt, że nie zje obiadu dziś. :-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie Lalki w ten deszczowy i ciemny dzień,

Beti – super, że dobre wieści po USG. Babsztylowi powiedz spokojnym tonem, ze dobry lekarz powinien przekazać wszystkie niezbędne informacje - czego ona nie zrobiła, bo matki medycyny nie kończyły.
Klara – fajnie z tym śmiechem C., mój jeszcze sam do siebie się nie śmieje – muszę go rozgiglać, żeby się śmiał w głos.
Klara – króliczka przytulaska to kup sobie jeszcze nr 3 i schowaj w szafie – będziesz miała jak znalazł jak tego zgubi albo wypierzesz.
Morka – ja tez podejrzewam, że mojemu zaczynają na górze wychodzić – niby nic nie widać ale czasem jak zagryzie zabawkę to płacze przeokropnie… macałam, ale póki co nic nie widzę i dziś miał leciutką temperaturę… pomacam mu te Zubry na górze za kilka dni. Te dwa na dole to już takie na 2-3 mm wystają ponad dziąsełka ;-) fajnie wyglądają jak się śmieje ;-)
JoL – wow!!! Czyli na defiladę Wojska Polskiego idziecie spacerkiem (bez wózka) ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolcia, niczego nie wykluczam ;-)i M i ja zaczęliśmy samodzielnie chodzić w wieku 10 miechów ... więc może Zuzu 'pójdzie' w nasze ślady :confused: już się boję ;-)

Kaja, Patrysi chodziło o to, że się cieszy, że Alanek nie ma jeszcze zębów, bo karmi cycem (więc nie grozi jej pogryzienie) ...

a ja muszę przyznać, że myślałam że te zęby bardziej się cycusiom dadzą we znaki ...a na razie ledwo czuć :-)

Dzień dobry kochane babeczki!
Ja dziś zalatana jak to wponiedziałek zawsze po weekendzie to mi się nazbiera, a że M do pracy na 14:30 to latałam do 14;-) A jak już ze swojej krótkiej smyczy się wyrwałam to szybko po sklepach latałam, bo dziecku ciuszków brakuje - nakupowałam spodenek, bo choroba same kiecki mamy i bluzeczki - a na dół jedne porty miała;-)czas mi się skurczył, więc resztę musze na allegro podokupować, bo nie mogłam znaleźc rampersów co by do spanka miała - niemodne czy jak?:eek:

Dziecko jak mnie po 4h z tatą zobaczyło to pełnia szczęścia - jak juz sie najadła to szalała jak dzik, śmiała się, zaczepiała mnie ze 2h i zoka nie spuszczała, az padła i śpi:-D normalnie az sie wzruszyłam, że ona tak sie cieszy, że wróciłam;-)

JoL: no Zuźka to nie tylko największa, ale najsilniejsza z wszystkich dzieciaczków naszych:tak:ani się obejrzysz a ona nie tylko stać, ale i latać będzie! a za to tato to mój M by się pogryźć dał:-D
Macy: moja też bezzebna i nic się nie szykuje;-)
Kaja: Patrysi pewnie chodziło o to, że dzieci na cycu dobrze jak nie mają zebów, żeby oszczędzić nam bólu pogryzieia;-)
Beti: super wiadomości - to sobie w końcu Wiolica poszaleje bez tej szyny! i jak szybciutko poszło - raz dwa i wszystko w normie! a tej głupiej mendzie to się nie daj jutro - przeciez na USG widać, ze OK to sie w żadne rentgeny nie daj wkopac - już się mała i ty namęczyłyście dosyć!
Klara: twój mąż z tą konsekwencją to zaszalał hehe - mój mi mówi, że rozpieszczam małą, bo jej na wszystko pozwalam -tzn. chlapac wodą w kąpieli na wsyztskie strony:tak:oni czasem są z Marsa, dlatego my jesteśmy takie niezbędne, żeby to normalizować:tak:no i wogóle Cyprianek się roziwja ślicznie:-) Ja tez uwielbiam te chichoty i zaśmiewania się!
Paulina: coś doczytałam, że Adaś bajke ogląda? - przebiegałam szybko wzrokiem, ale tak mi to wpadło - już tutaj kiedyś pisałyśmy, może nie bylo cie wtedy - takie małe dzieci nie powinny TV i bajek oglądać, bo ich oczki nie sa w stanie odbierac tak szybko zmieniającego się obrazu:blink:

idę coś zjeśc póki mam czas coś sobie zrobić:tak:

Paulina ale czym Ty się martwisz? 500 gram na 4 tygodnie to idealnie ! dzieci w wieku naszych pociesz powinny około 100 gram na tydzień przybierac juz tak szybko nie tyją :-) moja Mała nigdy wiecej nie tyła - zawsze na 6 tygodni przytyła jakies 500-600 gram i gra gitara :-)

Klara gratki dla C :-) super ze już sie tak chłopina rozchichrał :D

Black gratuluje zebiszonka ! i ukończonego 6 miesiaca :-) jeszcze chwila i beda biegac nasze Skarby kochane :-)

morka Tobie również zebali gratuluje - :-) super :-)

macy mój urwis też jeszcze całkowicie bezzebny :D

ide poodpoczywac chwilunie bo pewnie zaraz mała się obudzi :-)

Dzieki tysiolek .

Moj to jest straszny niejadek najbardziej nie toleruje mleka:-(
Dzisiaj mu cos dolega raz zwrócił jak zjadł 1/3 SLOICZKA i co go położę to zasypia sam i śpi spokojnie, brzuszek mięciutki, temperatury brak wiec nie wiem..:-(

reklama
Do góry