reklama

Kaja_10
Fanka BB :)
macy - zięciunio też bezzębny; nie wiem tylko co ma do tego karmenie cycem patrysia, jednym dzeciom szybciej innym później wychodzą ząbki po prostu.
Beti - super wiadomosci, ja bym trg nie robiłam uważam, że na USG widać wystarczająco a jeśli lekrka jest durna to ją olać. Najważniejsze, że mała ma bioderka.ok
Klara - no małż przegiął z tymi konsekwencjami, to co on myśli, że C celowo wyrzucił tę zabawkę? no a nawet jeśli - choć nie sądze, bo to etap lekko późniejszy to tak dzieci mają w pewnym wieku i to jest super.
 no a nawet jeśli - choć nie sądze, bo to etap lekko późniejszy to tak dzieci mają w pewnym wieku i to jest super.
Mam dla ciebie propozycje ... powiedz M, że konsekwencją tego, że głupio gada będzie fakt, że nie zje obiadu dziś.
 powiedz M, że konsekwencją tego, że głupio gada będzie fakt, że nie zje obiadu dziś. 

Beti - super wiadomosci, ja bym trg nie robiłam uważam, że na USG widać wystarczająco a jeśli lekrka jest durna to ją olać. Najważniejsze, że mała ma bioderka.ok
Klara - no małż przegiął z tymi konsekwencjami, to co on myśli, że C celowo wyrzucił tę zabawkę?
 no a nawet jeśli - choć nie sądze, bo to etap lekko późniejszy to tak dzieci mają w pewnym wieku i to jest super.
 no a nawet jeśli - choć nie sądze, bo to etap lekko późniejszy to tak dzieci mają w pewnym wieku i to jest super.Mam dla ciebie propozycje ...
 powiedz M, że konsekwencją tego, że głupio gada będzie fakt, że nie zje obiadu dziś.

Ostatnia edycja: 

P 

Pająk
Gość
Witajcie Lalki w ten deszczowy i ciemny dzień,
Beti – super, że dobre wieści po USG. Babsztylowi powiedz spokojnym tonem, ze dobry lekarz powinien przekazać wszystkie niezbędne informacje - czego ona nie zrobiła, bo matki medycyny nie kończyły.
Klara – fajnie z tym śmiechem C., mój jeszcze sam do siebie się nie śmieje – muszę go rozgiglać, żeby się śmiał w głos.
Klara – króliczka przytulaska to kup sobie jeszcze nr 3 i schowaj w szafie – będziesz miała jak znalazł jak tego zgubi albo wypierzesz.
Morka – ja tez podejrzewam, że mojemu zaczynają na górze wychodzić – niby nic nie widać ale czasem jak zagryzie zabawkę to płacze przeokropnie… macałam, ale póki co nic nie widzę i dziś miał leciutką temperaturę… pomacam mu te Zubry na górze za kilka dni. Te dwa na dole to już takie na 2-3 mm wystają ponad dziąsełka ;-) fajnie wyglądają jak się śmieje ;-)
JoL – wow!!! Czyli na defiladę Wojska Polskiego idziecie spacerkiem (bez wózka) ;-)

Beti – super, że dobre wieści po USG. Babsztylowi powiedz spokojnym tonem, ze dobry lekarz powinien przekazać wszystkie niezbędne informacje - czego ona nie zrobiła, bo matki medycyny nie kończyły.
Klara – fajnie z tym śmiechem C., mój jeszcze sam do siebie się nie śmieje – muszę go rozgiglać, żeby się śmiał w głos.
Klara – króliczka przytulaska to kup sobie jeszcze nr 3 i schowaj w szafie – będziesz miała jak znalazł jak tego zgubi albo wypierzesz.
Morka – ja tez podejrzewam, że mojemu zaczynają na górze wychodzić – niby nic nie widać ale czasem jak zagryzie zabawkę to płacze przeokropnie… macałam, ale póki co nic nie widzę i dziś miał leciutką temperaturę… pomacam mu te Zubry na górze za kilka dni. Te dwa na dole to już takie na 2-3 mm wystają ponad dziąsełka ;-) fajnie wyglądają jak się śmieje ;-)
JoL – wow!!! Czyli na defiladę Wojska Polskiego idziecie spacerkiem (bez wózka) ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 

LauLau
Jolcia, niczego nie wykluczam ;-)i M i ja zaczęliśmy samodzielnie chodzić w wieku 10 miechów ... więc może Zuzu 'pójdzie' w nasze ślady  już się boję ;-)
 już się boję ;-)
Kaja, Patrysi chodziło o to, że się cieszy, że Alanek nie ma jeszcze zębów, bo karmi cycem (więc nie grozi jej pogryzienie) ...
a ja muszę przyznać, że myślałam że te zęby bardziej się cycusiom dadzą we znaki ...a na razie ledwo czuć :-)

już się boję ;-)
 już się boję ;-)Kaja, Patrysi chodziło o to, że się cieszy, że Alanek nie ma jeszcze zębów, bo karmi cycem (więc nie grozi jej pogryzienie) ...
a ja muszę przyznać, że myślałam że te zęby bardziej się cycusiom dadzą we znaki ...a na razie ledwo czuć :-)
Paulinaa
Mama Adasia '2010
My tez jeszcze bezzębni

G 

gość 574
Gość
Dzień dobry kochane babeczki!
Ja dziś zalatana jak to wponiedziałek zawsze po weekendzie to mi się nazbiera, a że M do pracy na 14:30 to latałam do 14;-) A jak już ze swojej krótkiej smyczy się wyrwałam to szybko po sklepach latałam, bo dziecku ciuszków brakuje - nakupowałam spodenek, bo choroba same kiecki mamy i bluzeczki - a na dół jedne porty miała;-)czas mi się skurczył, więc resztę musze na allegro podokupować, bo nie mogłam znaleźc rampersów co by do spanka miała - niemodne czy jak?

Dziecko jak mnie po 4h z tatą zobaczyło to pełnia szczęścia - jak juz sie najadła to szalała jak dzik, śmiała się, zaczepiała mnie ze 2h i zoka nie spuszczała, az padła i śpi normalnie az sie wzruszyłam, że ona tak sie cieszy, że wróciłam;-)
 normalnie az sie wzruszyłam, że ona tak sie cieszy, że wróciłam;-)

JoL: no Zuźka to nie tylko największa, ale najsilniejsza z wszystkich dzieciaczków naszych ani się obejrzysz a ona nie tylko stać, ale i latać będzie! a za to tato to mój M by się pogryźć dał
ani się obejrzysz a ona nie tylko stać, ale i latać będzie! a za to tato to mój M by się pogryźć dał 

Macy: moja też bezzebna i nic się nie szykuje;-)
Kaja: Patrysi pewnie chodziło o to, że dzieci na cycu dobrze jak nie mają zebów, żeby oszczędzić nam bólu pogryzieia;-)
Beti: super wiadomości - to sobie w końcu Wiolica poszaleje bez tej szyny! i jak szybciutko poszło - raz dwa i wszystko w normie! a tej głupiej mendzie to się nie daj jutro - przeciez na USG widać, ze OK to sie w żadne rentgeny nie daj wkopac - już się mała i ty namęczyłyście dosyć!
Klara: twój mąż z tą konsekwencją to zaszalał hehe - mój mi mówi, że rozpieszczam małą, bo jej na wszystko pozwalam -tzn. chlapac wodą w kąpieli na wsyztskie strony oni czasem są z Marsa, dlatego my jesteśmy takie niezbędne, żeby to normalizować
oni czasem są z Marsa, dlatego my jesteśmy takie niezbędne, żeby to normalizować no i wogóle Cyprianek się roziwja ślicznie:-) Ja tez uwielbiam te chichoty i zaśmiewania się!
no i wogóle Cyprianek się roziwja ślicznie:-) Ja tez uwielbiam te chichoty i zaśmiewania się!
Paulina: coś doczytałam, że Adaś bajke ogląda? - przebiegałam szybko wzrokiem, ale tak mi to wpadło - już tutaj kiedyś pisałyśmy, może nie bylo cie wtedy - takie małe dzieci nie powinny TV i bajek oglądać, bo ich oczki nie sa w stanie odbierac tak szybko zmieniającego się obrazu

idę coś zjeśc póki mam czas coś sobie zrobić

Ja dziś zalatana jak to wponiedziałek zawsze po weekendzie to mi się nazbiera, a że M do pracy na 14:30 to latałam do 14;-) A jak już ze swojej krótkiej smyczy się wyrwałam to szybko po sklepach latałam, bo dziecku ciuszków brakuje - nakupowałam spodenek, bo choroba same kiecki mamy i bluzeczki - a na dół jedne porty miała;-)czas mi się skurczył, więc resztę musze na allegro podokupować, bo nie mogłam znaleźc rampersów co by do spanka miała - niemodne czy jak?

Dziecko jak mnie po 4h z tatą zobaczyło to pełnia szczęścia - jak juz sie najadła to szalała jak dzik, śmiała się, zaczepiała mnie ze 2h i zoka nie spuszczała, az padła i śpi
 normalnie az sie wzruszyłam, że ona tak sie cieszy, że wróciłam;-)
 normalnie az sie wzruszyłam, że ona tak sie cieszy, że wróciłam;-)JoL: no Zuźka to nie tylko największa, ale najsilniejsza z wszystkich dzieciaczków naszych
 ani się obejrzysz a ona nie tylko stać, ale i latać będzie! a za to tato to mój M by się pogryźć dał
 Macy: moja też bezzebna i nic się nie szykuje;-)
Kaja: Patrysi pewnie chodziło o to, że dzieci na cycu dobrze jak nie mają zebów, żeby oszczędzić nam bólu pogryzieia;-)
Beti: super wiadomości - to sobie w końcu Wiolica poszaleje bez tej szyny! i jak szybciutko poszło - raz dwa i wszystko w normie! a tej głupiej mendzie to się nie daj jutro - przeciez na USG widać, ze OK to sie w żadne rentgeny nie daj wkopac - już się mała i ty namęczyłyście dosyć!
Klara: twój mąż z tą konsekwencją to zaszalał hehe - mój mi mówi, że rozpieszczam małą, bo jej na wszystko pozwalam -tzn. chlapac wodą w kąpieli na wsyztskie strony
 oni czasem są z Marsa, dlatego my jesteśmy takie niezbędne, żeby to normalizować
oni czasem są z Marsa, dlatego my jesteśmy takie niezbędne, żeby to normalizować no i wogóle Cyprianek się roziwja ślicznie:-) Ja tez uwielbiam te chichoty i zaśmiewania się!
no i wogóle Cyprianek się roziwja ślicznie:-) Ja tez uwielbiam te chichoty i zaśmiewania się!Paulina: coś doczytałam, że Adaś bajke ogląda? - przebiegałam szybko wzrokiem, ale tak mi to wpadło - już tutaj kiedyś pisałyśmy, może nie bylo cie wtedy - takie małe dzieci nie powinny TV i bajek oglądać, bo ich oczki nie sa w stanie odbierac tak szybko zmieniającego się obrazu

idę coś zjeśc póki mam czas coś sobie zrobić

don_pedro
Fan(ka)
Czy ktos jeszcze bez zebow zostal? Czy tylko my? :-)
MY!My tez zeba ani widu ani slychu...nie zebym sie martwila;-)
Paulina ale czym Ty się martwisz? 500 gram na 4 tygodnie to idealnie ! dzieci w wieku naszych pociesz powinny około 100 gram na tydzień przybierac juz tak szybko nie tyją :-) moja Mała nigdy wiecej nie tyła - zawsze na 6 tygodni przytyła jakies 500-600 gram i gra gitara :-) 
Klara gratki dla C :-) super ze już sie tak chłopina rozchichrał 

Black gratuluje zebiszonka ! i ukończonego 6 miesiaca :-) jeszcze chwila i beda biegac nasze Skarby kochane :-)
morka Tobie również zebali gratuluje - :-) super :-)
macy mój urwis też jeszcze całkowicie bezzebny 

ide poodpoczywac chwilunie bo pewnie zaraz mała się obudzi :-)

Klara gratki dla C :-) super ze już sie tak chłopina rozchichrał
Black gratuluje zebiszonka ! i ukończonego 6 miesiaca :-) jeszcze chwila i beda biegac nasze Skarby kochane :-)
morka Tobie również zebali gratuluje - :-) super :-)
macy mój urwis też jeszcze całkowicie bezzebny
ide poodpoczywac chwilunie bo pewnie zaraz mała się obudzi :-)
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Dzieki tysiolek .
Moj to jest straszny niejadek najbardziej nie toleruje mleka:-(
Dzisiaj mu cos dolega raz zwrócił jak zjadł 1/3 SLOICZKA i co go położę to zasypia sam i śpi spokojnie, brzuszek mięciutki, temperatury brak wiec nie wiem..:-(

Moj to jest straszny niejadek najbardziej nie toleruje mleka:-(
Dzisiaj mu cos dolega raz zwrócił jak zjadł 1/3 SLOICZKA i co go położę to zasypia sam i śpi spokojnie, brzuszek mięciutki, temperatury brak wiec nie wiem..:-(
reklama

nadineczka
Czy ktos jeszcze bez zebow zostal? Czy tylko my? :-)
my też szczerbaci
Beti super