Witam
Kaja mój jeszcze mnie nie ugryzł (odpukać ;-)) ale jak dorwie rękę to pokazuje co umie
za to jak kończy pić bierze cyc na boczne dziąsła z tym że język trzyma pod i przygryza wtedy jak za mocno to zrobi ciut boli choć pewnie mniej niż jakby do tego wbił ząbki ;-)
Tysiolek jak dziadek M ? mam nadzieje że będzie dobrze
co do memlania sznurków to mój też memla sznurki od ochraniacza najpierw odwiążę a potem memla a ja się raz dziwiłam co te sznurki takie mokre
Kaja mój jeszcze mnie nie ugryzł (odpukać ;-)) ale jak dorwie rękę to pokazuje co umie
za to jak kończy pić bierze cyc na boczne dziąsła z tym że język trzyma pod i przygryza wtedy jak za mocno to zrobi ciut boli choć pewnie mniej niż jakby do tego wbił ząbki ;-)Tysiolek jak dziadek M ? mam nadzieje że będzie dobrze

co do memlania sznurków to mój też memla sznurki od ochraniacza najpierw odwiążę a potem memla a ja się raz dziwiłam co te sznurki takie mokre

!!! wreszcie
Dziś wybieram się na zakupy bo kończą się zapasy dla Adasia jedzonka min. Misiowy Ogródek(Marchewka-groszek, i Dynia ) które uwielbia. A że mleka pić nie chce to dobrze ze chociaz to i obiadki wcina z mila checia.:-)