reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosia... dieta plaż południa:szok::eek::eek::baffled::baffled::-p tu są dopuszczalne warzywa więc zdecydowałam się; owoce niet przez pierwsze dwa tyg wiec postaram sie wytrzymać:-p choc pewnosci nie mam; no i zero słodkości, węglowodanów... obaczym :baffled: trzymajcie za mnie kciuki :-p

heheh Kaja to ty masz teraz taki jadlospis jak Alicja :)

reklama
Kaja Ty się od dzisiaj dietujesz a ja dzisiaj wbombałam calusia pake ciastek moich ukochanych Digestive mmmmmmmm !!! w ciąży nałogowo je jadłam...hmmm chyba musze zrobić test ciążowy bo znowu mam na nie mega ochote ! to nic ze cała paczka jakiś 1000 kcal :-D

Gosia współczuje małemu ! moja Amela dzisiaj przechodziła apogeum chyba - wszystko namiętnie gryzła - łącznie z moim placem, drapała sie non stop, płakala , krzyczała, uszy to sobie chyba niedługo do ziemi wyciągnie :-( nie mogłam już wytrzymac i dałam jej Nurofen :-(

Bećka udanych wakacji zycze :-) oby pogoda dopisała :-)

ASIOWO wytrwałoścvi życze !!!

lece już spac bo wczoraj za balowałam na imprezce - oj popiło sie i dzisiaj mega kac mnie meczy - spałam az 3 godziny - zgroza ! wiec lece spac do Amelki bo już na pape padam.
Jutro wogóle w chacie przedszkole - moja Amela, i mojej siorki Zuza - 3 lata i Antek 9 miesięcy - mama sie nimi zajmuje do wrzesnia + gratis 3 letnie dziecko mojej kuzynki bo nie ma co przez dwa dni z dzieckiem zrobić :-D maaatko kochana jak jutro nie osiwieje to bedzie sukces hihihih

cześć dziewczyny spróbuję wrócić na otwarty ale nic nie obiecuję bo coś mało zorganizowana jestem ostatnio także schowajcie czerwone dywany i fanfary:)

hejka

Zuzka spi a mama sprzata, mam wyprasowane, posprzatane ,pranie wywieszone, galaretki zrobione.. i z Małżem pokłócone.

A teraz piję kawkę i siedze na BB a co !!!

Zazdroszcze tym co mają wakację i wyjezdzają, my w tym roku chyba nigdzie dalej nie pojedziemy , bo M urlopu nie dostanie, a w zeszłym miał tylko tydzień. (Dobre i to , byliśmy w Paryżu :-)

miłego dnia

Witam się Amela ma drzemunie ale pewnie zaraz sie obudzi bo 30 min to jej maksimum :-)
kurde M wuchte roboty ma - bo jego pracownicy na wywczasach i musi sam robic wiec od srody do srody od 6 do 19 siedzi i wszystko robi na raz, siedzi , potem sam jezdzi cieżarówką a i jeszcze po osiedlach na kontrole jeżdzi heheh dobrze ze jeszcze sam na nich nie musi sprzatać bo by chyba na noc nawet nie wracał ! matulu niech oni juz wracają bo już mi go brakuje !!!

ja za to już tez nie moge sie wrzesniowych wakacji doczekać- mam tylko nadzieje ze przezyje tydzień bez Amelci !!!

lece bo mamy dzisiaj 4 dzieci w domu i ide mamie pomóc ogarnąc to "ZOO" :rofl2:

Witam się
Melduję że mamy piąty ząbek, teraz te ząbki idą bez marudzenia, nawet nie wiadomo kiedy, jak bym nie zajrzała do buzi to nawet bym nie wiedziała.

Mój m dał mamie wolne, poszedł na 2 tygodniowy urlop i stwierdził że sam zajmie się Mikołajem, fajna z niego gosposia, jak wstałam rano to dziecko było nakarmione, przebrane i urzędowało z tatą w kuchni, a tata robił porządki, w kuchni czysto, teraz poszli na spacerek i zakupy, a jak wrócą to m ma zamiar odkurzać, normalnie żyć nie umierać.
To idę Was teraz poczytać.

Witam sie i ja :)

Meldiję ze od wczoraj jestem juz w domu w Norwegii.
Podróz zdecydowanie za długa od piątku godz.15 do niedzieli 6.00 :szok::szok::szok::szok:
Dopiero wstaliśmy z Damianem bo wczesniej niebyło kiedy odespac tego wyjazdu :no::no::no:
Kurcze dopiero co sie pakowałam a teraz trzeba rozpakować wszystkie toboły. 11 sierpnia znowu bedzie pakowanie ale to juz wszystkiego bo sie przeprowadzamy 100 km dalej do większego wkońcu mieszkania. Do tej pory było coś około 40 m kw. Teraz duzo wiecej po prawie 90 m kw.

W koncu codziennie bede na forum, spokojnie moge Was poczytać i poodpisywać :tak:

ASIAX to juz 5 ząbków ??? Super szybciutko wychodzą. U Damiana widac na dole 2 białe punkciki ale dalej nic. W kazdym bądz razie juz tak niekrzyczy i niepociera dziąsełek jak kiedyś.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy a ja biore sie za robotę bo mi czasu zabraknie:-D

reklama
Witam i ja.
Wkoncu znalazlam chwile coby skrobnac:-)

Witam się
Melduję że mamy piąty ząbek, teraz te ząbki idą bez marudzenia, nawet nie wiadomo kiedy, jak bym nie zajrzała do buzi to nawet bym nie wiedziała.

Mój m dał mamie wolne, poszedł na 2 tygodniowy urlop i stwierdził że sam zajmie się Mikołajem, fajna z niego gosposia, jak wstałam rano to dziecko było nakarmione, przebrane i urzędowało z tatą w kuchni, a tata robił porządki, w kuchni czysto, teraz poszli na spacerek i zakupy, a jak wrócą to m ma zamiar odkurzać, normalnie żyć nie umierać.
To idę Was teraz poczytać.

Piąty:szok: o matko my z dwoma jestesmy na razie:tak:

U mnie nadal goscie a w srode bedzie ich jeszcze wiecej:eek: Na dobre mnie wszyscy opuszcza 22 sierpnia i obawiam sie ze dopiero bede na biezaco:sorry:
Milego dzionka

Do góry