reklama

Styczniówki kulinarnie!

Andzia u mnie tak właśnie było, ale jakoś szczególnie dużo nie przytyłam, na początku strasznie schudłam, później nadrobiłam wagowo i w efekcie było jakieś 4-5 kg na plusie tylko :tak: Po porodzie od razu wszystko ze mnie zeszło i byłam szczuplejsza niż przed ciążą :tak: Za to nadrobiłam jak siedziałam w domu z Olisiem , z nudów żarłam i mi się troszkę przytyło :-)

reklama
Nikki ja mogę powiedzieć że my często na imprezę robimy szaszłyki do tego np ryż po turecku i sos czosnkowy , szaszłyki specjalnie nie są pracochłonne ;-)

Sylwia zależy z czym i z czego byś chciała ja w piątek robię po raz kolejny sałatkę z gyrosem :tak:
Gosiu, moja mama ma bogracz zrobić, tylko przepisu sprawdzonego nie mam i robi wg przepisu z netu.... A ja mam zimną płytę naszykować.... Chyba sałatkę grecką zrobię i nie wiem, co jeszcze...

Z Oskarkiem miałam nakaz bezwzględnego leżenia i na dodatek wszystko mi smakowało:tak:Mamusia pod nos podstawiała i sie żarło to i efekty były,ale byłam tez opuchnięta:tak:,ale zrzuciłam wszystko co nadprogramowe:tak:

Sylwia, to mnie to troche uspokoilas, ze zrzucilas. Czy stosowalas jakas diete, czy samo zeszlo?

Oj prawda, 8 i 9 miesiąc to masakra, do tego zatrzymuje się wodę i wyglądałam jak balon.... W pierwszej ciąży przytyłam 15 kg, z czego po porodzie było już 9 mniej.

Nikki, a jak Ci sie tycie rozlozylo? czy na poczatku pierwszej ciazy przytylas polowe i pozniej druga, czy wszystko w drugiej polowie?

A props mojej kolacji to wygraly pizze:tak::rofl2:

Załączniki

• SDC12454.JPG
    SDC12454.JPG
    82,8 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC12455.JPG
    SDC12455.JPG
    82,6 KB · Wyświetleń: 39
Karoli4, pizze bardzo apetyczne!! W pierwszej ciąży tyłam tak, jak teraz, niewiele na początku, a ostanie 3 miesiące to z 10 kg i wtedy się rozstępy porobiły- waga rosła za szybko....

Sylwia, to mnie to troche uspokoilas, ze zrzucilas. Czy stosowalas jakas diete, czy samo zeszlo?

Nikki, a jak Ci sie tycie rozlozylo? czy na poczatku pierwszej ciazy przytylas polowe i pozniej druga, czy wszystko w drugiej polowie?

A props mojej kolacji to wygraly pizze:tak::rofl2:
duzo przy porodzie zeszło i pózniej troszke wyrzeczen i wróciłam do swojej figury.Troszke to trwało ,małego urodziłam w pazdzierniku,a latem juz wygladałam jak przed ciaza,chociaz wiadomo,ze ciałko po ciazy juz nie to samo co przed:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry