Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok bede czekala na wiescie mam nadzieje ze cos po mysli bedzie chociaz trocheANAAA w twojej sprawie z bratowa dopiero dzis bede gadac bo na feriach byla, chyba ze to juz nie aktualne
a ja mam więcej:-);-) ---- i kto tu jest najstarszy - ha!!!I wy tu o starosci piszecie, a mi juz 33 latka wybija... To starość dopiero:-):-d:-d:-d:-d
Chciałam się z Tobą policytować, ale widzę, że choć jesteśmy z tego samego rocznika to Ty jesteś i tak rok starszahana31 pisze:a ja mam więcej:-);-) ---- i kto tu jest najstarszy - ha!!!

Ano będą.;-):-) Mam nadzieję, że jednak jednohana31 pisze:rybka - jak staranka -będą z tego dzieci;-)
:-)To na czym stanelo jaka cyfra??Chciałam się z Tobą policytować, ale widzę, że choć jesteśmy z tego samego rocznika to Ty jesteś i tak rok starsza
Ano będą.;-):-) Mam nadzieję, że jednak jedno:-)

widze suwaczkaChciałam się z Tobą policytować, ale widzę, że choć jesteśmy z tego samego rocznika to Ty jesteś i tak rok starsza
wielkie gratulacje rybko--- jak najlepszego samopoczucia i pięknie rosnącego brzusia
--- to termin gdzies na pazdziernik?...
a wcale się nie czuje tak... 
Ja wprawdzie placyk mam pod samym oknem, ale na spacerek możemy się umówić. Czemu niehana31 pisze:jak się zrobi wiosenka to moze na jakis spacerek na placyk się umowimy --- skoro ta sama dzielnica?.... ja mieszkam przy SP 48![]()
A do SP 48 to ja chodziłam.