reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hogata ja jutro na wojciecha jadę właśnie do chirurga :-D. moja kluska ma złamanie gałązkowe kości piszczelowej czyli wzdłuż. mamy kontrolę i zapadnie decyzja czy dogipsują czy zostawią szynę. jaki lekarz oglądał twoją córcię? pamiętasz może nazwisko?
QUOTE]

widzisz nie spytalam o nazwisko, jakos nie myslalam wtedy o tym, w kazdym razie byl to pan kolo 55 lat, taki konkretny, spokojny.
Trzymam zatem kcuiki za twoje dziecie i piszczel!

Jak będziecie się umawiały na prawobrzeżu to może i mi uda się przyjechać. Na majowym mam teściów, a mój M pracuje na bukowym, więc może akurat tam będę...;-)

chyba czesto sie spotykacie co? ja jestem tez z prawobrzeza - sloneczne dokladnie, a gdzie najczesciej mozna was spotkac? moze tez wpadne :tak:

milego dnia!!!

reklama
hogata moja mama pracowała na izbie jako sanitariuszka, znam tam wszystkich chirurgów:-), z twojego opisu wynika ze mógł być to dr Krukar, baardzo rzeczowy i konkretny lekarz, a jak był wysoki to dr Sokala

hogata moja mama pracowała na izbie jako sanitariuszka, znam tam wszystkich chirurgów:-), z twojego opisu wynika ze mógł być to dr Krukar, baardzo rzeczowy i konkretny lekarz, a jak był wysoki to dr Sokala

wyglada na to ze to byl dr Krukar, w okularach chyba .... taki nizszy .... choc, ja mam 178cm wzrostu to dla mnie "wysoki"znaczy co najmniej 185 ;-)

Witam. dziewczyny a u nas ospa u małej. Nawet lekarz powiedział ze to mało spotykane u takiego maluszka. Więc na same swieta uziemieni siedzimy w domu. A i maleńkiej szkoda bardzo.No zapomniałam wspomnieć ,że Miłosz też ospy nie miał więc mamy wiosnę kolorową:)

chyba czesto sie spotykacie co? ja jestem tez z prawobrzeza - sloneczne dokladnie, a gdzie najczesciej mozna was spotkac? moze tez wpadne :tak:[/COLOR]

milego dnia!!!

Dość często jeździmy na prawobrzeże na zakupy, zwłaszcza do hurtowni po rzeczy dla małego i przy okazji zajeżdżamy do teściów, żeby Szymka przebrać i nakarmić, ale teraz jak już jest ładniejsza pogoda myślałam, żeby wziąć wózek i przy okazji pozwiedzać majowe i słoneczne;-)

Frotka rzeczywiście jeszcze się nie spotkałam z takim maleństwem i z ospą. Ale może i lepiej, że teraz przejdzie... nie będzie pamiętała. Ja miałam ospę w 4kl podstawówki i do dzisiaj pamiętam jak swędziało i jak płakałam, że muszę siedzieć w domu.
A gdzie w ogóle tą ospę podłapaliście?

frotka wpadnę do ciebie to mała zarazi mojego i będę miała już spokój, bo mój 10cio latek jeszcze jej nie przechodził:-D:-D:-D
prawie 2 lata temu mojej znajomej maluszek przechodził odrę i to dopiero był ewenement

Podłapaliśmy w przychodni na batalionów chłopskich, bylismy u ortopedy. Nie ma innej opcji...Jakby mało kłopotów to dzis nam facet wypowiedzial umowe najmu mieszkania...:(:(:(

czesc dziewczynki
malo czasu........w tygodniu praca.........na weekendy męzu w domu i tak jakoś czas leci............ wiosna pomału daje znać o sobie:happy:...więc i spacerki:tak:
w piątek byłam w operze na zamku na musicalu RENT - polecam jakby co----- takie odchamianie z pracy fajne - chyba musze częściej - a mamy 2 razy do roku---a to był mój pierwszy raz:sorry:
.Jakby mało kłopotów to dzis nam facet wypowiedzial umowe najmu mieszkania...:(:(:(
zdrówka dla dzieciaków--- oby jak najłagodniej przeszły----------- a z mieszkaniem:no: współczuję --- jeszzce takie zmartwienia przed świętami--------------- jakieś rozwiązanie jż macie?
moja kluska ma złamanie gałązkowe kości piszczelowej czyli wzdłuż. mamy kontrolę i zapadnie decyzja czy dogipsują czy zostawią szynę.
a co się stało Twojej córci---- ło matko - groznie brzmi:sorry:............a sokala to mój sąsiad---- czasami chodzimy do jego żony--- jak jakaś nagła choroba nam wypadnie:tak:
Witam was serdecznie,
mam na imie Agata i mieszkam na Słonecznym. Moja córka to juz prawie 5-letnia pannica.
Pisałam juz kiedys tu na tym watku ale jakos sie rozmyło. Trudno tak wejsc do grona osób juz dłuzej znających się.
BB organizuje spotaknie w naszym miescie i to mnie zmotywowało zeby znowu spróbować. Mam nadzieje ze bedzie to okazja poznac was blizej.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)
witaj Agatko miło Ciebie poznać

pozdrawiam resztę babeczek
no i spotkanko jak najbardziej tylko przychylę się do tego aby po świętach

dobrej nocki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć