Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podnioslas mnie na duchu. Moze odpuszcze kilka dni i np w weekend sprobuje znowu. Oby tylko Alanek zechcial wspolpracowac! Ja kupilam Nan HA bo on ma skaze, ale podobno nie powinnam tego mleka podawac, tylko inne jakies na recepte. Kurcze, a mojej dr po pierwsze nie ma, a po drugie ona odradza wprowadzanie mieszanki. Ale jak ja mam wrocic do pracy i nie bedzie mnie w domu po 10godzin, to same deserki, zupki i kaszki chyba nie wystarcza...witam sie i ja my rwoniez po za domem całymi dniami pogoda dopisuje wiec korzystamy
ryba maleństwo śliczne oj troszkę ci zazdroszczę tego stanu
i nie zazdrosze bycia z tatusiowa
ja sie ciesze ze moja jest 600 km widzimy sie raz w roku i nam to wystarcza
royanna no u mnie był ten sam problem co z Twoim maluchem i tez bałam sie ze nic prócz cycka mu nie zasmakuje ale właśnie TT mu podpasowaly Kacper miał 6 miesięcy jak odzwyczajam go od piersi dość szybko zaskoczył mleko mu dawałam Babilon
a no tak ........czekamy juz z niecierpliwocia i jak mam tel od niej to mysle ze rodziwidze Hana , że siorka już chyba na finiszu![]()