• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monia u nas to bardzo długo:( ja jak pojechałam na pomorzany na badania nie pamietam ile na rejestracje czekałam:( ale na wyniku z 3miesiace:( zyłam w wielkim stresie:( juz nie dlugo wracasz nie?:)

reklama
tutaj wyniki ci podają od razu a potem przychodzi szczegółowy list
hahaha jeszcze troszke ,a narazie 2 lutego przylatuje do mnie brat z biletem na razie w jedną stronę ,chce tu popracować :tak:

li-42354.png

li-42353.png

Monika ciesze się ,że ten guzek to nic strasznego :) mi ostatnio wycinali pieprzyki spod pachy i badali czy to nie rak bo one takie brzydkie były , ale też wszystko wporzadalu :) jeszcze tylko musze zrobić biopsje tego guza co mam na tarczycy...
waga leci w dół :) do wakacji będę DŻAGA ;P

a co do brzuszkow to ponoć najlepsza jest 6 Weidera

tez słyszałam o tych brzuszkach i nawet mam na kompie ale nie mam weny aby cwiczyc hehe bo tylko brzuch mi sie nie podoba,choc na moj brzuch nie wiem czy brzuszki pomoga.

aniulla to dobrze,ze te wyniki wyszły dobre.i z guzkiem tez bedzie dobrze:))

Rany Monika, dobrze, ze badania nie potwierdzily najgorszego. Teraz juz mozesz spac spokojnie.
Dziewczyny, ja to wam zazdroszcze ze macie troszke cialka wiecej. Sama chce przytyc ale jakos nie idzie mi to najlepiej. Moze któras zna jakąs sprawdzoną diete dla chudasów:-)

Didi znajdź sposób a ja Ci trochę ciała oddam ,napisz mi jak się mieszka z powrotem w kraju oswoiłaś sie już ??
Mika83 witaj ,jak dla mnie to pisz dużo i często :tak::-)

li-42354.png

li-42353.png

reklama
Dzieki Monika, w PL jest ok. Juz sie oswoilam:-). Zapisalam malego na j.ang, chcialam go dac do zerówki ale niestety, nie ma miejsc. Takze poczeka do wrzesnia. Z checia bym od Ciebie nawet odkupila troche cialka:-D
Ewon, dzieki, wiadomosc przeczytalam.
Mika- witaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry