• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejka:)

aniulla no ja nie zakładałabym takiemu malcowi łancuszka. a trzymam kciuki za postanowienie:) ciagnie Cie do słodyczy i przytyłaś?:D może jesteś .... hehe mnie tez ciagnie do słodyczy własnie zjadłam 3kawały ciasta:D i też przytyłam ale to od plastrów:D ważyłam sie u brata i 58kilo wyskoczyło:D dzis pójde do przychodni sprawdzic:) cycki mi tez urosły:D i się bardzo cieszę:)

mona no kurcze wyjezdżasz:( ech:( ale zazdroszczę ci:)

a u nas oki:) dzieci rozrabiają:) Damian juz nie woła dyda:) boje sie ,ze damian nie dostanie sie do przedszkola,bo ja nie pracuje jeszcze,a nie bede miała skad załatwic zaswiadczenia lewego:((

Ostatnia edycja:
reklama
aniullko zmartwię cię ;-)
pierwsze co schodzi z organizmu to woda i jest jej 5kg a potem dopiero lecą kilkoski. życzę wytrwałości w dążeniu do celu :-)

kurcze znów fajna szczecinianka się wyprowadza:-( najpierw aniulla a teraz mona.
co najdziwniejszego obie byłyście u mnie na zabiegu.
kurza burza ja to jakaś chyba pechowa jestem no.......

wczoraj byliśmy rodzinka w TopShoping na Hangarowej, w końcu kupiliśmy klusce fotel do spania i przy okazji zaszłam do salonu Kettlera i nabyłam takie cudo KETTLER ROWEREK BIEGOWY SPEEDY 10" Wawa-WOLA (1405733936) - Aukcje internetowe Allegro co o tym myślicie?

ewa chcesz trochę moich kilogramów bo mam na zbyciu:-)

ewon tak szczerze zeby nie lepsza kasa to uwierz sila by mnie do Fr nie zaciagneli:) jedziemy tak na poltorej do 2 lat odlozymy kase na weselicho i wracamy(dobrze ze tu mamy w pl dom i nie musimy sie o to martwic),oczywiscie na swieta na miesiac bedziemy leciec do polski.We francji mamy juz zalatwione mieszkanko 3 pokoje kuchnia lazienka ponad 70m, za 700 euro wiec nie tak zle.Ale moj dom bedzie zawsze w polsce i tu chce mieszkac!
matylda ale ja szybciutko wroce :) podaj mi na priv nr tel.do Ciebie kobietko:)
aaaa i musze odwolac pazurki pozniej Ci napisze na priv co i jak!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewon w ciąży nie jestem hehe po prostu jestem łasuch na słodycze :zawstydzona/y: i ja też bym ci z chęcią oddał kilka moich kilogramów gdyby tylko było możliwe

matylda może i woda ale chyba miałam ją w brzuchu cały czas heheh bo po tym tygoniu nie mam już wystającego brzucha :-) co mnie bardzo cieszy:-D i ogólnie po ciuchach widze , że się luźniej zrobiło :-) a ja nie zamirzam się poddawać więc i tłuszcz też pożegnam :tak: i jak dla mnie wcale nie byłaś pechowa jeśli chodzi o wyjazd bo mi akurat wyszło na lepsze :-)

a co tego rowerka to fajny ale gdzie on ma pedały???:rofl2:

mona dzięki za kciukasy :-D

Hej Kobietki
po pierwsze dużo zdrówka i wszystkiego naj w NOWYM ROKU
nie było mnie trochę ale niestety miałam ograniczony dostęp do kompa ,przyjechał na świeta mój brat i wieczorem z moim ślubnym grali .......:wściekła/y: a ja szykowałam
święta sylwek i po ,więcej kg ale też jeden spory problem z glowy ,
jakiś czas temu wymacałam sobie guzka w piersi ,poszłam z tym do rodzinnego i następnego dnia miałam telefon ze szpitala z terminem badań ,na dzisiaj . Pojechałam rano z duszą na ramieniu ,lekarz potwierdził że coś jest ,zrobili mi mammografię ,potem jeszcze scan i owszem coś tam jest jakaś mała cysta ,mam być spokojna bo wszystko jest ok .więc rok zaczyna się oprócz tego okropnego przeziębienia całkiem całkiem i obiecuję częściej wpadać i pisać
Mona dzięki na ocenę na NK
Aniulla ja też mojemu Kubie mimo że to już duży chłopiec nie dałam łańcuszka ,w nocy rzuca się kotłuje ,lepiej nie kusić licha :-)
a u nas jakby wiosna idzie .........
li-42354.png

li-42353.png

hej:)
Moniczko wkońcu się odezwałaś:) guzek matko,ale dobrze,ze jest ok.trzymam kciuki aby znikła i Cie juz nie martwiła.
u nas tez jakies ocieplenie.śnieg znika,nie jest tak zimno ciekawe czy zima sie skończyła czy bedzie jeszcze mróz.ale przez tą pogode nie wiadomo jak tu sie ubrać:(
no ja mam na piatek wizyte u lekarza ale w czwartek moj ma wolne to może pójde zobaczyć czy mnie przyjmie. przytyłam znowu :) waże 56kilo:) przez 4tyg 3kilo przytyłam:)tygodniowo mi cos przybiera na wadze:) trzeba bedzie bielizne kupic bo cholerka zaczynaja sie małe robic hehehe

reklama
rany Evon jak ja bym chciała mieć tak mało kg :-) no może nie aż tak ale muszę schudnąć bo jakaś masakra po tych świetach ,brat mi znalazł ćwiczenia brzuszka w necie ,ale powiem Wam że się przeraziłam spróbowałam poćwiczyć choć jedną serię :szok:mówiąc krótko zmniejszyłam ją sobie :zawstydzona/y:
jeśli chodzi o badania tutaj to lekarze działają błyskawicznie ,ja 30 grudnia byłam u lekarza rodzinnego na drugi dzień zadzwonili do mnie ze szpitala z informacją że 10 stycznia mam już termin badań w szpitalu i że wysyłają do mnie list ze szczegółowymi informacjami . Teraz jestem już spokojna :-) bo wiem że jest wszystko ok i wiem też jak tutaj działają .
li-42354.png

li-42353.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry