Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jagienka ja 30 bede miala tez w pazdzierniku) i jak tam po przeswietleniu,wszystko oki??
.
1590 to za mało jak na 32+4 tc (cały czas tak idę,suwaczek przekłamuje wiek ciąży ponieważ zaszłam w jednym z dłuższych cykli gdzie owu była w 19dc)
a może Wy macie jakieś sprawdzone namiary? Nie pogardzę żadnym ;-)

brzuszek jednak ciąży juz troche, no i ta jazda pociągiem 6 godzin z dwoma dzieciakami

, no ale czego sie dla nich nie robi

zdecydowałam że zadzwonię najpierw w poniedziałek do naszego szpitala na Siedlecką,tam ponoć jest gabinet z super sprzętem i odpłatnie rozbione rożne badania usg,doczytałam w necie że pracuje tam m.in.dr.Płonka,byłam u niego na połówkowym w Hahsie i byłam bardzo zadowolona, mam nadzieję że uda mi się wcisnąć do niego na wtorek,jeśli nie-będę szukać gdzie indziej. 
nie byliśmy nad Miedwiem bo znajomi nas wyrolowali,w niedziele o 20zadzwonili,że nie jadą a o 9rano mieliśmy jechać.więc zrezygnowaliśmy 100zl przepadła zaliczki- nie mogliśmy jechać bo 1000zl płacić za nocleg o nie.bo mieliśmy za domek płacić na pół.I pogoda była nie taka,więc pojechaliśmy na lagune maluchy się wyszalały.we wtorek do Świnoujścia na jeden dzień.a w środe do Międzyzdroji do piątku.było super,tylko szkoda,że nie było pogodyale wykąpałam się ram z morzu,dzieciaki na ośrodku sie wybiegały
) odpoczęłam troche
) następnym razem nie umawiamy się z nikim tylko od razu jedziemy do międzyzdrojii do tego samego ośrodka.
nieładnie z ich strony że wycofali się w tak dosłownie ostatniej chwili
a podali chociaż jakiś sensowny powód?

(starszy do piątku u babci)