fifronka
Fanka BB :)
frifanka gratuluje córeczki)
Frifanka - fonetyczny zapis od free fanka, czyli wolna fanka??? Chyba zmienie nicka, bo bardzo mi się spodobało hhihihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
frifanka gratuluje córeczki)

Jagienka w szpitalu na Siedleckiej mają naprawdę super sprzęt, ja tam miałam robione 3 obowiązkowe USG + jeszcze przed samym porodem. Dr Płonka jest fajny i Świderski też. Zresztą większość tamtejszych lekarzy jest w porządku. W każdym razie ja polecam robić USG właśnie tam.
Jagienka gratuluję kolejnego maluszkaNa Siedleckiej jest chyba ten sprzęt co był wcześniej w Szczecinie na Unii?
Ja byłam dwa razy tam na USG u dr Płonki- świetny facet. Nie dość, że dokładnie obejrzał malucha to fajnie do niego pogadał i wszystko nam pokazał.
Drugie USG robił mi przed samym pójściem na porodówkę i mały urodził się dokładnie z taką wagą jaką określił na USG![]()
hej
co do Dr Płonki bardzo fajny lekarz i jak pisze Czarodziejka ma super podejście wszystko fajnie tłumaczy i u nas tez wagę w dniu porodu wyliczył idealnie u dwóch maluszków moich ja jak rodziłam to był na Unii wtedy
aissia ja tez do płonki chodziłam w drugiej ciąży, fajny lekarz naprawde
miłego popołudnia:-):-)

Czesc dziewczyny.Przyjmiecie do swego grona kolejna szczecinianke?na imie mam Magda,mam 28 lat i jestem mama 2 chłopcow.Kuba ma prawie 15 m-cy a Wiktor jutro skonczy 4 tyg.Z powodu tak malej roznicy wieku miedzy nimi mam niezła jazde w domu,ale bywa tez bardzo wesoło
Pozdrawiam Was i zycze miłej niedzieli!!!
Ja mam w domu 9-latka i 5,5 latka i nieraz mam ochotę uszy poobrywać 
chociaż z drugiej strony fajnie bo jest małą różnica wieku między chłopcami,która (nawet sie nie obejrzysz kiedy) szybciutko się zatrze :-)