reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

WIELKIE GRATULACJE WSZYSTKICH CÓRECZEK I SYNUSIÓW!!!

Ja wczoraj tez mialam USG i .... bedzie SYNUŚ... przynajmniej mam nadzieje ze juz sie to nie zmieni:-D

Ja mialam przeczucie na dziewczynke i jestem do tej pory w szoku, nie moge w to uwierzyc, oczywiscie bardzo sie ciesze:tak: Tatuś tez, wczoraj nawet po pracy o 23 po piwko lecial zeby uczcic taką wiadomość:-D

Czekamy na reszte nowin

reklama
Super !!! Gratuluję :-)
WOW Gosia !!!
No widzisz będziesz miała parkę !!!
Ola nawet nie wiesz jak sie ciesze ze udala sie parka:-)tylko zeby sie nie zmienilo teraz:-)chodz lekarka powiedziala ze klejnoty bylo widac odrazu wiec nie ma mowy o pomylce:-)
WIELKIE GRATULACJE WSZYSTKICH CÓRECZEK I SYNUSIÓW!!!

Ja wczoraj tez mialam USG i .... bedzie SYNUŚ... przynajmniej mam nadzieje ze juz sie to nie zmieni:-D

Ja mialam przeczucie na dziewczynke i jestem do tej pory w szoku, nie moge w to uwierzyc, oczywiscie bardzo sie ciesze:tak: Tatuś tez, wczoraj nawet po pracy o 23 po piwko lecial zeby uczcic taką wiadomość:-D

Czekamy na reszte nowin

Gratuluje to razem mamy parke:-)

Ja rowniez po wizycie
Wszystko ok wymiary pasuja do czasu ciazy.
No i moj synus bedzie mial braciszka:tak:
Ja rownioez liczylam na wymarzona coreczke spineczki,sukieneczki no coz moze nastepnym razem:-p,wazne ze zdrowe ale musze sie dobrze oswoic z tym.
I tak samo wszystko bedzie mial po braciszku bo mam ciuszki i wszystko na strychu typowo chlopiece rzeczy:tak:
Ale i tak sie ciesze:-)

Gratuluję dziewczyny :)))))
Ja jutro drugie podejście do poznania płci robię :) mam nadzieje, że dzidzia grzeczna będzie tym razem i pokaże wszystko jak należy :)))) choć obawiam się, że wstydliwa jest. Niestety wieczorem, o 20.00 mam usg więc późno przekażę info.

Pozdrawiam!!!

Gratuluję wszystkim mamusiom , które wiedzą już co tam między nóżkami kryją ich maleństwa :-pNie mogę spamiętać po kolei komu gratulować , bo posypało się tych wiadomości bardzo dużo:-)

Gratuluję wszystkim mamusiom , które wiedzą już co tam między nóżkami kryją ich maleństwa :-pNie mogę spamiętać po kolei komu gratulować , bo posypało się tych wiadomości bardzo dużo:-)

prawda:)))
tyle wiadomosci naraz:-Dszczere gratulacje synusiow i coreczek...
ja jutro jade do niemiec i do piatku musze czekac na wizyte...ah..az mnie juz nosi z ciekawosci...co tam ja mam w brzuchalku..hihi
pozdrowionka

Ja rowniez po wizycie
Wszystko ok wymiary pasuja do czasu ciazy.
No i moj synus bedzie mial braciszka:tak:
Ja rownioez liczylam na wymarzona coreczke spineczki,sukieneczki no coz moze nastepnym razem:-p,wazne ze zdrowe ale musze sie dobrze oswoic z tym.
I tak samo wszystko bedzie mial po braciszku bo mam ciuszki i wszystko na strychu typowo chlopiece rzeczy:tak:
Ale i tak sie ciesze:-)

Dziewczyny, gratuluje syneczkow:-D:-D:-D
Kevinko, doskaonale Cie rozumiem;-), ale ja juz sie ciesze z synka-bedziemy mialy niezla obstawe;-) z facecikow:-)

reklama
Gratuluję dziewczyny! bardzo się cieszę, że dzieci są zdrowe :-) no i faktycznie pojawiają się nam chłopcy :-) może będzie po równo :-) a może statystyka na dziewczynki się już wyczerpała ;-)
a tak na poważanie, to jak już pisałam, tylko się cieszyć, że maluchy zdrowo rosną

Do góry