reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

HEJ laseczki ja juz po wizycie...bedziwemy miec SYNECZKA:-)jestesmy tacy szczesliwi...jeszcze nie jestem w stanie w to uwiezyc:-)synek jest zdrowy,wszystkie paramtery w normie i jest bardzo ruchliwy:-)
Gratuluje Gosiu! Ale szczesciara z Ciebie! Bedziesz miec parke!

A swoja droga, coraz wiecej chlopcow sie pojawia:tak::-D:-D, ciekawe ilu jeszcze dziewczynka urosna siusiaki;-):-D

reklama
my również meldujemy się po badaniu
a jednak Martynka będzie miała siostrzyczkę
już teraz tańczy po domku i szykuje sukienki dla dzidzi

chciałam synka :sorry2:ale cieszę się między innymi ze względu na to że mamy tylko dwa pokoje i przynajmniej ciuszki które mam po martynce bardziej wykorzystamy

mąż się za głowę chwycił trzy baby będzie miał na karku hihiih:-D

najważniejsze cieszymy się że dzidzia zdrowa wszystko w normie
mam łożysko z przodu to narazie nic złego ale lekarze wolą jak jest z tyłu

jeśli będzie przodujące to raczej cc będzie się szykować

ale wcale tak nie musi być i narazie wszystko dobrze:tak:mam dużo odpoczywać
nie szaleć

GOSIU, KASIU i MAGDZIU GRATULUJE!!!!!! Ciesze sie ze wasze dzieci zdrowe i dobrze sie rozwijaja :-):-) nie ma nic lepszego jak takie wiesci !!!!

Gasiu no i mamy kolejnego rodzynka hehe. ciekawe jakie koncowe statystyki beda :-):-)

Gratuluje Gosiu! Ale szczesciara z Ciebie! Bedziesz miec parke!

A swoja droga, coraz wiecej chlopcow sie pojawia:tak::-D:-D, ciekawe ilu jeszcze dziewczynka urosna siusiaki;-):-D
dziekuje kochana!a chlopiec w babeczke sie juz nie moze zmienic??prawda??

chciałam synka :sorry2:ale cieszę się między innymi ze względu na to że mamy tylko dwa pokoje i przynajmniej ciuszki które mam po martynce bardziej wykorzystamy

mąż się za głowę chwycił trzy baby będzie miał na karku hihiih:-D

najważniejsze cieszymy się że dzidzia zdrowa wszystko w normie
mam łożysko z przodu to narazie nic złego ale lekarze wolą jak jest z tyłu

jeśli będzie przodujące to raczej cc będzie się szykować

ale wcale tak nie musi być i narazie wszystko dobrze:tak:mam dużo odpoczywać
nie szaleć

gratuluje coreczki!najwazniejsze ze zdrowe:-)

To tak jak ja chcialam coreczke;-), ale tez widze duzo plusow ze bedzie drugi synek! najwazniejsze ze maluszki zdrowe!!!

dziekuje kochana!a chlopiec w babeczke sie juz nie moze zmienic??prawda??
Na tym etepie ciazy to juz raczej nie:tak:Mozesz byc spokojna;-):-D

reklama
Cześć dziewczyny:)

Ja mialam wczoraj połówkowe USG:) oczywiście potwierdziły się moje przypuszczenia i będzie CÓRCIA:-) standardowe:) :-)

Super !!! Gratuluję :-)

A ja się wczoraj dowiedziałam, że jedna znajoma urodziła synka, a na wszystkich usg lekarz zapewniał ją, że będzie miała córeczkę! I teraz będzie gonił w różowych śpiochach, bo wszystko kupowali pod dziewczynkę :-p

Hehe ja się właśnie tego obawiam, że lekarz ciągle będzie zmieniał zdanie odnośnie płci :-)

Ja do wczoraj wszystko kupowałam niby unisex. Wczoraj dowiedziałam się, ze dziecięciu nic nie zwisa i jest dziewczynką. No i dzisiaj spojrzałam na te ciuszki i się okazuje, że córunia będzie wszystko miała błękitne, granatowe, z autkami.... Myślałam żeby to wszystko wydać, ale jeśli jednak córunia będzie syneczkiem ? :laugh2:

No to nieźle :-)

HEJ laseczki ja juz po wizycie...bedziwemy miec SYNECZKA:-)jestesmy tacy szczesliwi...jeszcze nie jestem w stanie w to uwiezyc:-)synek jest zdrowy,wszystkie paramtery w normie i jest bardzo ruchliwy:-)

WOW Gosia !!!
No widzisz będziesz miała parkę !!!

Gratuluję, najważniejsze, że dzidzia zdrowa !!!

a może się wymienimy i będziemy miały po parce hihi:-D:tak:

Ty wyrodna matko !!! Żartuję :-)

Do góry