reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Hej kobietki!
Ja juz w domku po badaniu usg polowkowym:-):-):-)
Nasz wiercik zdrowy, ladny, i wszystko w porzadeczku z nim:-D:-D:-D
Wszystkie przeplywy krwi, tetnice, tetna itd sa w normie:-D
Wazy juz 407gram, jego stopki maja 2.5cm a SIURAK 4mm:szok::szok::szok:
Tak wlasnie tak: BEDE MIEC SYNKA:-D:-D:-D
Marzyla mi sie po cichu coreczka ale mialam przeczucie na synka a ostatnio przed zasnieciem wizje siuraka i jajeczek:-), i naprwde sie ciesze:-D
Beda chlopaki mieli wspolny pokoik, zabawki i ciuszki jede po drugim:tak:

reklama
royanna gratulacje.....:-D
siusiaczek już nie zmieni się w dziewczynkę.... hiiii
ale fajnie jak będziesz miała 2 chłopców....
rzynajmniej bez problemu będą się bawić i wogóle.....:tak:
ja jestem ciekawqa co zobaczę jutro .....:-p

Jestem od wczoraj bogatsza o nowe wiadomości na temat mojego ....... SYNECZKA!!!!!!!!!!!!!!Tak mówiła mi moja intuicja i się sprawdziło:-D To było niesamowite badanie . Gin pomierzyła aszystko od nosa , przez serce , głowe, nerki aż po przeliczenie liczby paluszków.:-)Maluszek jest całkiem zdrowiuśki i waży 386 g.Nie dał się pomierzyć jeżeli chodzi o długość mój wielkolud :-)Mamy piękny filmik ... cudna buzia i nawet siusiak jest ze zbliżenia - to będzie prezent na 18te urodziny:-DSynek czuł , że jest w centrum zainteresowania - prezentował swoje wdzięki jak tylko mógł:-)Naprawdę warto było iść na to badanie , jestem teraz zupełnie spokojna o zdrowie dzidzi;-)

A ja się dzisiaj dowiedziałam, ze mój synek będzie córeczką :-) No nic, muszę się oswoić z tą myślą.

Kasia, ale ja już wiem, że będzie chłopak :-)
zdjęcie (niepodważalnej męskości!!!) jest w topiku "pierwsze zdjęcia" :)) popatrz sobie na mojego Maciusia- jest na co :tak:

Hej kobietki!
Ja juz w domku po badaniu usg polowkowym:-):-):-)
Nasz wiercik zdrowy, ladny, i wszystko w porzadeczku z nim:-D:-D:-D
Wszystkie przeplywy krwi, tetnice, tetna itd sa w normie:-D
Wazy juz 407gram, jego stopki maja 2.5cm a SIURAK 4mm:szok::szok::szok:
Tak wlasnie tak: BEDE MIEC SYNKA:-D:-D:-D
Marzyla mi sie po cichu coreczka ale mialam przeczucie na synka a ostatnio przed zasnieciem wizje siuraka i jajeczek:-), i naprwde sie ciesze:-D
Beda chlopaki mieli wspolny pokoik, zabawki i ciuszki jede po drugim:tak:

Gratuluję kochane !!!
Jakieś chłopaki widzę w końcu się pojawiają :-)

KAŚKA K zobaczysz , że też będziesz mieć synka tak jak tego chcesz:-)
ROYANNA gratuluję Ci myślałam , ze mój synek już dużo waży (386) a tu mnie pobiłaś :-) a tych 4mm to tylko pogratulować :-)

Zapomnialam napisac, ze nasz synus bardzo wiercil sie podczas badania(Wiercik) i caly czas otwieral buzie jakby do nas gadal :) i lekarz smial sie, ze rosnie mi drugi gadula :) (bo bylismy z Maciejkiem i temu buzia sie tez nie zamykala). A jak badal co maly ma miedzy nozkami i zobaczyl jajeczka to synus zaslonil za chwile siusiak raczka-lapal go-ale lekarz sie zasmiewal :). I fajne uczucie bylo jak mu se galki oczne ruszaly:) I to wszystko widoczne bylo na zwyklaym usg a na 3d to tylko twarzyczke widac, ale bardziej z profilu, bo synus wtulal sie we mnie albo co chwila raczka zaslanial :)

Dziewczynki GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! Ja tez się pochwalę..wróciłam z usg i dzidzia zdrowa....i...CÓRECZKA:-D tak bardzo się cieszę...i moje chłopaki też...

reklama
Do góry