martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziewczynki na pewno sobie poadzicie ze swoimi problemami;-) niech te nasze maluchy wyjdą na świat to im powiemy ile nas kosztowało nerwów "ich zachowanie" Trzymam za Was kciuki
Trzymam za Was kciuki

Trzymam za Was kciuki
Trzymam za Was kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Trzymam za Was kciuki
Trzymam za Was kciuki

a co taka położna robi przed porodem? Jak wygląda taka opieka?
 :
: Dam znać jutro jakie mają plany wobec mnie."
 Dam znać jutro jakie mają plany wobec mnie."no i super wieści!!!!!!!!!!!!Laski
Mam wieści od mamulicy:
"Melduje się! Przyjęli mnie na oddział i zrobili badania! Ilość wód zmniejszyła się od pn - teraz jest 20. Z Kubusiem wszystko dobrze, waży 2kg, zdrowy. Jutro będą wyniki krwi i moczu. Najważniejsze, że wykluczyli wady płodu"
"Póki co negocjuję przepustkę na weekend i wszystko jest na dobrej drodzeDam znać jutro jakie mają plany wobec mnie."
Laski
Mam wieści od mamulicy:
"Melduje się! Przyjęli mnie na oddział i zrobili badania! Ilość wód zmniejszyła się od pn - teraz jest 20. Z Kubusiem wszystko dobrze, waży 2kg, zdrowy. Jutro będą wyniki krwi i moczu. Najważniejsze, że wykluczyli wady płodu"
"Póki co negocjuję przepustkę na weekend i wszystko jest na dobrej drodzeDam znać jutro jakie mają plany wobec mnie."