reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Mam pytanie do tych mam w Pl, ktore podczas calej ciazy beda mialy usg tylko 3razy. Kiedy macie to ostatnie usg???
Pytam, bo lekarz do ktorego chodze na usg kazal przyjsc w 30-33tc, a moja gin mowi, ze moge jeszcze pozniej i zglupialam...

Mam pytanie do tych mam w Pl, ktore podczas calej ciazy beda mialy usg tylko 3razy. Kiedy macie to ostatnie usg???
Pytam, bo lekarz do ktorego chodze na usg kazal przyjsc w 30-33tc, a moja gin mowi, ze moge jeszcze pozniej i zglupialam...

ja bede miec 21wrzesnia to 3usg..czyli bedzie to 34tc:-)

Hej Mamusie :-):-):-)
Własnie wróciłam ze szpitala z USG
Położenie głowkowe, łozysko na scianie przedniej I i II st ,waga dzidzi 1690 g

I teraz uwaga wiadomość dnia będzie SYNEK!!!!!!!!!!! , lekarz pewny na 1000% widziałam jajeczka:-D:-D:-D

A dobrze mi mówił , żeby do 30 tc poczekała , bo wtedy nie był pewien ale nie ja już musiałam nakupować sukieneczek:-D

Nie jestem zła już mnie pytało parę osób najważniejsze że syncio zdrowo się rozwija.

Hej Mamusie :-):-):-)
Własnie wróciłam ze szpitala z USG
Położenie głowkowe, łozysko na scianie przedniej I i II st ,waga dzidzi 1690 g

I teraz uwaga wiadomość dnia będzie SYNEK!!!!!!!!!!! , lekarz pewny na 1000% widziałam jajeczka:-D:-D:-D

A dobrze mi mówił , żeby do 30 tc poczekała , bo wtedy nie był pewien ale nie ja już musiałam nakupować sukieneczek:-D

Nie jestem zła już mnie pytało parę osób najważniejsze że syncio zdrowo się rozwija.

Hihihi :) Pamietaj ze syneczki sa mamusi :-):-):-) Gratuluje raz jeszcze dobrych wynikow :)

reklama
Do góry