kaśka k
Fanka BB :)
ja też mam cukrzycę, a wizyty mam rzadko.. no nie wiem o co choktg jeszcze wcale nie mialam, diabetologa i gina - co miesiąc..
Iza ja teraz mam chodzić na wizyty do diabetologa i ktg raz w tygodniu a od 35 tc po dwa razy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też mam cukrzycę, a wizyty mam rzadko.. no nie wiem o co choktg jeszcze wcale nie mialam, diabetologa i gina - co miesiąc..
Kaśka, trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze badania i zamelduj się po powrocie :-) Uciekam do wyrka, bo miałam dzisiaj zajęcia praktyczne (prawie aerobic!!) w szkole rodzenia i jestem padnięta. Spokojnej nocki :-)Iza ja teraz mam chodzić na wizyty do diabetologa i ktg raz w tygodniu a od 35 tc po dwa razy![]()
Ciesz sie, ze zrobili Ci ten wymaz. Moja gin nie chciala mi zrobic, bo mowi, ze tego nie refunduja z NFZ u niej, i jak chce to musze prywatnie isc do laboratorium przyszpitalnego mikrobiologicznego, czy jakos tak...
ja miałam pobierane jakiś tydzień temu. na posiew z pochwy tlenowy i beztlenowy. i na okoliczność grzybów.dzieki
a zapomnialam zapytac czy ktoras z Was miala juz pobierany wymaz z pochwy :| czekam na wyniki.. moja gin powiedziala ze to rutyna przed przyjeciem do szptala na porodowke... ale wole sie jeszcze Was zapytac i upewnic czy tylko mnie tak uspokaja czy rzeczywiscie norma![]()
dzieki
a zapomnialam zapytac czy ktoras z Was miala juz pobierany wymaz z pochwy :| czekam na wyniki.. moja gin powiedziala ze to rutyna przed przyjeciem do szptala na porodowke... ale wole sie jeszcze Was zapytac i upewnic czy tylko mnie tak uspokaja czy rzeczywiscie norma![]()
Niestey nie zarcik:-(Royanna, żarcik?? Przecież to jest jedno z badań niezbędnych przy przyjęciu do szpitala?? Przynajmniej w wawie.
Zaczynam się skłaniać do teorii, że lekarze inkasują kaskę za badania na które nie skierują.
dlatego się zdziwiłam że Tobie nic lekarz nie powiedział bo mi się skróciła do 3 cm i kazał jak najwięcej odpoczywać. Jutro idę do kontroli po tygodniu i jak się jeszcze skróciła to wizyta na pare dni w szpitalu.hmm... no to może powinnam się jednak martwić, że moja szyjka ma tylko 2 cm... z drugiej strony ufam lekarzowi
no ale jak fenoterol zapisują przy szyjce 3,5
![]()
U mojego gin pewnie skonczyly sie juz limity:-((...)Mój wymaz z kanału szyjki (może to co innego niż wymaz z pochwy) BYŁ REFUNDOWANY. Więc jak??