R
rouż
Gość
Zaklep sobie dzisiejsza noc;-)No nie rob mi tego i nie wpychaj sie na moj terminbo wyczerpiesz statystyki i ja bede musiala czekac na kolejny wolny termin ;-)

Bedziesz miala juz to z glowy, a raczej z brzucha, hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zaklep sobie dzisiejsza noc;-)No nie rob mi tego i nie wpychaj sie na moj terminbo wyczerpiesz statystyki i ja bede musiala czekac na kolejny wolny termin ;-)

Zaklep sobie dzisiejsza noc;-)
Bedziesz miala juz to z glowy, a raczej z brzucha, hahaha

Nooooo:-):-):-):-):-)
Fajnie by bylo tak sie zapisywac na porody![]()
Także kochane 12.11 w czwartek zostanę mamą![]()
Cała się trzęsę z wrażenia![]()

Także kochane 12.11 w czwartek zostanę mamą![]()
Cała się trzęsę z wrażenia![]()
;-)
serduszko mojego malucha prawidlowo bije..ulozone glowka do dolu...nozki mi wepchnol w prawe rzebra
i nie spieszy mu sie z przyjsciem na swiat...o 400gram waze mnie..czyli 78 i troche
ponad 20 kilo na plusie...szok
poprosilam o jeszcze jedno usg ale w holandii robia tylko dwa razy...spytalam jak to bedzie jesli maluch bedzxie owiniety pepowina przy porodzie..polozna powiedziala ze to nie proble,poniewaz odrazu ja ucinaja i jest ok...bla bla bla..
Na to wychodzi