reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Widze ze kwestia pepkowego :)

u nas jest dzis :D powiedzialam ze ma nie byc sladu jutro jak wrocimy, ale przeciez nie zabronie :) sama mam ochote sie upic z radosci!

Ps. zgodnie z tematem zeby nie bylo

Termin nastepnej wizyty mam za 6 tygodni na kontroli u gineo, za 5 dni szwy. Mala zamienia sie w mala chinke - lezy w takim fancy solarium i sie grzeje.

reklama
Widze ze kwestia pepkowego :)

u nas jest dzis :D powiedzialam ze ma nie byc sladu jutro jak wrocimy, ale przeciez nie zabronie :) sama mam ochote sie upic z radosci!

Ps. zgodnie z tematem zeby nie bylo

Termin nastepnej wizyty mam za 6 tygodni na kontroli u gineo, za 5 dni szwy. Mala zamienia sie w mala chinke - lezy w takim fancy solarium i sie grzeje.

to super jutro wychodzicie :) a ty co laptopa masz w szpitalu ? hehehe :)

Passi tez mysle o laptopie.
Mam byc w szpitalu 10.11, nastepnego dnia jest swieto 11.11. a tną mnie dopiero 12.11
Zwariuje w te 2 dni, ale boję się, że ktos mi ukradnie tego laptopa ............ :-(
Co o tym myslicie ????

Passi tez mysle o laptopie.
Mam byc w szpitalu 10.11, nastepnego dnia jest swieto 11.11. a tną mnie dopiero 12.11
Zwariuje w te 2 dni, ale boję się, że ktos mi ukradnie tego laptopa ............ :-(
Co o tym myslicie ????

ja tam nie biore bo boje sie wlasnie a zreszta moze polozne zaraz beda gadac cos... mam neta w komorce jak cos i zainstaluje se np GG zeby miec kontakt ze swiatem :) a Olcia mysle ze nawet tego 11 pełno gosci bedziesz miala wiec ci szybko minie ten dzien

co do pępkowego to ja się cieszę że mój M ostatnio tak zaszalał z moim szwagrem że powiedział że się nie tknie wódki przez najbliższe pół roku. Więc raczej nie muszę się martwić o to że się upije. Kiedyś jak tak zaszalał to nie pił przez ładnych pare miesięcy wódki :))

Ja tylko na chwilkę bo zaraz będę mieć gości. Zaległości nadrobię później. Byłam wczoraj na ktg. Zapis serduszka idealny. Skurcze największe 50% . Wczoraj przez cały dzień miałam takie nieregularne, więc już pełna nadziei byłam że sie rozkręca coś. Ale w nocy i dziś cisza....Znów nici z porodu...
Miłego dnia

reklama
Wczoraj miałam wizytę... mimo leków 153/95... Dostałam kolejne skierowanie do szpitala , ale tam mnie nie przyjęli , ponieważ NIE JEST JESZCZE TAK ŹLE:szok::szok: Ja już narawdę nie wiem , czy ja mam im tam wylewu dostać żeby skończyli już tę ciąże... przecież to niebezpieczne... no nic leżę kolejny weekend. Gin obiecaał zadzwonić do ordynatora w pon i może coś zadziała...

Do góry