• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

reklama
agabre - ja pakuje sie w jedna i to walizke na kołkach

icak - ja też jeszcze w polu z zakupami nie mówiac o pakowaniu, wczoraj zrobiłam liste a to postep

kati83 - też kupie próbki, albo raczej te małe opakowania podrózne w rossmanie maja fajny wybór

Kupiłam dzisiaj podkłady do przewijania, próbkę pasty do zębów, mały grzebień, próbkę płynu do higieny intymnej i najmniejszy krem jaki znalazłam :) Po porównaniu cen próbek żelu pod prysznic i całego dużego opakowania doszłam do wniosku, że jednak kupie duże. Za jedno normalne opakowanie miałabym tylko 2 próbki a to mi się nie widzi :) zawsze zdążę zużyć po porodzie a póki co zapasik leży w kosmetyczce :) Dopakowałam kilka gumek i spinek do włosów, jeszcze szczoteczkę taką najtańszą kupię i od razu w szpitalu wyrzucę ;)

staram sie dopisywac do listy to o czym piszecie, mam nadzieje ze nic mi ie umkneło.
Dopisałam na samym dole, aby pamietac o zmyciu paznokci i sciągnieciu tipsów. To wazne bo gdyby dzialo sie cos niepokojacego to wszystko widac na paznokciach wiec kolorowe paznokcie uniemozliwiaja to.
No i zdecydowanie polecam jedną walizke do pakowania w szpitalu moze nie byc na tyle miejsca żeby kilka walizek stało. Najlepiej jednak powkladac do woreczków osobno rzeczy dla siebie, a osobno dla maluszka, zeby nie trzeba bylo szukac. Mojemu M. po urodzeniu Julki kazali dac rzeczy dla Julki i zrobil mi w walizce straszne zamieszanie bo rzeczy były razem

to prawda z paznokciami, mi też kazali przed operacją zmyć lakier :)

w woreczki i tak planowałam wszystko popakować, przecież torby nie wypiorę ;) a w niej różne rzeczy się przewozi i w różnych miejscach już była :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry