• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

Ja mam bawełniany- cienki. Jeszcze po pierwszym porodzie. Grubego nie ma co brac bo na odziałach poł. jest mega gorąco no i pora roku tez ciepła.
Może poszukaj w lumpie?

reklama
W domu po kąpieli chodzę w takich frotte, no ale do szpitala ( mój debiut w tym miejscu, nie licząc kilkugodzinnych pobytów raz czy dwa ) też z uwagi na porę roku kupiłam cieńszy ( ale nie zupełnie cienki ) bawełniany, jakoś do pół łydki oraz krótszą a la kurteczkę z cienkiego polarku - ja strraszny zmarźluch jestem. :zawstydzona/y: Kolorystyka pasująca do reszty szpitalnych rzeczy tj. granat, niebieski, błękit, czerwień, biel, szarość aby jak choinka nie wyglądać....
Później myślę, że się w domu przydadzą.

Trasia, dzięki za podrzucenie pomysłu. Właśnie dziś podjechaliśmy do Rossmana i kupiłam sobie takie podróżne kosmetyki :) Przynajmniej kosmetyczka nie pęknie w szwach :)

Kurcze, znajomi wczoraj byli, siedzieliśmy do 1 a ja zapomniałam, że wieczorem kończy się 5 aukcji, które mnie interesowały!!! I wszystko przegapiłam, a czekałam ponad tydzień na zakońćzenie:( Chciałam kupić laktator (były 3 super oferty), kołyskę i szlafrok. Cholera zalicytowałam ten szlafrok za 5 zł a ktoś kupił za 5,50, nie niech to szlag.

Blusia nawet się zdziwiłam, że te małe próbki w rossmanie były w miarę przystepnych cenach. Wiadomo, że ogólnie się nie opłaca ale jednak miejsca zaoszczędzone sporo:)

Doris szlafroczek i koszulka super!!Spokojnie Ci wystarczy.Ja dostałam od mamy w ubiegłym miesiącu komplet koszula+szlafrok i używam ich również w domu i bardzo je lubię.Na zimę po domu mam taki mega gruby z frotty no ale na czerwiec odpada.tym bardzie ,że tak jak mówi polkajka na oddziałach jest mega gorąco.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry