Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie w szpitalu są pokoje 2 osobowe ale każdy ma łazienkę z prysznicem. Nie jest to duży oddział, bo sam szpital tez do sporych nie należy,ale uznawany za najlepszy w poznaniuI to PAŃSTWOWY !!
![]()

pokój z łazienką 

to ja nawet nie słyszałam, że takie pokoje istnieją, w moim to jeszcze komuna, tzn. jeśli o pokoje chodzi, bo sprzęt (na wszelki wypadek) to najlepszy w mieście mają
) więc trzeba jak najszybciej uciekać do domu.... O jedynce nawet za pieniądze nie ma co marzyć....
Forever, moja koleżanka po porodzie w marcu na Inflanckiej leżała na sali 5 osobowej, razem z dziećmi..U mnie torby - bo sobie dwie przygotowałam - podpakowane :-)
Dowiedziałam się, że w "moim" szpitalu remont trwa i jak przy porodzie mogę liczyć na luksusy to po, pokoje są nawet 4 osobowe ( z dziećmi...) więc trzeba jak najszybciej uciekać do domu.... O jedynce nawet za pieniądze nie ma co marzyć....
![]()