• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

marta dokładnie tak jak cinamon pisze. Ja kupiłam ten model Cubana i miseczka jest za mała, a z triumpha w sam raz. Jeśli masz możliwość zmierzyć do polecam.

reklama
marta podpisuję się pod słowami dziewczyn - noszę teraz 75E z triumpha a alles musiałam kupić 70H:szok:i cieszę się, że zmierzyłam, bo jakbym na allegro zamówiła to bym musiała się bawić w zwroty...

Ja na start kupiłam takie zwykłe miękkie bawełniaki bez fiszbin - biały + czarny - w H&M

wiem, że są kiepskie, ale w związku z tym, że nie wiem jak mi biust urośnie po porodzie, wolałam nie inwestować od razu w drogie koronki w niewiadomym rozmairze;) Kupię po 2-3 tygodniach jak już cycki mi się mlekiem wypełnią.

Ostatnia edycja:
dzięki Dziewczyny, ale z tego co widzę, to firma Alles ma bardzo zaniżoną numeracje...z E na H to duży przeskok :szok::baffled::oo::oo2:niestety nie wiem gdzie w sklepie sprzedają Alles biustonosze...już myślałąm,by kupić Konrada bo maja śliczne a te mam jak przymierzyć no i znam rozmiar swój z tej firmy..zastanawiam się,czy po porodzie mój biust dużo się zmieni:eek::confused:

Dziewczyny ja nosze Triumpha i alles kiedyś samante ja Traschka pisała, ale nie uważam że mają w alles zawyżoną numeracje, ale to chyba kwestia dopasowania. Ja na razie nie kupiłam żadnego bo mojej mamie urósł biust dopiero po porodzie z B do D!!!
a ja mam teraz DD więc już sie boje !!!!!!!!!!!!!

własnie też chciałam kupic dopiero po porodzie,ale do szpitala jakis trzeba kupic..bo jak w koszuli wkladki sie utrzymaja same i w ogole na noc bezpieczniej by sie pokarm nie ulał....na allegro sa takie zwykłe też bawełniane sprzedawane po 2szt biały+czarny..choc mi sie bardzo nie podobaja to chyba poki co taki kupię, bo w sklepie nawet takiego nie widzialam,a za te cene nie bedzie zal,jak będą niedobre..tylko własnie ten rozmiar :/
2szt.BIAŁY-CZARNY STANIK DO KARMIENIA 80D PROMOCJA (1596870104) - Aukcje internetowe Allegro

póżniej kupię sobie już jakiś ładny..zobaczcie jakię piękne są Konrada(wiekszość ma odpinane ramiaczka więc nie trzeba specjalnych do karmienia kupować-tak też poleciła mi kolezanka )80D - PROMOCJA - BIUSTONOSZ BABY. ROZMIARY (1579680866) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też mam narazie ten z h&m zwykły bawełniany. Nie wiem, czy mi biust nie urośnie, a nie chciałabym kasy wyrzucać na coś co mi się nie przyda. Mojej mamie sporo urosły jak jej się laktacja ustabilizowała.

Nie moge nigdzie znaleźć alles cubany lub fancy w rozmiarze 85H/I, sklep miał mi sprowadzić i nawet w hurtowni nie mają i dupa :wściekła/y: na allegro tez tylko mniejsze miski :zawstydzona/y:
Nie wyobrażam sobie, żeby miał mi jeszcze biust urosnąć, licze że przy mleku się zmniejszy właśnie :eek: inaczej bede nosić chyba worki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry