• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

wleciałam się przywitać:)

Bedii
my kazdego dnia wychodzimy z dziećmi ..chyba ,że leje i wieje ..ale jak nie to spacerek musowo..Oni latają a my sobie za ręke spacerujemy:-p
wczoraj doszlismy pod lasek i bawiliśmy sie w berka:sorry2:

a test pokazał Ci 2-3 t.c. ale to pokazał od zagnieżdżenia czyli jakiś tydzień po owu...a biorąc pod uwagę ,że ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniego cyklu to jesteś w 5-6 t.c.

nadal trzymam &&&&& za rozmowe z M..
bądź silna!

Azile
ściskam i sił zyczę...
pamietaj ,że z każdym dniem Marta jest starsza i w końcu bedzie lepiej :)

Patik
Madlen
Majqa
Wisieńka
Natkaa
Hana
Zuz inka
Weroniczka
Pawimi
Joaś

MELDUNEK:):):)

Miłego lejdis;):*

reklama
dzień dobry!
Ja po kościele. Było orędzie papieskie. Ksiądz dużo mówił o poszanowaniu każdego poczętego życia wg słów Jana Pawła II...wzruszyłam się:sorry2:
Idę skrobać te koła w wózku, u nas dziś pięknie. Mąż do roboty pojechał, a do mnie ma kumpela wpaść. Zmywarka i pralka wstawiona, jeszcze obiad i generalne sprzątanie. Buźka!

dzień dobry!
mamusia melduje się :tak::tak:
czuję się nie za dobrze, po wczorajszym sprzątaniu dostałam takich bóli, że zaraz mi się skurcze porodowe przypomniały:-( tak się wystraszyłam:-( jakiś dół mnie złapał, czuję się ograniczona we wszystkim co robię...
dzisiaj nic nie robię, oprócz rosołu i biegania za dziewczynkami, bo emek pracuje...

Bedismall impreza z tyloma dzieciakami to dopiero czad:-D trzymam kciuki, żeby emek szybko odnalazł się w nowej sytuacji, a Tobie dużo sił &&&&
azile z Martusi przytulas kochany:tak: moja Zosiula taka jest:tak:

jestem popołudniowo..
bylismy na ognisku u znajomej wszyscy razem z Bono bo Ona go uwielbia :)
byłbabington i ping pong ;)
było nas 8 dorosłych i 4 dzieci ..
troszke pokropiło a że słonko swieci to wyszła cudnaaa tęcza ;)

Bedii
bedzie wszystko si!!!

Majqa
no w końcu wleciałaś :)

Patik
pamiętam te ograniczenia ..
ale jeszcze trochę i urodzisz będzie lepiej :)

Joaś
ja równiez pozdrawiam ;)

Tomi grabi liscie na ogrodzie ,Bono chrapie na srodku salonu a dzieci szaleją u góry..a jaraz pęknę z przejedzenia...zrobiłam sałatkę makaronową z brokułem do tego kiełbasa+ niebezpiecznie dobry sernik i :sorry2:
a jeszcze mąż na mnie seksualnie paczy:-p:-D

mam nadzieję ,że tez miałyscie miły dzień :)

Witajcie miedzielnie
Dziekuje wam za milutkie slowa:)
Chwale sie ze udalo mi sie wyjsc z domu bez Martusi. Mega wyczyn.
Wczoraj i dzis udalo mi sie byc na Mszy Swietej. Bylam u spowiedzi i mammega duze skrzydal. Chyba takie jak anioly maja:).
Pozdrawiam was !!!!!!!

:-) zagladam i ja niedzielnie :-)
Maz sie polozyl bo o 3 wyjazd, Maja tez spi wiec mam chwilke dla siebie.

Azile zazdroszcze tych skrzydel bo my z M z racji jego systemu pracy i tego ze jeszcze nie mialam po porodzie @ uzywamy gumek. Bardzo mi to ciazy ale na razie nie umiem znalezc wyjscia :-(

Bedi moze jednak maz cos przemysli! A jest wierzacy?

Joas
super ze mialas czas wleciec na chwilke.

Patik
lez i sie oszczedzaj dziecko najwazniejsze

POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!

Bedismall nawet nie wiedziałam, że są testy wskazujące tydzień ciąży, człowiek zacofany przez siedzenie w domu jest;-)
wow fajna taka imprezka, masz sporo znajomych z większą ilością dzieci, u mnie wokół większość jedynaków.Co do Kościoła mam podobne odczucia, nieraz to misie nawet płakać chce jak ksiądz mądrze mówi, w zeszłym roku były u nas misje i ksiądz właśnie mówił o aborcji, o tym że kobiety które się na nią zdecydowały nigdy nie zaznają wewnętrznego spokoju i takie tam i 1/4 osób w kościele płakała, tak ładnie mówił. Niestety ostatnio trochę mi nie po drodze do kościoła, M. w każdą niedzielę wykańcza domek a z dwójką biegających dzieci nie odważyłabym się sama iść, może za jakieś pół roku jak Kamilek będzie miał więcej rozumku;-)

Patik mam nadzieję, że dopełniłaś obietnicy i dzis był odpoczynek, niech dzidzia odsapnie troszkę:-)

Mama to weź się za M. konkretnie żeby nie musiał biedak za długo czekać, na pewno będzie zachwycony;-)

Zuz - Inka jak ja nie cierpię gumek, nigdy nie mogłam się do nich przekonać.

My wczoraj i dziś na grzybkach, nie wiem czy pisałam wcześniej ale mieszkam przy samym lesie, mam nawet kawałeczek swojego i chodzę tam z chłopakami prawie codziennie i codziennie coś przynosimy:-) właśnie skończyłam marynowanie tych zebranych na popołudniowym spacerku.

reklama
Witajcie kochane
My wróciliśmy do domu. Rozpakowywania i prania mam na tydzień. Wszedzie piach...Uwielbiam jechać na urlop ale nie nawidze wracać.
Musze jeszcze poprasować dzieciakom na jutro ciuchy i lece się kłaść. Nastawiłąm jedną pralkę rozpakowałam brudy. Reszta czeka. Chyba ciąża mi się objawia, dziś 1 hafcik i ciągle jestem śpiąca, ze aż mam od tego dreszcze...
bedi jestem z tobą sercem
mama mam focha na ciebie, nawet się nie odezwałaś.....
Natkaa my te z dziś byliśmy na grzybobraniu, jutro zrobię sosik a, ze jestem pewna ich jadalności to sobie troszkę podskubię:-D
Zuzinka wiem, ze cięzko się zdecydować i gryziesz się z tym ale w sumie to jak nie masz okresu nie za bardzo masz wybór
Pozdrawiam i do jutra...Mam jeszcze tydzien urlopu a potem może dostanę L4, tylko musze do lekarza się umówic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry