• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

codziennie rano na Vh1 słuchamy z dziecmi rock your baby:-) super sprawa.

Witam, poczytałam i poczytałam.

U nas choroba nie odpuszcza, porazka na całej lini ledwo dycham.

PS Mamy kota!!!!!!!!!!! jeszcze tego mi brakowało...

reklama
hejka

ja tylko zameldowac ze zyjemy,mi juz przeszlo,za to Dominik okropnie kaszle az sie dusi, Vanessa czasem mu wtoruje,widze ze was tez babeczki dopadlo
Sempe podaj rękę ;-)

Ella Bardzo mi przykro......żal serce ściska :-(

W tej chwili dzwonil do mnie maz z wiadomoscia ze kolege zabil prad w robocie....

Pracowali razem 4 lata, mieszkali w jednym pokoju, jezdzili do pracy razem. W styczniu urodzil im sie syn, konczyli dom, Tomek nawet chodzil pomagac...a teraz robil na czarno wiec zni odszkodowania ani renty. Straszne!!!!

Piotr
[*]

SEMPE,BEDISMALL- zdrowka kochane!!!

ZUZKUS- o matko kochana..........
wyrazy wspolczucia dla rodziny Piotra....
taka tragedia..

Twoj mąż na pweno tez bardzo to przezywa skoro byli bliskimi kumplami.....

zuskus strasznie to smutne...utul meza bo pewnie dotknela go ta tragedia bardzo osobiscie, ja nie znam czlowieka a dreszcze mi przeszly po calym ciele czytajac Twojego posta, a co dopiero on ...bliski kolega :-( Tak to kurcze w tym zyciu jest, planujemy, realizujemy, pracujemy, a zycie w sumie nie do nas nalezy...ktos ma inny plan dla nas i realizuje go swoim ustalonym rytmem.

Joas ja Cie kobieto blagam zwolnij troche i uwazaj na siebie !!!

Sempe, Bedismall,

zdrówka, zdrówka, zdrówka !!!!!!!!!!!
DOKLADNIE!!! podpisuje sie pod tym postem rekami i nogami. Naprawde mi przykro jak codziennie wchodze a tam same chorobska...:-(

Mama05 - a jak Domis? juz teraz u was wieczor prawie wiec ciekawe czy znowu goraczki nie ma...

Ostatnia edycja:
przykre jak giną ludzie nam bliscy
[*]

Angelina i Alicja śpią od 17tej:-( wyglądają i czują się źle, mam nadzieje ze znów na pogotowiu nie wylądujemy!!

blagam niech ktoś odetka mi nos bo się dusze!!!!!!!!

PAWIMI- dzieki ,ze pytasz:) Domi mial tylko raz gorączke ze srody na czwartek ,ale po Nurofenie przeszlo i juz wiecej nie mial...za to wczoraj co godzine biegal na kibelek taka biegunka,dzis tylko rano go męczyla a teraz juz jest si-typowa jelitowka...
na szczescie my i Zuza zdrowi...balam sie,ze tez zalapiemy.

SEMPE- ja polecam olejekmietowy,pokropic sobie na ubranie na piersiach-supwr udrożnia nos...wspolczuje...

my jutro do kina idziemy na sluby panieńskie.....w koncu wyjscie tylko we dwoje..

reklama
Hej hej!
Mama ja bylam z mezulkiem na slubach w kinie.Bawcie sie dobrze.
Joas ty to dopiero jestes szalona kobieta.Dzieci, ciaza i jeszcze remont jak meza nie ma:szok:Zrozumialabym jakby maz zrobil taki numer jak bedziesz w szpitalu ale to co robisz jest poprostu NIESAMOWITE;-):-)
Sempe mi na taki starszny katar pomaga sinupret w tabletkach:tak:
No i zdroweczka dla wszystkich chorowitkow:tak::tak::tak:
P.S. mie sie ciagle marzy zeby jednak zaliczac sie kiedys do waszego grona wielodzietnych:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry