• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam serdecznie mamusie!
Czy i ja mogłabym dołączyć do wielodzietnych mamusiek??? Mam już 2 pociechy: Kasię lat 6 (za miesiąc) i Michałka- 19 miesięcy. jestem w 25 tygodniu ciąży... :)
Widzę że wszystkim teraz dzieciaczki chorują. U nas to samo... Kasia dopiero co wyszła z zapalenia krtani, a mały od wczorajszego wieczoru gorączkuje i ciągle za ucho łapie więc jeszcze czeka nas dziś wizyta u lekarza...

cześć Kochane
dla Piotra (*)
ja chyba zdrowieję, młody też sobie radzi, w sumie bez leków. jeszcze nigdy poważnie nie chorował, więc mam nadzieję, że i tym razem da radę. starsi też nieźle, wszystko chyba idzie ku lepszemu
wstałam dziś o 10!!! szok. ale już ostro pracuję, więc nadrabiam
miłego dzionka, papa

dzięki mamuś :) nie ukrywam, że fajnie by było gdyby to był chłopak - ale czuję po kościach, że to kolejna kobitka ;) Życzę udanej imprezki i fajnego filmu w kinie :)

coś więcej o obie? Więc mieszkam na wsi niedaleko Krakowa, mam 27 lat. Mam dość spory dom do utrzymania w czystości i równie wielki ogród. Pomagam mężowi prowadzić firmę i staram się spełnić w roli żony, mamy i gospodyni domowej.

życzę miłego weekendu

Hej dziewczynki.
Widzę że smutne wieści tu się pojawiły:( Wapółczuję [*]
Zuziu jak się mąż trzyma? Pewnie bardzo przeżywa.
Mamuś zazdroszczę wyjścia z mężem. Ja z moim ciągle mam zaległe wyjście rocznicowe ( 13 września) i wiecznie brak czasu- zwłaszcza tych którzy mogliby zostać z dziećmi:(
Majqa witaj. A skąd dokładniej jesteś jeśli mogę wiedzieć? Bo ja mieszkam w samym Krakowie. Zresztą moim am sobie wyprowadzki stąd.

A ja za dwa tygodnie mam urodziny moich rodziców. Kończą 60 lat i postanowiłam im namalować ich portrety w związku z tym wieczorami siedzę i szkicuję, maluję itp. Mam nadzieję że mi się uda :) A z rodzeństwem poszukujemy pomysłu na wspólny prezent. Najchętniej zafundowalibyśmy im jakąś weekendową wycieczkę, tylko że nie mamy pomysłu gdzie:(

Joaś naopowiadałaś nam tu o tych remontach i teraz mi się zamarzyły jakies zmiany w dziecięcym pokoju. Muszę coś powymyślać ciekawego.

my wlasnie wrocilismy-w domu cisze i spokoj:szok::szok::-D:-D:-D teraz robie salatke bo na 17.00 jedziemy na impreze:-):-)

MAJQA- no to bedziesz miala babiniec tak jak Maureen-Ona tez ma 3 córy:tak:;-)

EWUNIAF- znalazlaś;-)fajnie,ze wlecialaś-rozgość sie :-)

ANAWOJ- dobrze,ze lepiej sie czujesz:tak:kiedy masz wizyte teraz??

WERONICZKA-MY JUZ DAAAAWNO NIE BYLISMY GDZIES TYLKO WE DWOJE wiec delektowalismy sie tym ;-):-)fajny pomysl z tym portretem:tak:

zapraszam na popoludniową kawke ;-)

WERONICZKA no to smacznego ,ja dzis zgrzeszylam-zjadlam w kinie prince polo...i pilam cole ,ale zero a tą mozna:)ale stwierdzilam ,ze dam sobie dyspense:))

EWUNIAF- dzieki,imprezka pewnie bedzie mila bo ze "swoją" sprawdzoną ekopą..polecam takie wyjścia choc sama tego za czesto nie robie bo tez jest problem-kto zostanie z dziecmi...

reklama
Witam wieczornie:-)
dziewczyny śpią, chlopacy wyganiają mnie z kompa, mąz na piwku z kolegami wiec samotnie napije się drineczka;-)

witam nowe mamuski wielodzietne:-)

a remontu tez mi się chce i postanowilismy na ferie zimowe zrobic dzieciakom nowe pokoje!!! Chłopaki jada na tydzien na obozy a dziewczyny wyemigrują do babci chociaż na 3dni a my sami będziemy hihihihih juz widzę ten remont:szok::cool::-D

miłego wieczoru wszystkim!
Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry